Betiltatták "Szent Mártont" a muszlimok egy német városban, a németek még bocsánatot is kértek


A botrány "oka" az, hogy Niederkasselben a város színdarabjában évek óta Szent Mártont alakító férfi keresztény ünnepnek nevezte a Márton-napot. Ezzel megsértett egy helyi muszlim nőt, aki elérte, hogy a jövőben ne léphessen fel "Szent Márton". - írja a 888 a Junge Freiheit nyomán. Ráadásul minden érintett bocsánatot kért a muszlimoktól, ideértve a városi önkormányzatot is.

Junge Freiheitban olvasható egy árulkodó mondat az "incidens" végkifejletéről:

A muszlim nő, aki nyilvánosan adott hangot felháborodásának a Szent Márton-színész kijelentése miatt, elégedett volt a végeredménnyel, amikor kijelentette: „Nyilvános bocsánatkérés történt, és Szent Márton soha többé nem ül újra lóra Rheidtben.”

CIVILIZÁCIÓS DZSIHÁD: 6 DOKUMENTÁLT ESET


Sok hasonló hírt hallani Nyugatról, de keveset azok okáról: a nem-muszlim kultúra megsemmisítése ismert iszlamizációs taktika, cél és eszköz is egyben. Az iszlámnak célja, hogy elpusztítsa a nyugati kultúrát, és ezt részben azzal indokolja, hogy az a dzsáhilíjjának, a "tudatlanság korának" része. A muzulmánok közül sokan elmondják, hogy mindenütt a saríának kell uralkodnia, de mi nem akarjuk ezt meghallani. A saría nem csak ártalmatlannak látszó, hétköznapi muzulmán szokásokat jelent. A lényege az is, hogy az iszlám úgy győzze le a nem-muszlimokat, hogy azok még megalázottnak is érezzék magunkat:

Harcoljatok azok ellen, akik megkapták az Írásokat (zsidók és keresztények), de nem hisznek Allahban vagy a Végső Napban. Ők nem tartják tilosnak, amit Allah és az Ő Küldötte megtiltott. A keresztények és a zsidók nem követik az igazság vallását mindaddig, míg be nem hódolnak, és meg nem fizetik a fejadót [dzsizját], és megalázottá nem válnak." [Korán 9:29]


Mindezt a muszlimok gyakran agresszíven érvényesítik is a hétköznapi életben, amire számos dokumentált eset van:

1.
Nézzük meg például ebben a videóban a Connecticuti Egyetem muszlim professzorát, aki elképesztő hangnemben a cipőjük levételére kényszeríti a hallgatókat, az iszlám előírásaira hivatkozva:  

2.

Vagy a civilizációs dzsihád egy másik esete: videón, ahogy a Wizz Air egyik London-Szkopje (Macedónia) járatán dührohamot kap egy muszlim utas, mert úgy véli, a légiutas-kísérő szándékosan sertéssonkából készült szendvicset adott neki:

3.
Idén nyáron Chemnitzben a rendőrség betiltotta az egész malac közszemlére tételét egy rendezvényen a muszlimok miatt -- ami egyébként egy létező, konkrét saría-tiltás a nem-muszlimok számára.

A Pro Chemnitz betiltott malaca 2019. június 8-án

4.

Júniusban Münchenben mohamedán "saría rendőrök" utasíthattak a folyóparton félmeztelenül napozó nőket, hogy vegyék fel a bikini felsőjüket. Az alábbi fotó az Abendzeitungban jelent meg, és a konkrét esetről készült:

5.

És azok a nők, akik túl sokat mutatnak magukból, könnyen leckét kaphatnak saríából: ebben a videóban Németországi mohamedánok utcai interjúk során elmondják, hogy a német nők hibája, ha megerőszakolják őket, amennyiben lengén öltöznek és nem takarják el a testüket (az iszlámnak) megfelelően. Ez szintén saría-előírás: a Korán 33:59 szerint a magukat el nem takaró nők szexuális zaklatása "jogszerű".

6.

Genovában 2018-ban egy muzulmán migráns ügyvédet fogadott a harangszó betiltása érdekében. Az, hogy a keresztények nem harangozhatnak a templomokban, szintén saría-előírás. 


A sort lehetne folytatni.


Ennek példáját látjuk Niederkasselben is a Márton-nap kapcsán, ahol a civilizációs dzsihád győzött egy csatában, és a nem-muszlim németek megalázó módon még bocsánatot is kérnek a saját ünnepük miatt. Elvégre csak bigott iszlamofóbok gondolhatják, hogy nincs ez így rendben.


A 888 cikke:


"A muszlimok miatt már a Márton-napi népszokásokról is le kell mondania a németeknek


2019.11.14. 21:00

A Márton-napi színdarabban „csúnya dolgokat” mondott Szent Márton, ezen kiakadt egy helyi muszlim és azonnal beindult a bocsánatkérés-cunami.


Mint ismert, hétfőn, azaz november 11-én volt Márton napja. Ez egy jeles nap a népszokásokban, ha más nem, az szinte mindenkinek megvan, hogy ilyenkor libát szokás enni. Természetesen ezenkívül számos más szokás is kapcsolódik ehhez a naphoz, Németországban például különböző színdarabokat is rendeznek, amit az egyes települések főterein adnak elő.

Így volt ez Nordkasselben is a héten, ám ott botrány övezte az előadást – írja a Junge Freiheit.


A botrány oka az, hogy a város színdarabjában évek óta Szent Mártont alakító férfi keresztény ünnepnek nevezte a Márton-napot. Ezzel megsértett egy helyi muszlim nőt, aki elérte, hogy a jövőben ne rendezzenek hasonló ünnepségeket.

Mivel Németországról van szó, nem túl meglepő módon minden érintett bocsánatot kért a muszlimoktól, és kihangsúlyozták, hogy a Márton-napi ünnepségek minden vallási felekezetnek szólnak, és amúgy is milyen jó, hogy ilyen színes a város lakossága.

Az ügyben egyébként senki ellen nem indult eljárás, tehát semmilyen jogsértés vagy szabálysértés nem történt."

1
https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/86049/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-11-17 17:44:56
Ugye, már megérte, hogy ezek az állat un. művelt nyugat népei - együttműködve a mocskos spekuláns sorossal, és csicskásaival - beengedték az országukba ezeket az ingyenélő, lusta, sem dolgozni, sem beilleszkedni nem akaró, rusnya migránsokat ?!
Kész "főnyeremény" ezeknek a süketeknek ez a migránsáradat !!!!
Ami a borzasztó, hogy ennyi éve után még mindig nem ébredtek fel ezek az együgyű nyugatiak !!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?