Az iszlám előírásait követte a migráns, amikor nyakon szúrt egy olasz katonát Milánóban


Egy jemeni migráns Milánóban késsel támadt egy olasz katonára, és nyakon szúrta. A migráns a terrortámadás közben azt kiabálta, hogy „Allahu akbar”. A támadó teljes mértékben az iszlám tanai és Mohamed példája alapján járt el. Az olasz hatóságok mégis nehezen fejtik meg a "rejtélyt", hogy terrorcselekménnyel állnak-e szemben ...


Kedden reggel egy jemeni migráns késsel támadt egy olasz katonára a milánói vasútállomáson, és nyakon szúrta. A Milano Today tudósítása szerint a migráns a terrortámadás közben azt kiabálta, hogy „Allahu akbar”.


A hivatalos közlemény szerint a bevándorló hátulról támadt a katonára, és torkon szúrta. A környéken lévő katonák leteperték és átadták a rendőrségnek, akik terrorizmus vádjával vették őrizetbe. Az olasz lap értesülései szerint elfogásának pillanatában kiabálta azt a támadó, hogy „Allahu akbar”.


A harmincnégy éves katonát azonnal kórházba szállították. Az Il Giornale értesülései szerint a jemeni migránst korábban már elítélték állami tisztviselők fenyegetése miatt.


A terrorcselekmény "rejtélye"

Az olasz hatóságok nyomozást indítottak, hogy eldöntsék, vajon egészen biztosan terrorizmussal van-e dolguk.


A Jihad Watch megjegyzése:

Hát igen, ez egy valódi rejtély. Amíg letagadják a globális dzsihád valóságát, az ilyen abszurditások elkerülhetetlenek".


Az iszlám tanai szerint cselekedett


A muszlimok azért támadják a "hitetlen" államok védelmi szervezeteit - katonákat, rendőröket, tűzoltókat (!) - hogy lebontsák a kafír államrendet és előmozdítsák a fasisztoid saría törvény érvényesülését.

A nyakelvágást, lefejezést a Korán is előírja:

  • Korán 47:4 “Amikor összetalálkoztok a hitetlenekkel, vágjátok el a torkukat…”
  • Korán 8:12 (Emlékezz) midőn Urad sugallta az angyaloknak: “Én veletek vagyok! Erősítsétek azokat, akik hisznek! És azok szívébe, akik hitetlenkednek a rettegést fogom elhinteni. Üssétek hát (őket) a nyakuk felett és minden ujjpercüket vágjátok le!”


Az Iszlám Állam 2014-ben intézte ezt a felhívást a muszlimokhoz:

Ó muwahhid, ne hagyd, hogy ez a csata elmenjen melletted, bárhol is vagy. Le kell csapnod a tawaghit katonáira, mecénásaira és csapataira. Csapj le a rendőrségükre, a biztonsági és hírszerző embereikre, valamint az áruló ügynökeikre. Rombold szét az ágyukat. Keserítsd meg az életüket, hadd legyenek elfoglalva önmagukkal. Ha meg tudsz ölni egy hitetlen amerikait vagy európait - különösen a rosszindulatú és mocskos franciákat -, vagy egy ausztrált, kanadait, vagy bármely más, a háborúban részt vevő hitetlent, ideértve azon államok polgárait is, amelyek koalícióba léptek az Iszlám Állam ellen, akkor támaszkodj Allahra, és öld meg őket, bármilyen módon. Ha nem találsz IED-t vagy golyót, akkor válassz ki egy hitetlen amerikait, franciát vagy egy szövetségesüket. Zúzd szét a fejét egy sziklával, mészárold le késsel, vagy üsd el az autóddal, vagy dobd le egy magas helyről, vagy fojtsd meg, vagy mérgezd meg őt …"


Tömeggyilkosság + Allah Akbar = Mohamed példája


Miért ordítják a dzsihadisták azt, hogy „Allahu akbar – Allah a leghatalmasabb”, amikor valakit megölnek, vagy megtámadnak? Visszaélnek a dzsihadisták ezzel, amikor imádkozás helyett terrorizmusra használják? Tegyük fel a kérdést másképpen: Ki használta legelőször gyilkolásra az „Allahu akbar” kifejezést? Bin Láden? Zavahari? Abu Bakr al Baghdadi?


Egyik sem!

A legelső személy, aki az „Allahu akbart” gyilkolás közben használta, maga Mohamed, az iszlám prófétája volt, a khajbari zsidó törzs ellen:


A zsidók a napi teendőiket végezték, semmit sem sejtve arról, hogy mi következik, amikor is Mohamed és társai kora reggel megtámadták őket, „Allahu akbar” kiáltások közepette. Az egyik, Anasz által elbeszélt hadísz szerint:

„A próféta Kajbarhoz közel, még sötétben elvégezte a fadzsr imát, majd így szólt: 

(Allahu akbar) Allah hatalma nagyobb, és Kajbar megsemmisül! Mert mindig, amikor mi megközelítünk egy népet, hogy megostromoljuk, akkor iszonyatos lesz a reggele azoknak, akiket előzetesen figyelmeztettünk (de nem hallgattak erre).” (Bukhári hadíszgyűjtemény 64:238)

Ezután Kajbar lakói futva jöttek ki az utakra. A próféta megölette a harcosaikat, az utódaikat és a nőket pedig foglyul ejtette. Ettől a naptól fogva a muszlimok „Allahu akbart” ordítanak minden esetben, amikor káfírokat támadnak meg; lefejezés közben, robbantás közben és katonai expedíciók során. Az „Allahu akbar” a terrorizmus címszava lett.

Aki azt mondja, hogy a terrorizmusnak semmi köze az iszlámhoz, magyarázza meg, hogy a dzsihadisták honnan tanulták, hogy az öldökléseik során „Allahu akbar”-t üvöltsenek! Továbbá van egy teljes fejezet Bukhári hadíszgyűjteményében, melyet úgy hívnak, hogy „A takbír (Allahu akbar) recitálása háború idején”. (Bukhári hadíszgyűjtemény 56:200)

Emlékeznek az iszlám vallásos filmekre? Például a The Message (1976) című filmre? Az Allahu akbarra a hitetlenek elleni támadások során?

Azt tanították nekünk, hogy az „Allahu akbar” egy titkos szó, ami bátorságot ébreszt a mudzsahedin szívében és megrémíti az ellenséget. Ma azonban azt mondják, hogy az iszlám ártatlan… hogy az iszlám olyan, mint egy szelíd bárány.

Mohamed a rablóhadjáratai során gyakran használta az „Allahu akbart”, és azt mondta, hogy a terror a segítségére volt (Bukhári hadíszgyűjtemény 56:186 „A terror által győzedelmeskedem.”). Az „Allah akbart” azért mondják a dzsihadisták, mert úgy gondolják, hogy félelmet ültet el az ellenség szívében.

Az Allahu akbar a terror eszköze. Nem csak az imák alkalmával recitálják vagy az imára hívásnál, hanem a gyilkolásnál, mészárlásnál és terrorizmusnál is.

A 2001. szeptember 11-ei dzsihádista is mondta. A Charlie Hebdó szerkesztőség támadói is mondták. A párizsi terroristák is mondták, valamint sokan mások fogják még mondani a jövőben. Miért? Mert ez egy szent hagyomány (szunna), amit attól tanultak, „akit a karddal küldtek áldásként a világba” - (Mohamed).

Mindezen tények ellenére az iszlám polkorrekt mosdatása és a dzsihádot ellenzők "iszlamofóbiával" történő megbélyegzése már odáig fajult, hogy még a terrorelhárításból is egy abszurd tréfát csinál -- ahogy az a fenti olasz esetből is kitűnik.


Források:

https://magyarnemzet.hu/kulfold/allahu-akbart-kialtott-olasz-katonat-szurt-nyakon-egy-elitelt-migrans-7313957/

https://www.jihadwatch.org/2019/09/italy-muslim-screaming-allahu-akbar-stabs-soldier-cops-trying-to-determine-if-attack-was-terror-related

https://www.milanotoday.it/cronaca/militare-pugnalato-stazione-centrale.html

http://www.dzsihadfigyelo.com/2019/09/18/tomeggyilkossag-allah-akbar-mohamed-peldaja/

https://www.jihadwatch.org/2014/09/islamic-state-we-will-conquer-your-rome-break-your-crosses-and-enslave-your-women-by-the-permission-of-allah

1
https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/83775/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-09-20 17:19:46
Nem elfogni kell az ilyen férgeket, hanem ott a helyszínen azonnal agyonlőni !!!
Kész, vége, az ügy örökre lezárva !!!!! >>>>> kérem a következő terroristát !!!!
Puff !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?