Kezdődik: szavazati jogot adna a migránsoknak az osztrák baloldal egyik jelöltje


Bécs

Kezd valóra válni, amit Orbán Viktor nemrég Rómában mondott, hogy a baloldal tudatosan importál muszlim szavazókat:

És tudom, hogy meg fognak vádolni sokan összeesküvés-elmélettel, de én szilárdan vallom és láttam és ez a tapasztalatom, hogy a baloldal valójában szavazókat importál, amikor behozza a migránsokat. Meg fogják adni nekik előbb-utóbb az állampolgárságot, a migránsokból szavazópolgárok lesznek, és ezek muszlim emberek és sohasem fognak keresztény alapokon álló politikát támogatni. És ez azt jelenti, hogy ha sok migráns jön Európába, akkor lecsökken, és a végén megszűnik annak az esélye, hogy Európában keresztény alapokon politikát építve többséget lehessen szerezni, és a keresztény jobboldal kormányozhasson. Ezt a baloldal tudja, és amit tesz, azt éppen ezért teszi."

Mindez ténylegesen kezd valósággá válni Európában - de nem feltétlenül úgy, ahogy a baloldal gondolja. Például legutóbb egy iszlám párt lett az EP-választás legnagyobb nyertese Duisburgban.


A 888.hu cikke:

"Szavazati jogot adna a migránsoknak az osztrák baloldal egyik esélyes jelöltje

xxxx

Ötletétől még a pártvezetés is elhatárolódni kényszerült a hétvégén.

Max Lercher, a szociáldemokrata SPÖ korábbi főtitkára a hétvégén úgy nyilatkozott a Standard-Live című műsorban, hogy szavazati jogot kellene adni a migránsoknak Ausztriában.

A migránsoknak meg kellene adni a jogot arra, hogy részt vehessenek az osztrák választásokon

– fogalmazott Lercher.

A politikus Felső-Stájerországban indul a hétvégi osztrák választáson, ráadásul jó esélye van rá, hogy ő legyen a választókerület képviselője.

Lercher ötlete még a bevándorláspárti baloldalon sem aratott osztatlan sikert. Pamela Rendi-Wagner, az SPÖ jelenlegi vezetője már vasárnap kijelentette, hogy pártszinten egyáltalán nem került elő ez a téma.

Ausztriában a jelenlegi szabályozás szerint egyes helyi választásokon (például Bécsben), illetve az EP-választáson bármilyen EU-s állampolgár szavazhat, ha Ausztriában él, de az országos választásokon csak osztrák állampolgárok vehetnek részt.

Lercher kijelentésére azonnal reagált az FPÖ: Herbert Kickl kiemelte, hogy szerinte kizárólag osztrák állampolgárok vehetnek részt az osztrák választásokon, és ebből nem hajlandó engedni.

Ha az SPÖ-n, a NEOS-on vagy a Zöldeken múlna, minden turista szavazhatna, aki a választás napján éppen Ausztriában jár

– tette hozzá Kickl ironikusan."

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/83887/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?