MTVA-ostrom: a dzsihadista Al Jazeera propagandájával támadta a közmédiát a Párbeszéd politikusa


Az "ellenzéki" globalista Alinksy-kommandó hétfőn megint megostromolta az MTVA-t és találkozót követeltek Papp Dániellel, az MTVA vezérigazgatójával. A találkozó során a Párbeszéd egyik politikusa, Kocsis-Cake Olivio a közmédia elleni vádaskodását részben egy dzsihadista propaganda-szervezet, az Al Jazeera egyik riportjára alapozta. Az Al Jazeera a Muzulmán Testvériség terrorszervezet szócsöve. A Kocsis-Cake által hivatkozott riport elemzése alapján kimondható, hogy a riport Magyarország iszlám dzsiháddal szembeni védekezésének megtörésére irányul.

Kocsis-Cake az MTVA-központ kerítésén mászik 2018 decemberében -- ostrom

Kocsis-Cake Olivio (születési nevén Cake Baly Olivio) a Hadházy Ákos által hétfőn közzétett Facebook videóban (kb 19.30-nál) többek között azt mondja, hogy:

Én arról szeretnék tájékoztatást kérni, hogy nemrégiben megjelent egy hosszú interjú egy volt munkatársukkal, Balogh Krisztinával - de előtte is jópár interjút lehetett olvasni, hallani például az Al Jazeera-n is, ahol eltakart arcú emberek nyilatkoztak arról, hogy mi is folyik itt és hogyan folyik a hírszerkesztés."

Kocsis-Cake Olivio

A képviselő felvetése kapcsán érdemes részletezni, hogy mi is valójában az általa hivatkozott Al Jazeera küldetése, és hogyan épül fel az a Magyarországról készített riportja, amelyben állítólagos MTVA dolgozók nyilatkoznak.

AZ AL JAZEERA A MUZULMÁN TESTVÉRISÉG TERRORSZERVEZET SZÓCSÖVE


Az Al Jazeera a globális Muzulmán Testvériség terrorszervezet szócsöve, Katar állam által fenntartott csatorna.

A Muzulmán Testvériség célja az iszlám hatalomátvétel, amit a Nyugat elleni civilizációs háború által érnek el. A szervezet saját megfogalmazásában: 

egyfajta ’nagy dzsihád’, amely belülről semmisíti meg és rombolja le a nyugati civilizációt, a saját kezük és a hívők keze által ’szabotálva’ annak nyomorúságos ’házát’, azért, hogy az megsemmisüljön és Allah vallása [iszlám] győzedelmeskedjen minden más vallás felett.”

Az Al Jazeera-csatorna dzsihádot folytat, ahogy ő maga meghatározza: az arab uralkodók, Izrael, az Egyesült Államok és a Nyugat, valamint az iszlám társadalmakba beszivárgó nyugatiasság ellen. A kampány célja a Muzulmán Testvériség ügyének előmozdítása mindenütt - Gázában, Júdeában és Szamáriában, Egyiptomban, Jordániában és így tovább. ”

- írja a Jihad Watch cikke Dr. Mordechai Kedar elemzését idézve, és így folytatja:

"Dr. Kedar megjegyezte, hogy az Al Jazeera a Hamasz és a Hezbollah terrorista szervezeteketszabadságharcosoknak” tartja. Ami azt a kijelentést illeti, hogy a hálózat ténylegesen dzsihádot folytat, azt mondja: „Sheikh Yusuf Qaradawi, aki az utóbbi években a katari ideológiát, és ezért az Al Jazeera ideológiáját is megformálta, azt mondta: „mindenkinek dzsihádot kell folytatnia a maga módján, mint ahogyan azt ti is teszitek az Al Jazeera-nál" Ez az az ember, aki Katart a Muzulmán Testvériség államává alakította."

2015-ben az Al Jazeera nézőközönségéből a válaszolók 81%-a támogatta az ISIS-t. Az Al Jazeera korábban holokauszt-tagadó botrányba is keveredett. 

Mint ez az elemzés is kimutatta, a tévécsatorna arab nyelvű adása antijudaista és antiszemita tartalmakat sugároz, míg angol nyelvű adása Izraelt és a cionizmust okolja a világ bajaiért. A csatorna egy arab nyelvű adásában a zsidók kiirtását kérték Allahtól, illetve az arab adás egy már idézett tanulmány szerint a zsidókra kente a 9/11-es terrortámadásokat, és sajnálkozását fejezte ki, hogy Hitler nem fejezte be a munkáját. Az antiszemita adó ráadásul a Hamász oldalán áll.

Mindez különösen annak fényében érdekes, hogy Kocsis-Cake 2018-ban a hitleri Németország propaganda-minisztere, Goebbels propagandájához hasonlította a magyar közmédia híreit.

Az Al Jazeerát üzemeltető Katar Európa iszlám megszállásában érdekelt és ezért lényegében felvásárolja a kontinenst. Ráadásul Katar a dzsihád-terror jelentős állami szponzora.

Erre a forrásra támaszkodik tehát Kocsis-Cake, amikor az MTVA-t (ténylegesen Magyarországot) támadja.

Kocsis-Cake a Hadházy által közzétett videóban az Al Jazeera propagandájára hivatkozik


AZ AL JAZEERA NEGATÍV SZÍNBEN TÜNTETI FEL, HOGY A MAGYAR KORMÁNY KIÁLL AZ ISZLAMIZÁCIÓ ELLEN


A Kocsis-Cake által említett Al Jazeera propagandafilm a következő című cikkben jelent meg: Hungary: Orban's media manipulation exposed (azaz Magyarország: Orbán média-manipulációjának leleplezése). 

2018/02/hungary-orban-media-manipulation-exposed-180224152247534.html

A propagandafilm bújtatott üzenete azt kifogásolja, hogy Orbán beszél az iszlám térnyeréséről

Természetesen ezt nyíltan nem merik kimondani, de ez a propagandafilm valós üzenete:

Képernyőfotó az Al Jazeera videójából

Maga a videó azzal a felütéssel kezdődik, hogy elmondják, mik is szerintük Orbán Viktor "kedvenc témái", amelyek arról szólnak, hogy milyen dolgok veszélyeztetik Magyarországot. A narrátor külön hangsúlyozza, hogy "Orbán szerint" veszélyesek ezek (így próbálva meg hitelteleníteni Orbán mondatait), majd felsorolja a "témákat", és mindegyikhez bevágnak egy idézetet Orbán Viktortól:

a migránsok jelentette fenyegetés, Orbánt idézve: "Nyugat-Európa bevándorló övezetté válik".

az EU dominanciája: Orbán: "ezt a veszélyt a brüsszeli, berlini és párizsi politikusok hozzák a fejünkre"

az iszlám terjedése: Orbán: "a keresztény kultúra hanyatlása, és az iszlám térnyerése előtt"

és a megvetése George Soros iránt: Orbán: "Közösen fogunk küzdeni, hogy Soros, Brüsszel (sic) és ENSZ-ben bemutatott tervét megfékezzük, majd megállítsuk."


Ebben a kontextusban folytatódik az Al Jazeera videójában az "orbáni média" és az MTVA "média-manipulációinak leleplezése".

A katari lap azonban nem cáfolja, amiket Orbán Viktortól idéz. Ezt nem is tehetné, mert amit a magyar miniszterelnök mond a videóban az az igazság. Európa iszlamizációja előrehaladott állapotban van, és a kontinens elleni hidzsra (bevándorlás általi dzsihád) szinte akadálytalanul halad.


  A katari propaganda-adó a Kocsis-Cake által említett filmben tehát valójában 

  azt nehezményezi, hogy Orbán kiáll az iszlamizáció ellen, és hogy ez a tematika érvényesül a magyar közszolgálati és jobboldali médiában is.

  És ezt a jobboldali tematikát nevezi "propagandának" a 444-es (Soros-blog) Rényi Dániel, valamint Urbán Ágnes, aki médiakutatóként szólal meg a műsorban, amely a Soros-féle Átlátszó "kutatásaira" hivatkozik:

  Képernyőfotó az Al Jazeera videójából - összenő, ami összetartozik


  A narrátor arról beszél, hogy az "MTVA-t a kritikusai az adófizetők által finanszírozott propaganda-hálózatnak nevezik". 

  Képernyőfotó az Al Jazeera videójából - eltakart arcú muzulmán nő


  A bevágott képből nyilvánvaló, hogy a köztévé muzulmán migrációról szóló riportjaival van gondjuk.

  Az MTVA elleni vádakat azonosítatlan tanúk beszámolójára alapozzák

  Fentieket alátámasztandó, két olyan állítólagos MTVA-alkalmazottal beszélnek, akiknek csak a sziluettjét mutatják, és hangjukat színészekével helyettesítik.

  Képernyőfotó az Al Jazeera videójából - árnyéktanúk

  Ezek az állítólagos tanúk a szerintük az MTVA-ban fennálló "szerkesztői önállóság hiányáról és a félelem légköréről" beszélnek a riport szerint. És az Al Jazeera szerint ők olyannyira félnek, hogy ezért nem is járulnak hozzá az arcuk és hangjuk bemutatásához.

  Az egyik árnyéktanú azt állítja, hogy az MTVA szerkesztőségében

  "A belpolitikához kapcsolódó minden dolog korlátozott"(...) "Nem írhatsz semmi rosszat a kormányról. Például, ha valami politikailag érzékeny, akkor utasításokat kapok. Egyes esetekben megkapom a teljesen kész cikket, így nem is kell csinálnom rajta semmit, semmilyen szerkesztést, csak Ctrl+ C-vel bemásolom az egész cikket. Ez hihetetlen, hogy őszinte legyek." - szól az AJ riportja.


  A másik bemutatott arcnélküli "MTVA-dolgozó" helyett is egy rossz angolsággal beszélő színész olvassa fel a beszámolót: "a főszerkesztő olyan, mint egy diktátor. Bejön az irodába és megkérdezi, hogy 'hé, mi a helyzet srácok' (...) de aztán a gyomrod összeszűkül". (...) És a főszerkesztő állítólag azt kiabálja, hogy "ezt nem teheted be a hírekbe, mert ez Orbán Viktor ellen van".


  Majd az AJ így fűzi tovább a sztorit:


  Narrátor: "Orbán mellett állni - ez azt követeli meg a magyar médiától, hogy forduljon azok ellen, akik kritikusak Orbán kormánya és annak programja iránt. - Ami az ellenzéki személyiségeket, az EU kritikus hangjait és a menekülteket jelenti, valamint egy jól ismert magyar emigránst, George Soros-t."

  ... A "menekültek"- és Soros elleni kritika bírálata egy mondatban! Hasonlóan, mint a Sargentini jelentésben.


  Ezután a videó elregéli, hogy Soros egy filantróp, aki az Open Society nevű szervezetével a nyitott határokat támogatja.


  Majd újra előrángatják az egyik árnyéktanút, aki arra panaszkodik, hogy "minden, aminek köze van Soroshoz - mint Soros-szervezet, Soros egyetem - az megkapja a "soros"-jelzőt; plusz a "migráns" előtagot is. És szerinte az is baj, hogy a "balliberális" jelző is gyakori a jobboldali médiában, amit az újságokra és az újságírókra alkalmaznak - nyöszörög az árnyékember csikorgó angolsággal. Majd így jajong: "Soros, migráns és balliberális - erről szól az egész kampány".


  A következő képsorokban az Al Jazeera ismét világossá teszi, hogy a migránsok megállítása a szálka a megbízóik szemében:

  Képernyőfotó az Al Jazeera videójából - a migráció megállítása zavarja őket

  Tehát valójában az a problémája az Al Jazeera-nak, hogy az MTVA műsorai kimondják az igazságot: Soros és a baloldal behordja a muzulmán migránsokat Európába és támogatják az iszlamizációt. És ezt bélyegzik jobboldali elfogultságnak ...


   Ezek után magyar szereplők azzal vádaskodnak egy sort minden bizonyíték nélkül, hogy a magyar jobboldali média szövegeit "központilag diktálják" valahonnan. 

   Képernyőfotó az Al Jazeera videójából - zavarja őket a jobboldali média

   Majd ezekre a megalapozatlan vádakra építve a videó ezzel a rágalommal zárul:

   "Orbán Viktor az egész (médiát) akarja; és azt érti az alatt, hogy a médiának nemzeti kézben kell lennie, hogy olyan kézben amit ő maga irányíthat."

   KOCSIS-CAKE A HITLERI NÉMETORSZÁGHOZ HASONLÍTGAT ...


   A dzsihadista Al Jazeera antiszemita botrányai miatt eléggé érdekes a rájuk hivatkozó Párbeszéd képviselőjének korábbi nyilatkozata. Kocsis-Cake ugyanis 2018-ban a hitleri Németország propaganda-minisztere, Goebbels propagandájához hasonlította a közmédia híreit.

   Kép forrása: 888.hu


   Részlet a Mandiner 2018-as cikkéből: 

   A BBC-nek nyilatkozott nemrég, ahol az 1930-as évek hitleri Németországához hasonlította a magyarországi folyamatokat. Erre mi szükség volt?

   Ez így nem igaz. Ez egy hosszú beszélgetés volt a BBC-vel, amiből csak pár mondatot vágtak be. Arra reflektáltam, hogy a 2015-ös idegenellenes kampány mennyire káros és felháborító dolog volt. Egyébként a kampányt nem csak én tartottam ilyennek, hanem nagyon sok fideszes szavazó, fideszes értelmiségi is.

   Pont a kiábrándult fideszesek miatt nem kontraproduktív ez a „hitlerezés” külföldön?

   A xenofób kampány engem a ’30-as évek kampányára emlékeztet, arra a kampányra, amit annak idején Goebbels is folytatott. Ő mondta azt, hogy sokáig kell sulykolni a hazugságot, és az előbb-utóbb igazsággá válik. Erre mondtam azt, hogy eddig történészként nem értettem, hogy lehetett Németországban az embereket manipulálni, de ez a kampány segített ennek megértésében. Ha az állam állami erőforrásokkal folytat bizonyos csoportok ellen gyűlöletkampányt, azzal az emberek egy részét manipulálni lehet. "

   Mindez egy ismert globalista-mohamedán stratégia: aki ellenáll az országa iszlám általi megszállásának, azt "gyűlölködőnek" és "nácinak" bélyegzik, aki diktatúrát gyakorol még a média fölött is.

   Az Al Jazeera riportjának elemzése alapján kimondható, hogy a riport azt akarja elérni, hogy Magyarországon a közéletben ne lehessen beszélni az iszlám dzsihádról, ezért támadják a magyar jobboldali médiát. Ilyen módon az Al-Jazeera riportja Magyarország és Európa dzsiháddal és iszlamizációval szembeni védekezésének megtörésére irányul, mert amiről nem lehet beszélni, az ellen védekezni sem lehet. Ezért a riport önmagában is dzsihád. Azon nyugati országok sajtóját, amelyek a mohamedán megszállást támogató propagandát harsognak nem nagyon szokta kritizálni a baloldali és a muzulmán média. 

   Itt hasznos megint idézni az Al Jazeera mögött álló Muzulmán Testvériség célkitűzését:

   egyfajta ’nagy dzsihád’, amely belülről semmisíti meg és rombolja le a nyugati civilizációt, a saját kezük és a hívők keze által ’szabotálva’ annak nyomorúságos ’házát’, azért, hogy az megsemmisüljön és Allah vallása [iszlám] győzedelmeskedjen minden más vallás felett.”


   1
   https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/84168/pics/lead_800x600.png
    
   Feliratkozás blogértesítőre

   Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

   Feliratkozom

   Hozzászólások

   A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
   Hát, így van ez 2019-10-03 19:07:17
   Komolyan mondom, nem értem sem az intézmény felső vezetését, sem az őrző-védő szolgálatát.
   Normáliséknál - pláne a korábbi esetek után - már jóval a belépési szándék előtt úgy vágták volna ki a területről ezeket a sz@rháziakat, mint jobb családoknál a macskát sz@rni !!!!!
   Kik ezek, és mit képzelnek magukról ?!
   Válaszolok

   Ezeket a cikkeket olvastad már?