Budapest iszlamizációjának Timmermans-féle programját hirdethette ki Karácsony a Fővárosi Közgyűlésen


"Hiszünk a kulturális sokszínűségben (...) és elutasítjuk a más kultúrájú emberek elleni gyűlöletkeltést" - kántálta Karácsony Gergely november 5-én a Fővárosi Közgyűlés alakuló ülésén. Ezzel az új főpolgármester burkoltan Budapest iszlamizációjának programját hirdethette ki. A fenti globalista frázisokat ugyanis a Karácsonyt és az ellenzéket vezérlő Timmermans korábban kifejezetten az iszlamizációval összefüggésben használta.

KARÁCSONY: "HISZÜNK A KULTURÁLIS SOKSZÍNŰSÉGBEN"


A főpolgármester tíz, Budapest elkövetkező öt évét meghatározó (globalista) alapértéket határozott meg a Fővárosi Közgyűlés keddi alakuló ülésén. A nyolcadik pont a következő volt:

8.) Hiszünk a kulturális sokszínűségben, ezért egyaránt őrizzük a hagyományokat és ösztönözzük a város kultúrateremtő szerepét; és elutasítjuk a más kultúrájú emberek elleni gyűlöletkeltést."

A "sokszínűség" és "más kultúra" a globalisták európai szótárában elsősorban az iszlamizáció kódneve. A "gyűlöletkeltés" pedig ebben a kontextusban az iszlám hatalomátvátellel szembeni ellenállásé. Ahogy lentebb olvasható, Frans Timmermans az iszlamizációval összefüggésben használta ezeket a globalista fedőneveket. Timmermans az elmúlt időszakban Magyarországon is járt a baloldal mellett kampányolni és Karácsonynak is tartott eligazítást.


A Mandiner cikkében található videóban Karácsony azt is mondja, hogy Budapest új vezetői

mutassanak példát nyitottságból és elfogadásból".


A Soros-féle Nyílt Társadalom korszakában nem kérdés, hogy a "nyitottságnak" milyen gyakorlati vonzatai lehetnek.


Az ártalmatlannak tűnő újkommunista lózungok valós tartalma sokkal veszélyesebb lehet, mint első látásra tűnhet.


KARÁCSONY NEMRÉG VOLT ELIGAZÍTÁSON FRANS "ISZLÁMAJÖVŐNK" TIMMERMANSNÁL


Karácsony a közelmúltban járt eligazításon annál a Timmermansnál, aki pontosan ugyanezt a szókészletet használja, amit Karácsony a Közgyűlésen ("sokszínűség", "idegengyülölet"). A Soros-birodalom katonája, Timmermans korábban kifejtette, hogy az iszlám Európa jövője; és szerinte Magyarország sokszínűvé tétele (értsd: iszlamizációja) is elkerülhetetlen, és erre fel kell készíteni az országot.

AZ ISZLAMIZÁCIÓ ÖSSZEFÜGGÉSÉBEN HASZNÁLTA KARÁCSONY LÓZUNGJAIT TIMMERMANS:

"SOKSZÍNŰSÉG", "ELTÉRŐ KULTÚRÁK", "IDEGENGYŰLÖLET" 


Karácsony Gergely tartótisztje már az európai mohamedán invázió kezdete óta támogatja a migrációt és a Nyílt Társadalom eszméjét.


Timmermans: Kelet-Európa iszlamizációja is elkerülhetetlen, jobb, ha hozzászokunk


Frans Timmermans az Euronews-nak adott 2015-ös interjújában elmondta, hogy szerinte a "sokszínűség" a világ MINDEN országában, így Kelet-Európában is elkerülhetetlen, jobb ha hozzászokunk. 

Az interjúban (az alábbi videóban kb. 11:38-tól / automatikusan ott indul) Timmermans reagál a műsorvezető felvetésére, amely szerint kelet-európai kormányok világosan kimondták a migrációval kapcsolatban, hogy "NEM a muszlimokra". Ennek összefüggésében válaszolja a következőket:

Közép- és Kelet-Európa társadalmai nem idegengyűlölő és rasszista társadalmak. Ezek olyan társadalmak, amelyek történelme eltér a miénktől. Ők MÉG nem szoktak hozzá a sokszínűséghez a társadalmaikban. Azonban előbb-utóbb minden társadalom -- és ez nem az EU-val és a menekültválsággal függ össze, hanem a globalizációval -- minden társadalom valamilyen formában sokszínű társadalommá fog válni, és jobb, ha erre felkészülünk és felkészítjük erre a népességünket."

Timmermans szavaiban tehát visszaköszönnek Karácsony lózungjai -- méghozzá az iszlamizáció összefüggésében.

Nagyon úgy tűnik, hogy Karácsony Gergely szónoklatával az idei felkészítés meg is kezdődött ...

A "SOKSZÍNŰSÉG" AZ ISZLAMIZÁCIÓ FEDŐNEVE

RÁNTOTTÁHOZ HASONLÍTJA TIMMERMANS A "SOKSZÍNŰ" TÁRSADALMAKAT 


Hogy a 'sokszínűség' visszafordíthatatlanul a globalizálandó világ sorsa, Timmermans már sok fórumon, többek között a Twitter-oldalán is kinyilatkoztatta, a "sokszínű" társadalmakat rántottához / tükörtojáshoz hasonlítva, amelynek elemeit már nem lehet újra szétválasztani vagy visszaváltoztatni fel nem tört tojássá.

Végtelenül cinikus fogalmazásához még egy kis tükörtojás ábrát is fűzött -- akaratlanul is elárulva, milyen szenvtelenül végzik el a magafajta globalista hóhérok a csodálatos európai civilizáció megsemmisítését:

A világ jövője a sokszínűség. A sokszínűség ellen harcolni olyan, mint visszacsinálni a rántottát. Abból rendetlenség lesz. Fogadjuk  el a sokszínűséget."

- írta a pszichopata pribék a fenti Twitter-üzenetben.


Az pedig, hogy az európai 'sokszínűség' alatt valójában az iszlámot érti, szintén kiderült korábban: egy európai imámokkal folytatott találkozó után kifejtette, hogy az iszlám Európa jövője.


Frans Timmermans (megbízóinak) célja, hogy az áruló globalista ellenzék közreműködésével iszlamizálja Magyarországot is és lebontsa a nemzetállamokat. Az Unió korábbi erős embere szerint az iszlám nemcsak Európa, hanem Kelet-Európa jövője is, és ez ellen szerinte semmit sem tehetünk.

Fotó: "A TERHEK ELOSZTÁSA A TAGÁLLAMOK KÖZÖTT A MENEKÜLTEKÉRT"


  TIMMERMANS: A MUSZLIM BEVÁNDORLÓK ÉS A MAGYAROK EGYFORMÁN IDEGENEK  Timmermans, az Európai Bizottság elsõ alelnökeként 2017-ben párhuzamot vont napjaink migrációs helyzete és az 1956-os magyar menekülthullám között az Európai Parlament (EP) strasbourgi plenáris ülésén elmondott felszólalásában. Az uniós tisztségviselő degradáló megjegyzése szerint '56-ban a magyarokat is fogadhatták volna idegenként az európai országok.

  Mi történt volna, ha 1956-ban a svéd, a dán, a holland, a belga és a luxemburgi kormányfő, valamint a német kancellár azt mondják, hogy a magyarok nem tartoznak ide kulturálisan, ezek az emberek elfogadhatatlan módon megváltoztatnák a kultúránkat?"

  - mondta arcátlanul a globalista Deep State bohóca még 2017-ben.

  Azt persze elfelejti közölni, hogy a muszlimok közül sokan azért jönnek, hogy leigázzanak minket, mert ezt írja elő a vallásuk.

   Fontos lenne, hogy a jobboldali sajtó leplezze le a keddi Közgyűlésen elhangzott propagandát, és hangosan tiltakozzon az új globalista városvezetés Budapest iszlamizációját meghirdető programja ellen.

   Különben Karácsony után ramadán jön.

   https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/85577/pics/lead_800x600.png
    
   Feliratkozás blogértesítőre

   Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

   Feliratkozom

   Hozzászólások

   Ezeket a cikkeket olvastad már?