Iszlám hatalomátvétel: 20 felfegyverzett mohamedán támadt angol kertészekre, egyikük karját baltával megcsonkították


Nagy-Britannia: egy idős hölggyel erőszakoskodott egy 27 éves pakisztáni származású mohamedán, akit munkába igyekvő angol kertészek állítottak le. Nem vette jó néven: húszfős, felfegyverzett bandával tért vissza.

Fotó: Manchester Evening News

Két jelentős iszlámkritikus szaklap szerint is valójában a brit kormány által támogatott iszlám hatalomátvételről, a muzulmán bandák uralmáról szól ez az eset. Az incidens egy újabb példa arra, hogy az iszlám dzsihád és a muszlim bűnözés között nincs éles határvonal:


A Geller Report kommentárja a hírhez:

Ellenséges betolakodók csonkítanak meg a saját országodban, miközben a saját kormányod arra kényszerít, hogy tiszteld a rasszista, felsőbbrendűséget hirdető ideológiájukat és hódolj be annak (a saría törvény szerinti büntetések terhe mellett). Monokulturális barbárok "sokszínűsége" és "multikulturalizmusa". A nagy-britanniai muzulmán bandákról bővebben itt lehet olvasni."


A Jihad Watch kommentárja:

"A (támadókat) a 27 éves Habibur Rahman hívta a helyszínre, és az áldozatokat `fehér szemeteknek` nevezte, akik `az ő országában` vannak - hangzott el a bíróságon." 

Bár Habibur Rahman faji jellemzőkkel írta le áldozatait, nem kétséges, hogy ha valamelyik áldozat azt mondta volna Rahmannak, hogy muszlim, akkor őt nem támadták volna meg. Mindenesetre a brit hatóságoknak nem kell aggódniuk az ilyen incidensek elterjedése miatt: annyira el vannak foglalva azzal, hogy behódoljanak a dzsihadista-terrorista kapcsolatokkal rendelkező muszlim csoportoknak, hogy gyakorlatilag átadják az egész országot az olyanoknak, mint Habibur Rahman. Így hamarosan nem is lesz szükség ilyen támadásokra, mert a napnál is világosabb lesz, hogy ki az úr a háznál az ország minden pontján."A 888 cikke a Manchester Evening News nyomán:


"Húszfős pakisztáni migránsbanda csonkolta le egy fiatal kertész kezét Angliában


2019.10.21. 19:40

Egy idős hölggyel erőszakoskodott egy 27 éves migráns, akit munkába igyekvő kertészek állítottak le. Nem vette jó néven, húszfős bandával tért vissza.


Precedensértékű ítélet született egy két évvel ezelőtti bandatámadás esetéből Angliában.

Októberben egy négyfős, kertészekből álló társaság ment munkába, mikor meglátták az utcán a 27 éves Habibur Rahmant, amint egy idős hölggyel erőszakoskodik – írja a Manchester Evening News. A srácok odamentek segíteni a hölgynek, és elzavarták a migráns férfit, ám úgy tűnik, ő ezt zokon vette: húszfős bandával tért vissza.

Rahman először csak követte őket munkájuk helyszínére, majd autójával elállta furgonjuk útját, hogy ne tudjanak elmenekülni, míg társai odaértek.

Rahman közben folyamatosan okította őket autójából ordibálva, miszerint a „fehér köcsögök” bejöttek az „ő területére” és „nem adtak neki kellő tiszteletet”.

A horda végül megjött, tagjai nem üres kézzel érkeztek: voltak náluk kések, kalapácsok, bozótvágók, boxerek és egy fejsze is. Körbevették a srácokat.

Meg fogják kapni, amit megérdemelnek. Le lesznek szúrva.
– mondta társainak a bandavezér.

Az egyik fiatal kertész, egy 18 éves gyakornok ekkor úgy döntött, megpróbálja békés útra terelni a dolgot, és békülő szándékkal megindult a lincshangulatú tömeg felé. Nem kellett volna: a banda egyik baltával felfegyverzett tagja, Mohamed Awais Sajid, odalépett hozzá, és kérdés nélkül belevágta a fejszéjét, mely a mellkasán találta el a fiút. A csapás keresztülhatolt a bordákon, és összezúzta egyik tüdejét.

A fiatal kertész menekülni akart, hátat fordított Sajidnak, akinek viszont ez még nem volt elég: egy újabb csapásra emelte fejszéjét, hátulról akarta ellenfele koponyáját bezúzni, de a srác észrevette, és karjával kivédte a csapást. Így szerezte a címben említett sérülést.

Az volt a szerencséjük az épp fametszésből érkező munkásoknak, hogy egyikük eddigre elővette láncfűrészét, és azzal kergette szét a migránshordát.

A sérült tinédzsert ezután rögtön kórházba szállították, ahol szerencsére egy gyors életmentő műtéttel sikerült őt megmenteni, és a kezét visszavarrni a helyére – hat egymást követő műtéttel. A fiú tehát megúszta, bár kezét valószínűleg sosem fogja tudni már teljes értékűen használni.

A rendőrég a bandából nem tudott mindenkit felkutatni, ám a fő vétkeseket igen: Sajidot 18 évre ítélték el, azonban a bandavezér Rahman csak négy és fél évet, két másik társa pedig 4-4 évet kapott. Kilenc társukat szabadon engedték.

Rahman jó magaviselettel két év múlva újra szabadlábon lehet."

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/84916/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?