Német lány: megszűnt a biztonságérzet a szexuálisan zaklató migránsok miatt - VIDEÓ


Egy középiskolás lány az AfD egyik tüntetésén elpanaszolta, hogy a nők és a kislányok többé már nem érzik magukat biztonságban a saját hazájukban a "menedékkérők" által elkövetett szexuális zaklatások miatt. A szabadságuk is korlátozódik: kénytelenek kevésbé "provokatívan" öltözni és félnek kimenni a városba.


NEMI ERŐSZAK DZSIHÁD 


Az AfD augusztus 21-én, Luckauban tartott tüntetésén a 15 éves Marla elmesélte, hogyan változott meg az élet a nők és kislányok (!) számára Cottbusban a migránsok inváziója óta:

A videó leirata:

Marla vagyok, majdnem 15 éves. Egy cottbusi magániskolába járok. Ma önként jöttem ide, hogy nyíltan elmondhassam a véleményemet.

A barátaim az ún. „elszigetelt esetek” miatt félnek kimenni a városba. Többé nem érezzük biztonságban ott magunkat – és az üzletekben, sőt még az iskolában sem. Több a járőröző rendőr, amire egyáltalán nem lenne szükség, ha nem lennének folyamatosan incidensek a városban.

A lányok gondosan ügyelnek arra, hogy ne öltözzenek túl provokatívan, hogy ne vegyék észre őket, ne szólítsák le őket, vagy valami még rosszabb ne történjen velük. Már régóta nem járhatunk olyan szabadon és gondtalanul, ahogy az a saját hazánkban jogosan megilletne minket.

Rettenetesnek találom, hogy kislányokat és nőket zaklatnak szexuálisan az ún. „menedékkérők”, és hogy semmit sem tesznek ez ellen. Mindezt én magam is tapasztaltam.

Utálom azt az érvelést, hogy „de ilyesmit a németek is képesek elkövetni”, vagy hogy „de mi sem vagyunk jobbak”. Mert itt nem arról van szó, hogy kik lennének képesek ilyesmire, hanem arról, hogy kik azok, akik most mindezt elkövetik. A statisztikák elég egyértelműek a menekültek által elkövetett bűncselekményekkel kapcsolatban.

Sok felnőtt mondja azt, hogy nekünk, fiataloknak ki kellene fejeznünk a saját véleményünket, de amikor saját véleményünk van, akkor szinte senki sem figyel ránk, ha az nem a „megfelelő vélemény”. Vagyis ha a véleményünk nincs összhangban a baloldal (és a Fridays for Future) látásmódjával.

Szeretném, ha több fiatal állna ki, és kötelezné el magát hazája jóléte mellett. Az embernek nem kell gyűlölnie az idegeneket ahhoz, hogy megvédje a sajátjait. Szeretem a hazámat és szeretnék itt biztonságban élni."


Marla beszámolója teljesen egybevág németországi mohamedánok véleményével, akik korábban utcai interjúk során elmondták, hogy a német nők és lányok hibája, ha megerőszakolják őket, amennyiben lengén öltöznek és nem takarják el a testüket (az iszlámnak) megfelelően:

"A lányok gondosan ügyelnek arra, hogy ne öltözzenek túl provokatívan"

- mondja Marla,  a "jobboldal Grétája".

Amikor a német lány véleményét a fenti videóban a muszlimok "megerősítik", akkor valójában a Korán előírását követik:

(Korán 33:59) “Ó, Próféta! Mondd meg a feleségeidnek és a lányaidnak és a hívők feleségeinek, hogy ruhájukkal, fátylaikkal takarják be a fejüket, és egész testüket. Ez így jobb, hogy felismerjék őket (tiszteletre méltó nőként), és ne zaklassák (molesztálják) őket. Allah Megbocsátó és Könyörületes.”

Ez azt is jelenti, hogy ha egy nő nem takarja el magát, akkor az iszlám doktrína szerint szabad zaklatni és molesztálni, azaz szabad préda a muzulmánok számára.


A hitetlen nők és lányok zaklatását, sőt elrablását és szexrabszolgaként való használatát a Korán szentesíti. Az iszlám jog szerint a muszlim férfiak fogságba ejthetnek nőket, akiket "a jobb kezük birtokol' (a Korán szóhasználata a rabszolgákra) - Korán 4:3, 4:24, 33:50.

Már régóta nem járhatunk olyan szabadon és gondtalanul, ahogy az a saját hazánkban jogosan megilletne minket."

- mondja Marla.

Vagyis a németek szabadságjogai csorbulnak az iszlám miatt.

A nem-muszlim nők zaklatása lényegében az iszlám törvényeinek fokozatos rákényszerítése a német őslakosokra, akik a biztonságukat féltve egyre jobban alkalmazkodnak a saría öltözködési és viselkedési szabályaihoz.

Mint ismert, már vannak olyan helyek Európában, ahol az európai nők elkezdték a hidzsábot hordani, hogy elkerüljék a muszlim bevándorlók támadásait.

És aki mindezt ellenzi, az a baloldal szerint idegengyűlölő náci.


1
https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/83982/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-09-27 15:22:51
Kislány ! (Meg a többi szájtáti német honpolgár)
Legközelebb kopogtassál be nyugodtan a kancellárotok ajtaján, aki minden bizonnyal a fene nagy német demokrácia még nagyobb dicsőségére, valószínűleg elhajt majd a bodrogközi náthás 3,14csába, de azért valamiképpen mégis SÍRD EL NEKI a bánatodat !!!
A többi élhetetlen, német panelproli tegyen ugyanígy, hátha az segít rajtatok !!!!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?