Azt kívánta a repülőgépet megrongáló mohamedán szerelő, hogy Allah ártson a nem-muszlimoknak


150 emberrel teli utasszállító navigációs rendszerét rongálta meg szándékosan egy muszlim szerelő Miamiban. Korábban egy üzenetben azt kívánta, hogy "Allah használja isteni erejét a nem-muszlimoknak történő ártásra". Miami Vice muzulmán módra, avagy dzsihád-terror kreatívan. 

Az amerikai média először egy munkahelyi vitára akarta fogni a Miamiban történt esetet. Nem kizárt, hogy az is történt, de volt még ott más is ...

Csak több nappal később került a hírekbe, hogy ISIS-anyagokat találtak a szerelőnél -- amikor az eredeti hír már kétszer körbefutotta a világot. Ennek a bevett taktikának a célja az iszlám mosdatása.

Abdul-Majeed Marouf Ahmed Alani a tárgyaláson

Bár későn, de most mégis napvilágra került az igazság: az NBC-News szerint a férfi ártani akart a nem-muszlimoknak: 

A szerelő telefonján találtak egy ISIS-videót amin embereket végeznek ki, és ezt továbbküldte valakinek és csatolt hozzá egy üzenetet is, amelyben

azt kívánta, hogy Allah használja isteni erejét a nem-muszlimoknak történő ártásra"

- tájékozat az NBC News.

A nem-muszlimoknak történő ártás nem "radikális iszlám" vagy "szélsőséges iszlám", hanem normál iszlám. Csak egy iszlám van. A Korán több mint 100 versben szólít fel a hitetlenek elleni háborúra és erőszakra. Mérsékelt muszlimok vannak, de nincs olyan, hogy mérsékelt iszlám.

Robert Spencer az esetet kommentálva felteszi a kérdést, hogy vajon a dzsihadista muzulmán megkapta-e már a bónuszt a dzsihádot támogató American Airlines légitársaságtól ...

Az NBC riportja:

A 888 cikke:


150 emberrel teli utasszállítót rongált meg szándékosan egy muszlim reptéri munkás


Extrudált polisztirolhabot fújt egy Boing 737-es utasszállító orrának szerelőüregébe egy 60 éves muzulmán reptéri munkás annak érdekében, hogy az zavart okozzon a repülőgép elektronikus navigációját szavatoló rendszerében.


A júliusban 150 utast szállító American Airlines egyik repülőgépét szándékosan megrongáló férfinak szeptember 5-én ismét megtagadta a bíróság az óvadék ellenében történő szabadlábra helyezését, mivel az indoklás szerint nagy az esélye annak, hogy szökni próbálna.

Abdul-Majeed Marouf Ahmed Alani muszlim reptéri munkás nem tagadta, hogy szándékosan bénította meg a repülőgép navigációs rendszerét annak reményében, hogy „késéseket fog ezzel előidézni a Miami Nemzetközi Reptéren”.

Abdul-Majeed Marouf Ahmed Alani stb. a tárgyaláson


Csakhogy a protokollszerűen elvégzett rendőrségi házkutatás során a férfinál az Iszlám Államról szóló propagandát találtak, továbbá egy közvetlen közelről kivégzett ember halálát megörökítő képsorokat.

Mi több, kiderült az is, hogy korábban 700 amerikai dollárt küldött egy Irakban élő rokonának is. Mindezek ellenére a szövetségi bíróság nem terrorizmussal, hanem pusztán szándékos rongálással és károkozással gyanúsítja Abdul-Majeed Marouf Ahmed Alanit.

A repülőgép rendszere a rongálást követően azonnal hibaüzenetet küldött a pilótáknak, akik a felszállás elhalasztása mellett döntöttek, így szerencsére senki nem sérült meg.

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/83811/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?