Zsidóüldözés Németországban: késsel akart mészárolni egy mohamedán a berlini zsinagógában


Terjed a Koránon alapuló zsidóüldözés Európában: meg lehet kérdezni erről a Magyarországot nácizó, antiszemitázó bevándorláspárti baloldal véleményét ...

Késelni akart egy szír a berlini zsinagógában és közben Allahu akbar-t üvöltözött, amelynek jelentése, hogy "Allah nagyobb / a legnagyobb" -- azaz nagyobb, mint a te istened, kormányod. Tehát terrorcselekményt kísérelt meg elkövetni, mégis elengedte Merkel rendőrsége.

Az antiszemitizmus standard iszlám -- ez azt jelenti, hogy a tömeges muzulmán bevándorlással lényegében az iszlám lett az új európai szélsőjobb. A Korán a zsidókat eredendően gonosznak írja le, akik eltökélten a muzulmánok jólétére törnek - írja a Jihad Watch:

A Korán szerint:

A zsidók az emberek közül a leginkább ellenségesek a muzulmánokkal szemben (Korán 5:82); kitalálnak dolgokat és azokat tévesen Allahnak tulajdonítják (2:79; 3:75, 3: 181); azt állítják, hogy Allah hatalma korlátozott (5:64); szeretnek hallgatni a hazugságokra (5:41); megtagadják az Allahnak való engedelmességet, és soha nem tartják be a parancsait (5:13); vitatkoznak és veszekednek (2: 247); elrejtik az igazságot és félrevezetik az embereket (3:78); lázadást szítanak a próféták ellen és megtagadják az útmutatásaikat (2:55); képmutatók (2:14, 2:44); előnyben részesítik a saját érdekeiket Mohamed tanításaival szemben (2:87); rosszat kívánnak az embereknek és megpróbálják félrevezetni őket (2: 109); fájdalmat éreznek, ha mások boldogok vagy szerencsések (3: 120); csalás segítségével felélik az emberek vagyonát (4: 161); rágalmazzák az igaz vallást, és Allah megátkozta őket (4:46); megölik a prófétákat (2:61); könyörtelenek és szívtelenek (2:74); soha nem tartják be az ígéreteiket és nem tartják a szavukat (2: 100); gátlástalanok a bűncselekmények elkövetésében (5:79); gyávák (59: 13-14); fösvények (4:53); Allah majmokká és disznókká változtatta őket, mert megtörték a Sabbatot (2: 63-65; 5: 59-60; 7: 166); Allah átka alatt állnak (9:30), és a muszlimoknak háborút kell folytatniuk ellenük, és alá kell vetniük őket az iszlám uralmának (9:29).


A 888 cikke:

"Allahu Akbart üvöltözve őrjöngött egy késes szír Berlinben

Berlin egyik belső kerületében egy késsel felfegyverzett szír férfi próbált behatolni egy zsinagógába.

Egy önkívületi állapotban lévő szír férfi miatt riasztották a rendőrséget német a főváros egyik belső kerületében, miután az késsel felfegyverkezve próbált behatolni egy zsinagógába. A kihelyezett őrség tagjai hiába szegezték rá fegyvereiket, a férfi folyamatosan arabul üvöltözött, többször hangoztatva azt, hogy „Allahu Akbar”.

A hivatalos jelentések szerint a zsinagóga őrei lőfegyvereik használata nélkül tudták megakadályozni, hogy a támadó bejuthasson az épületbe. A férfit végül kiérkező rendőrök fékezték meg, hátulról megközelítve arcon fújták gázsprével, majd őrizetbe vették. A házkutatás során nem találtak nála fegyvereket, ezért a férfit a hatóságok később elengedték."


https://gellerreport.com/2019/10/syrian-man-detained-with-knife-yelling-allahu-akbar-near-berlin-synagogue.html/

https://www.jpost.com/International/Syrian-man-detained-with-knife-yelling-Allahu-Akbar-near-Berlin-synagogue-603782

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/84342/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?