Anglia: "mentálisan beteg" mohamedán megpróbál felgyújtani egy bankfiókot - VIDEÓ


Ahmad Mohammed benzines kannával és húsvágó bárddal a kezében besétált a Santander bank egyik fiókjába az angliai Hull városában és megpróbálta felgyújtani azt. A bíró a szokásos tereléssel állt elő, amely szerint a támadást elkövető mohamedán "mentálisan beteg" - a dzsihád mint valószínű indíték fel sem merült.

Egy másik, közeli bankfiókót is megpróbált felgyújtani, miután itt végzett. Letartóztatták, a vád ellene mindössze gyújtogatás.


Mohammedet a York közelében található Stockton Hall kórházba utalták, míg Paul Watson bíró eldönti, hogy elrendelje-e a kórházi kezelését. A bíró szerint Mohammed „mentálisan nagyon beteg” és hozzátette: „valószínűleg nagyon hosszú ideig elzárva tartják majd őt egy biztonságos kórházban”.


A Jihad Watch kommentárja:

Hát persze, hogy mentálisan beteg. Milyen más magyarázat is lehetne erre a globális mentális betegség járvány kitörésén kívül? Azt csak nem gondoljátok, hogy Ahmad Mohammed olyan mértékben félreérti a békés vallását, hogy azt higgye, hogy az arra utasítja őt, hogy háborút folytasson a hitetlenek ellen -- ugye ti rasszista, bigott iszlamofóbok?

A Korán több mint 100 versben szólít fel a hitetlenek elleni háborúra és erőszakra.

Az esetről két videó is van, az első a bankfiókból mutatja az eseményeket, a másik az épületen kivülről:


Források:


https://www.jihadwatch.org/2019/09/uk-muslim-brandishing-meat-cleaver-sets-fire-to-bank-is-judged-to-be-very-mentally-ill


https://www.dailymail.co.uk/news/article-7491379/Moment-arsonist-meat-cleaver-strolls-Santander-bank-starts-fire.html

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/83960/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?