Meloni: akit sért a kereszt, ne éljen itt; van elég iszlám ország, ahol üldözik a keresztényeket


Részletek Giorgia Meloni, a bevándorlásellenes és iszlámkritikus Fratelli d’Italia (Olasz Testvérek) párt vezetője 2019. október 19-én, Rómában tartott beszédéből.

Az olasz állampolgárság nem eladó. Ha úgy érzed, téged sért a kereszt vagy a jászol, akkor nem itt kellene élned. A világ nagy, tele iszlám nemzetekkel, ahol nem fogsz keresztekkel találkozni, mert a keresztényeket üldözik és földig rombolják a templomokat; de itt mi meg fogjuk védeni ezeket a szimbólumokat, meg fogjuk védeni a templomokat. Meg fogjuk védeni az önazonosságunkat. Meg fogjuk védeni Istent, az országot és a családot."

- mondta a többek között a pártvezető.

Az alábbi videóban nincs benne, de Meloni azt is mondta:

Harcolunk Európa iszlamizálása ellen, mert nem akarunk muszlim kontinenssé válni."

A videó leirata:

"Az első intézkedés, amelyet ezek az urak a Parlamentben beterveztek, a Boldrini-törvény, amely automatikus állampolgárságot biztosít a bevándorlók számára. Ők azt mondják, hogy állampolgárságot akarnak adni külföldi fiúknak akik gyermekeinkkel együtt tanulnak az iskoláinkban. De ez nem igaz.

Az igazság az, hogy emberi pajzsként használják a gyerekeket, hogy állampolgárságot adjanak mindenkinek - mert ezt írja elő a Boldrini törvény. És erre mi azt mondjuk, hogy NEM, és már 100.000 aláírást is gyűjtöttünk ellene, mert az olasz állampolgárság nem eladó.

Ha úgy érzed, téged sért a kereszt vagy a jászol, akkor nem itt kellene élned. A világ nagy, tele iszlám nemzetekkel, ahol nem fogsz keresztekkel találkozni, mert a keresztényeket üldözik és földig rombolják a templomokat; de itt mi meg fogjuk védeni ezeket a szimbólumokat, meg fogjuk védeni a templomokat. Meg fogjuk védeni az önazonosságunkat. Meg fogjuk védeni Istent, az országot és a családot.

Gyakorlatilag eldöntötték, hogy Olaszországnak Európa menekülttáborának kell lennie és hogy ez így van jól. Ehelyett én egy olyan kormányról álmodom, és olyan kormányt fogunk felépíteni,amely világosan kimondja, hogy Olaszországba nem lehet illegálisan bevándorolni. Hogy Olaszországba csak legálisan lehet belépni - illegálisan nem. Nincsenek mentségek.

... És ebben nem hátrálunk meg.

Ha falakra van szükség, építünk falakat. Ha tengeri blokádra van szükség, akkor azt - ahogy ezt már meg kellett volna tennünk. Megteszünk mindent, amit meg kell tenni az illegális bevándorlás megállítása érdekében."

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/84841/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?