Megvonja a gyógykezelést a "rasszista", "szexista", "iszlamofób" betegektől a brit állami egészségügy


A brit Nemzeti Egészségügyi Szolgálat (NHS) egyik szervezete bejelentette, hogy megvonják a folyamatban lévő kezelést azoktól a betegektől, akik szerintük „rasszisták” vagy „szexisták”. Ez minden bizonnyal az "iszlamofóbokra" is vonatkozik majd a Jihad Watch szerint. Globalista szervezetek a háttérben; Nagy-Britannia a lejtőn. 

Nagy-Britanniában az embereket kezdetben csak a közösségi médiából tiltották ki. Majd az következett, hogy letiltották a bankszámlákhoz és jelzáloghitelekhez való hozzáférésüket. Most pedig már letiltják az emberek kórházi kezelését is."

- Paul Joseph Watson


Az Észak-Bristol NHS Tröszt (North Bristol NHS Trust) bejelentette,  hogy a „fenyegető és sértő fogalmazás”, valamint a „rasszista vagy szexista fogalmazás, gesztusok vagy viselkedés” mind szankcionálandó cselekmények lehetnek - értesült a BBC.

Mindezek mellett a Bristol Post felsorolja még a "rosszindulatú gyanúsítgatások" elkövetését is...

Azok a betegek, akik ilyen kihágásokat követnek el, a november 4-től bevezetett új rendszerben

a sportból ismert fegyelmi sárga lapot, majd végleges piros lapot kapnak, amely már a kezelés megvonását jelenti, amint az biztonságos”.  

FOTÓ:
Dr. Talal Valliani -- egy védendő "eltérő hátterű" szakorvos a bristoli Southmead Kórházban. Állítólag egy páciense "rasszista visszaélést" követett el ellene. Megtorolta. - A kép forrása: BBC

Már történt is ilyen eset:

A BBC szerint Dr. Talal Valliani gasztroenterológus arról számolt be, hogy őt állítólag egy közelebbről nem részletezett "rasszista visszaélés" érte úgy, hogy azt a jelenlévők is látták. Ezek után a szemtanúk "azonnali lépéseket tettek, és szóltak a biztonságiaknak, hogy jöjjenek fel a kórteremhez. A rendőrség ezután tájékoztatta az elkövetőt a szabályzatról, majd a beteg megkapta a piros lapot" - mondta Valliani és hozzátette: 

"Természetesen megbizonyosodtunk arról, hogy a páciens klinikailag biztonságban van-e, mivel a betegek biztonsága kiemelkedő fontosságú -- és miután ezt megállapítottam, a férfit kivezették a kórteremből."


"Különböző háttérrel rendelkező dolgozóink vannak, a világ minden tájáról, és büszkék vagyunk az egyenlőség iránti elkötelezettségünkre, amely az NHS alapvető értéke" - mondta Andrea Young, a North Bristol NHS Trust vezérigazgatója.


"Erős jelzést küldünk arról, hogy a rasszizmus vagy a diszkrimináció teljesen elfogadhatatlan - azt akarjuk, hogy a személyzet szálljon szembe ezzel és jelentse az ilyen eseteket; és azt akarjuk, hogy mindenki tudja, hogy azoknak az eseteknek következményei lesznek" - tette hozzá Young.

Hogy ilyenkor mi lesz az orvosi esküvel, arról nem szól a BBC cikke ... De nem valószínű, hogy ez gond lenne Britannisztánban, hiszen a hippokratészi eskü nincs benne a Koránban.

AZ "ISZLAMOFÓBOKTÓL" IS MEGTAGADHATJÁK A KEZELÉST

A probléma mindebben természetesen az, hogy a „rasszizmus” vagy a „szexizmus” fogalma napról napra bővül. - teszi hozzá Paul Joseph Watson a Summit News cikkében.


A Jihad Watch kommentárja szerint pedig mindez valószínűleg nemcsak a "rasszizmusról", hanem az iszlámkritikáról is szól:


Az úgynevezett "iszlamofóboktól" is minden bizonnyal megvonják majd a kezelést, mivel a brit kormány ellenségének tekinti mindazokat, akik ellenzik a dzsihadista tömeggyilkosságot és a nők saría szerinti elnyomását - és ezt a fajta ellenállást a kormány "rasszistának" nevezi. Fentiekre abból is lehet következtetni, hogy az iszlamizáció ellen kiálló UKIP pártot támogató nevelő-családoktól elveszik a nevelt gyermekeiket. - fejti ki Robert Spencer, a Jihad Watch főszerkesztője.


Az egyetemi kórházakat üzemeltető Bristol NHS Foundation Trust azt is elrendelte, hogy távolítsák el a brit zászlót a biztonsági személyzet kabátjairól, miután valaki arról panaszkodott, hogy az számára „sértő”. - írja Watson.


FOTÓ:

"Mutass piros lapot a rasszizmusnak" - Ez a theredcard.org kampánya Nagy-Britanniában -- nem tudni, hogy a fenti kórház konkrétan ehhez csatlakozott-e, de ideológiailag bizonyosan:

Hozzá kell tenni, hogy ráadásul az NHS finanszírozása túlnyomó többségében az állam adóbevételeiből, valamint az adójellegű biztosítási hozzájárulásokból történik. Az egészségügyi hozzájárulást fizető betegeket tehát gyakorlatilag kirabolják, ha ilyen alapon megtagadják tőlük a kezelést.


A KÓRHÁZI RASSZIZMUS-KAMPÁNY GLOBALISTA HÁTTERE


A hírhamisító BBC szerint egyébként a North Bristol Trust (NBT) azután indította el a "piros lap a rasszizmus ellen" megnevezésű kampányát, miután a személyzet beszámolt arról, hogy a város Southmead kórházában növekszik a betegek és a látogatók által elkövetett visszaélések száma.

Ez utóbbit nyilvánvalóan nem érdemes tényként kezelni, főleg, ha megnézzük, hogy milyen szervezetek állhatnak a háttérben:


FOTÓ:

Vezető kép: "Rasszizmus az NHS-ben" - fénykép az opendemocracy.net oldaláról

Elképzelhető, hogy az opendemocracy.net indította az NHS-ben a szóban forgó rasszizmus elleni kampányt; az viszont biztos, hogy támogat egy nagyon hasonlót. Azonban nem lehet véletlen, hogy az NHS szóhasználata nagy mértékben összecseng az Open Democracy cikkével, például a "visszaélések elleni zéró tolerancia" vonatkozásában.

A szervezet szerint - kapaszkodjon meg mindenki - a Brexitről szóló társadalmi vita (!) növelte meg a brit állami kórházakban a faji visszaélések kockázatát:


"A Brexitről szóló szavazáshoz vezető mérgező vita megnövelte annak kockázatát, hogy az NHS munkatársai és a betegek faji- és idegengyűlölettel kapcsolatos visszaéléseket tapasztalnak - és ez rávilágított a már létező problémákra. Hogyan reagáljanak erre az NHS működtetői?"

írja az Open Democracy és több javaslatot is tesz a "megoldásra" amelyekben zéró toleranciát javasol a rasszista betegek ellen.

A "rasszizmus" elleni fellépés tehát lényegében egy megelőző csapás egy állítólagos kockázatra ...

Ismer valaki olyan személyt, akinek "Open" előtagú szervezetei vannak, és meg akarja akadályozni a Brexitet?

Mindenesetre az OpenDemocracy Ltd.  támogatói között szerepel a Soros-féle AVAAZ és Open Society Foundations, valamint a Rockefeller Brothers Fund (Arab Awakening)...

BRITANNISZTÁN A LEJTŐN

Paul Joseph Watson szerint a brit állam korábban nevelőszülők gyermekeit is kivette a gondozásukból - csak azért, mert a szülők az iszlámkritikus UKIP támogatói voltak, nem pedig a „multikulturalizmus” lelkes hívei.

Nagy-Britanniában az embereket kezdetben csak a közösségi médiából tiltották ki. Majd az következett, hogy letiltották a bankszámlákhoz és jelzáloghitelekhez való hozzáférést. Most pedig már letiltják az emberek kórházi kezelését is. Szó szerint eltörlik az emberek alapvető egészségügyi ellátáshoz való jogát, politikai vagy társadalmi jellegű véleményük miatt. -- ismerteti a brit totalitárius állam kiépülésének folyamatát P. J. Watson.

Ez még nem minden.

Nemrég kiskorú gyermeke szeme láttára verték bilincsbe és tartóztatták le a brit rendőrök a Fahrenheit211 iszlámkritikus blog konzervatív zsidó bloggerét, miután brutális módon rátörték a háza ajtaját. 

A rajtaütés egyik vezetője egy muszlim rendőr volt. 

A 4 éves kisfiú azóta kérdezgeti az apját: "a rendőrök vissza fognak jönni?" A blogger azt írja, hogy soha nem fogja sem elfelejteni, sem megbocsátani a fiát ért traumát.

És mivel gyanúsítják?

Például "gúnyos mémek terjesztésével" és "iszlamofóbiával"... A dzsihádellenes blogger a rendőrségi kihallgatás kérdéseiből azt valószínűsíti, hogy  a Soros-féle Tell Mama, valamint Sadiq Khan, mohamedán londoni polgármester tehetett feljelentést a róluk készült gúnyolódó mémek miatt, amelyeket a rendőrség szerint a Fahrenheit211 weboldalán láthattak.

A brit rendőrség "gyűlölet-bűncselekmény és gyűlöletbeszéd részlege" - mert ilyen is van - ebben az esetben már ténylegesen saría-rendőrségként járt el.

FOTÓ:

A biztonsági kamera rögzítette, ahogy a brit rendőrök betörik a  Fahrenheit211 bloggere házának ajtaját:

És aki azt hiszi, hogy ez egyedi eset, az nagyon téved: a letartóztatott blogger a Fahreheit211 oldalán azt írja, hogy csak 2016-ban mintegy 3000 britet tartóztattak le "sértő szavak" miatt a hatályos gyűlöletbeszéd törvények rugalmas értelmezése alapján. De senki ne várjon erről hivatalos statisztikát ...


Mindeközben évtizedek alatt mintegy 1 millió (!) brit kislány eshetett áldozatául a muzulmán nemi erőszak bandáknak, Sarah Champion korábbi brit parlamenti képviselő szerint. Akkor a rendőrség nem volt ennyire ügybuzgó: félve a rasszizmus és iszlamofóbia vádjától, jórészt felfüggesztették a nyomozást, kínzóik fogságában hagyva az áldozatokat. Ráadásul nincs garancia arra, hogy a muzulmán nemi erőszak bandák tevékenysége megszűnt volna. Mint ismert, amikor Tommy Robinson egy ilyen muzulmán banda bírósági tárgyalásáról tájékoztatni akarta a briteket, azonnal szintet lépett az üldöztetése, és törvénytelenül börtönbe vetették.

Nagy-Britannia gyorsan és észrevétlenül süllyed a totalitárius diktatúrába, ez azonban hamarosan mindenki számára nyilvánvalóvá válik, amint a hatása más területekre is átterjed majd -- vonja le a konklúziót a Jihad Watch.

Fentiek tükrében érdemes megítélni annak jelentőségét, hogy Karácsony Gergely november 5-én a Fővárosi Közgyűlés alakuló ülésén bejelentette a baloldal programját: "hiszünk a kulturális sokszínűségben (...) és elutasítjuk a más kultúrájú emberek elleni gyűlöletkeltést" -- amivel valójában Budapest iszlamizációjának programját hirdethette ki. 

Most mindenki ellenőrizze, hogy érvényes-e még a TB-kártyája.


Források:


https://www.bbc.com/news/uk-england-bristol-50286473

https://summit.news/2019/11/05/uk-national-health-service-to-deny-treatment-to-racists-and-sexists/

https://www.jihadwatch.org/2019/11/uk-national-health-service-to-deny-treatment-to-racists-sexists-and-islamophobes

1
https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/85838/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-11-12 12:20:24
Az emberi állatság országhatároktól teljesen független jelenség !!!!
Mint az ábra mutatja, bárhol a világon felbukkanhat. Ne legyünk elfogultak, nálunk is !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?