3 tonnás beton karácsonyfák védik az esseni karácsonyi vásárt az autós dzsihádtól - VIDEÓ


Járművel elkövetett iszlám terrortámadások nemcsak Európában, hanem az egész nyugati világban történnek, de kevés szó esik arról, hogy miért.

Az Iszlám Állam 2014-ben intézte ezt a felhívást a muszlimokhoz:

Ó muwahhid, ne hagyd, hogy ez a csata elmenjen melletted, bárhol is vagy. Le kell csapnod a tawaghit katonáira, mecénásaira és csapataira. Csapj le a rendőrségükre, a biztonsági és hírszerző embereikre, valamint az áruló ügynökeikre. Rombold szét az ágyukat. Keserítsd meg az életüket, hadd legyenek elfoglalva önmagukkal. Ha meg tudsz ölni egy hitetlen amerikait vagy európait - különösen a rosszindulatú és mocskos franciákat -, vagy egy ausztrált, kanadait, vagy bármely más, a háborúban részt vevő hitetlent, ideértve azon államok polgárait is, amelyek koalícióba léptek az Iszlám Állam ellen, akkor támaszkodj Allahra, és öld meg őket, bármilyen módon. Ha nem találsz IED-t vagy golyót, akkor válassz ki egy hitetlen amerikait, franciát vagy egy szövetségesüket. Zúzd szét a fejét egy sziklával, mészárold le késsel, vagy üsd el az autóddal, vagy dobd le egy magas helyről, vagy fojtsd meg, vagy mérgezd meg őt …"

Ritkán esik szó arról, hogy az erőszakos dzsihád célja a saría bevezetése, ami az őshonos kultúra megsemmisítését is jelenti. Ez a nem-muszlimok szokásainak eltörlésével jár, mivel azokat az iszlám a "sötét korszak" (dzsahilíjja) részének tekinti; a "hitetlenek" társadalma értéktelen szemét. A 2016-os berlini teharautós dzsihád merénylet nem véletlenül támadta a karácsonyt, a keresztény kultúrkör jelentős ünnepét. A karácsonyi hangulat és szokások megsemmisítése már jó úton halad Európában.

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/86108/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?