Az Antifa terrorszervezet pólójában fényképezték le a globális klímahiszti élharcosát


Fotó: Greta Thunberg, a liberálfasiszta klímahiszti autista reklámarca Antifa pólót visel.

Az eset még a nyáron történt, de nem veszített aktualitásából -- különösen, hogy már a magyar ellenzék is elkezdte hangulatkeltésre használni a klímahájpot.

Mint köztudott, az Antifa valójában egy szélsőbaloldali erőszakszervezet, egy terror-franchise. A globalisták az Antifa maszkos verőlegényeivel veretik meg az iszlám megszállást és a dzsihádot ellenzőket. Már megtámadták többek között az AfD politikusait, Tommy Robinsont vagy a muzulmán erőszak ellen tüntető nőket. (Erről videók: ITT, ITT és ITT)

Nem csoda, hogy Gréta egy Twitter posztban mentegetőzik az Antifa póló miatt: 

Tegnap kitettem egy fotót, amin egy kölcsönkapott pólóban voltam, amelynek a felirata az, hogy ellenzem a fasizmust. Nyilvánvaló, hogy egyesek összekapcsolhatják azt a pólót egy erőszakos mozgalommal. Én nem támogatom az erőszak semmilyen formáját, és a félreértések elkerülése végett töröltem a posztot. És természetesen ellenzem a fasizmust."

Ez megnyugtató. De hiába a mentegetőzés, mivel kiderült, hogy Gréta szülei is Antifa pólóban parádéznak ... micsoda véletlen, biztosan ők is "kölcsön kapták":
xxxx

1
https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/83833/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-09-29 11:07:28
Na, aljas, mocskos, aberrált, senkiházi, kommunista fajzatok !
Íme a művetek !!!! Tetszik, ugye ?! Büszkék is lehettek rá, szemetek !!!!!!!!!
Igazak az egykor papírra vetett mondatok:
Emlékeztetőül:
„A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek. Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása kívánja.” (Alekszander Szolzsenyicin)
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?