Németország: minél több HITETLENT akartak megölni az elfogott muszlimok


Az a furcsa eset történt, hogy a média beszámolt róla, hogy nem-muszlimokat akartak ölni a dzsihadisták Németországban. Nem mentegették a támadó muszlimokat, hogy "mentális betegek", vagy "háborús traumában szenvednek".

A globalista média rendszerint megpróbálja elkenni a dzsihadisták indítékait, hogy a lakosság ne értesüljön róla, hogy a dzsihád az iszlám szerves része. A Korán több mint 100 versben szólít fel a "hitetlenek" (nem-muszlimok) elleni erőszakra, az iszlám hatalomátvétel érdekében. Nyilván kényelmetlen kimondani, hogy muszlimok népirtást akarnak elkövetni az őket befogadó nem-muszlimok ellen Európában. Most az Euronews mégis kimondta az igazat, ami eléggé szokatlan. Ez talán annak tudható be, hogy most már az ISIS-re fogják a dzsihád-támadásokat.


Euronews:

"Feltételezett iszlamistákat fogtak el Németországban

Feltételezett iszlamistákat vettek őrizetbe a németországi Offenbachban. A három férfi a gyanú szerint a magát Iszlám Államnak nevező terrorszervezet híve és nagy valószínűség szerint merényletet terveztek azzal a céllal, hogy minél több embert öljenek meg.

Nadja Niesen államügyész szerint a Rajna-Majna-régióban készültek terrorcselekeményre, robbanószerekkel és lőfegyverrel, céljuk az ún. hitetlenek életének kioltása volt.

Úgy tudni, egyikük macedón származású német állampolgár, a másik két őrizetbe vett személy pedig török állampolgár. Az összehangolt hatósági akcióban csaknem 170 rendőr vett részt."

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/85984/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?