Allah akbar über alles: a nácizó "liberálisok" rászabadítják Európára a fasisztoid iszlámot


A regresszív baloldal a muzulmán bevándorlással rászabadítja Európára a fasisztoid iszlámot, de hogy erről eltereljék a figyelmet, a nemzeti jobboldalt bélyegzik szélsőjobboldalinak, sőt nácinak. Azonban az iszlám és a nácizmus kölcsönös vonzalma rávilágít, hogy a valódi szélsőjobb a mai Európában az iszlám.

HITLER SOK MUZULMÁN ORSZÁGBAN NÉPSZERŰ

Az iszlám mélyen gyökerező antiszemitizmusának köszönhetően Hitler sok muszlim országban népszerű.

Az elmúlt években ez a népszerűség számos esetben megnyilvánult. Májusban a Brit-Pakisztáni Ifjúsági Tanács elnöke dicsérte Adolf Hitlert a zsidók meggyilkolásáért. Tavaly februárban egy egyiptomi kutató kijelentette: "Szobrot kell emelnünk Hitlernek azért, amit a zsidókkal tett." 

2018 júliusában Párizsban egy muzulmán ezt üvöltötte: "Allahu akbar, éljen soká Hitler, halál a zsidókra" - miközben rádámadt egy zsidó férfira. 2017-ben az Egyesült Királyságban egy muszlim migráns "Hitler, igazad volt" feliratú táblával vonult fel. 2016-ban egy egyiptomi muszlim „emberi jogi aktivista” azt mondta, hogy Hitler „nagyszerű ember volt”, aki „felfedte az igazságot a zsidókról”.

Fotó: "Hitler, igazad volt" - Nagy-Britannia, 2017

NÉMETORSZÁGI MOHAMEDÁNOK HITLERT ÉLTETIK

Az alábbi videóban két németországi mohamedán élteti Hitlert, 2017-ben.

LELKES MOHAMEDÁN VENDÉGKÖR A HITLER ÉTTEREMBEN 

Nemrég még nagy forgalommal és lelkes vendégkörrel üzemelt a Hitler étterem Iraki Kurdisztánban, és csak a kiterjedt nemzetközi felháborodás hatására záratták be. 

A Hitler étterem Duhokban - Forrás: rudaw.net

 

VIASZ HITLERREL FÉNYKÉPEZKEDTEK A MUZULMÁNOK

Az RT 2017. novemberében arról számolt be, hogy „az indonéziai vizuális effektusok múzeumában a látogatók közös képet csinálhatnak a viaszból készült Adolf Hitlerrel az auschwitzi haláltábort ábrázoló poszter előtt.” ... Aggodalomra semmi ok: ezt a borzalmas kiállítást az RT szerint a múzeum csak „szórakozásnak” tekintette. Az erőteljes nemzetközi tiltakozás miatt a Hitler-figurát a múzeum azóta eltávolította.

Fotók - mohamedánok fényképezkednek Hitlerrel az indonéziai vizuális effektusok múzeumában:

NÁCI TEMATIKÁJÚ KÁVÉZÓ INDONÉZIÁBAN

Egy indonéziai náci tematikájú kávézót - horogkereszttel, Adolf Hitler arcképével, náci egyenruhába öltözött emberekkel és modell-kihallgatóhelyiséggel - 2014-ben újra megnyitottak, annak ellenére, hogy a nemzetközi felháborodás egy évvel korábban a bezárásához vezetett. A kávézó ezután még további 3 évig üzemelt, csak 2017-ben záratták be végleg a tiltakozás miatt.

Fotók - a SoldatenKaffee Indonéziában:

ALLAH AKBAR ÜBER ALLES

Mindez nem "egyedi eset", hanem rendszerszintű jelenség az iszlámban, amelynek eredője az iszlám nem-muszlimokat brutálisan elnyomó törvényeiben rejlik, valamint tanainak kérlelhetetlen antiszemitizmusában.

A zsidógyűlölet - és általában a nem-muszlimok gyűlölete - az iszlám alaptanításaiból ered. A muszlim zsidóüldözés Európában a Korán előírása de a keresztények és más nem-muszlimok is sorra kerülnek.

Maga Ferenc, az iszlám pápája az európai nemzeti kormányokat nácinak bélyegezte. Részben éppen ez az ismert érzelmi zsarolás segíti hatalomra Európában a totalitárius, fasisztoid iszlámot. 

A nácizmus és az iszlám is felsőbbrendűségi ideológiák. Az Allahu akbar jelentése: Allah nagyobb/ legnagyobb -- azaz nagyobb, mint a te istened vagy kormányod.

Carl Jung Mohamedhez hasonlította Hitlert.

Jeruzsálem főmuftija 1943 februárjában két muszlim hadosztályt szervezett a Waffen-SS részére a Balkánon, amelyek a horvát usztasák oldalán részt vettek a népirtásban:

Hitler és al-Huszeini jeruzsálemi főmufti megbeszélik a zsidókérdést

Juszuf al-Karadavi szunnita iszlám tudós szerint Allah Hitler által büntette a zsidókat.

A harc / küzdelem központi eleme mind az iszlámnak, mind a náci ideológiának (dzsihád, Kampf).

Kampf = harc, küzdelem = dzsihád

A zsidók tömeges menekülése a mohamedán erőszak elől megkezdődött Európában, miközben a muzulmán antiszemitizmus tabunak számít.

Eközben az iszlám területek egyik standard szövegkönyve ma is a Mein Kampf. 

A Mein Kampf arab kiadása  - standard szövegkönyv

A valóság az, hogy jelenleg a lenácizott Magyarország a szabadság utolsó bástyáinak egyike Európában -- és pontosan ezért támadják a tényleges fasisztoid ideológiák, mint az iszlám és az újmarxizmus képviselői.

Az ebben a cikkben kimondott tényekért ma meghurcolnak embereket Nyugat-Európában. Már az átlagembereket is: júniusban Nagy-Britanniában az Asda elbocsátotta az egyik alkamazottját, miután egy muzulmán kollégája bepanaszolta, hogy „iszlámellenes” posztot tett ki a Facebook oldalán. Ez a poszt valójában egy humorista legális, nyilvános estjének videója volt, amely viccet csinált az iszlámból.

Az iszlám "megsértése" egyre inkább bűncseleménynek számít Nyugaton is. Egy brit férfit, Kevin Crehant, aki sonkás szendvicseket tett egy mecset bejáratához Bristolban, valamint sonkát csavart a mecset kilincsére, és kiabált a muszlimokkal, ezért a tettéért 1 év letöltendő börtönbüntetésre ítélték.

Kevin Crehan

A vád "rasszista indítékkal súlyosbított támadás" volt. A férfi tisztázatlan körülmények között meghalt a börtönben. Nem lehet mondani, hogy ez a tett ízléses vagy értelmes dolog, de börtönbe zárni valakit ezért ...

Ezekért a szendvicsekért kellett börtönben meghalnia Kevin Crehan-nak:

Egyébként a hitleri nemzetiszocializmus - mint a neve is utal rá - eleve baloldali ideológia, bár szeretnék elhitetni az ellenkezőjét. Lett is nagy sivalkodás, amikor a brazil elnök ezt ki merte mondani.

Az iszlám kétségtelenül új törésvonalak mentén osztja meg Európát, ahogy arról Orbán Viktor korábban beszélt


FOTÓALBUM: DZSIHADISTA CSOPORTOK NÁCI KARLENDÍTÉSSEL SZALUTÁLNAK

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/84216/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?