Hollandia: mohamedán banda levadászta a holland fiatalokat és brutálisan megverték őket - VIDEÓ


Marokkói származású fiatal mohamedánokból álló banda vadászott módszeresen 14 év körüli holland őslakosokra Gorinchemben, áldozataikat brutálisan megverték. 

Egyre több videó bukkan fel a támadásokról: a banda több holland gyereket is kegyetlenül megvert, köztük egy lányt. A rendőrség már több gyanúsítottat letartóztatott öt különböző támadás ügyében, melyek mindegyike ehhez a bandához köthető.

Az alábbi videón látható, ahogy csapatosan üldöznek a mohamedánok egy holland fiút. Megverik, majd amikor földre kerül, még a fejére is ráugranak. A skoften.net holland oldal által közzétett videó közepe felé egy másik esetben egy fiú megpróbál védekezni a túlerővel szemben:

A támadásokról mobillal készült videók nagy port kavartak a holland közösségi médiában, még Geert Wilders is posztolt erről a Twitter-oldalán. 

A rasszizmus mindig - a futball stadionokban* is - szörnyű. De mi a helyzet ezzel az erőszakos rasszizmussal, amikor egy fehér fiút vernek meg a bevándorlók? Most hol van a megdöbbenés? Most hol van a miniszterelnök? Most hol van a közszolgálati média?

- írta Wilders.

MUZULMÁNOK HALÁLRA RUGDOSTAK EGY HOLLAND FÉRFIT EGY LABDARÚGÓ-STADIONBAN, 2012-BEN

* Wilders nem részletezi, hogy pontosan mire gondol, de ennek kapcsán érdemes megjegyezni, hogy nem ez volt az első alkalom, amikor mohamedánok fejbe rúgtak valakit Hollandiában. A holland futball stadionokban több olyan eset történt, amikor muzulmánok bántalmaztak hollandokat. Az ifjúsági meccseken gyakran a muzulmán szülők sem bírtak uralkodni az indulataikon -- emiatt még egy TV-műsor is készült, Heibel langs de lijn (kb. Probléma az alapvonalon) címmel.

Az egyik ilyen eset különösen megrázta Hollandiát: 2012. decemberében egy holland önkéntes vonalbírót, a 41 éves Richard Nieuwenhuizent támadták meg egy futball stadionban egy ifjúsági meccs után, mert nem tetszett nekik a mérkőzés eredménye. A már földön fekvő férfit többen is fejbe rúgták, és nem sokkal később belehalt sérüléseibe.

A támadásban hat, 15-16 éves muszlim játékos vett részt, valamint az egyik fiú apja. Az apa, az akkor 50 éves El-Hasan D. 6 év börtönt kapott emberölésért; a fiatalok közül öten felfüggesztett javítóintézetet, El-Hasan fia pedig 1 év 2 hónap felfüggesztett börtönt.

Az esetről szól az al-Jazeera (egyébként rendkívül félrevezető) tudósítása, de itt még nincs vége a történetnek.

A 2016-ban szabadult El-Hasan D-nek kártárítést is kellett fizetnie, de mivel segélyeken élt, ezt nem tudta teljesíteni, ami azzal fenyegetett, hogy vagy újra börtönbe vonul, vagy lefoglalják a házát. Ekkor a muzulmán férfi családja tiltakozást és gyűjtést indított. A Facebookon közzétett nyílt levelükben a család El-Hasan-t "drága apának" és "aktív futball játékosnak" nevezte, aki igazságtalanságot szenvedett el, mert ki kell fizetnie a kártárítést. A levél a muszlim gyilkost áldozatnak állította be, mert szerintük a "nemzetközi színtéren történt kijelentések a futball erőszakosságáról" azt okozták, hogy ő és a családja egy "rémálmot" éltek meg. A levél írói szerint egy jelentéktelen incidensért drágán kellett megfizetnie Hasannak, aki ártatlannak vallotta magát, a bíróság azonban bizonyítottnak látta, hogy ő is fejbe rúgta a földön fekvő áldozatot.

A közvélemény dühének hatására -- a közösségi médiában "gyilkosoknak és kéregetőknek "nevezték az El-Hasan családot -- a család végül lefújta a pénzgyűjtést. Az incidens után nem sokkal Geert Wilders Twitteren kijelentette, hogy a holland ifjúsági futballban elharapózó erőszakért a marokkóiak a felelősek; és az eset a marokkói muzulmán közösség integrációs problémáinak példájává is vált.


Források:

https://vladtepesblog.com/2019/11/21/youth-gang-are-being-arrested-for-random-attacks-on-native-dutch-youths/

https://www.ad.nl/rivierenland/groep-jongeren-mishandelt-leeftijdsgenoten-met-grof-geweld-in-gorinchem-niet-normaal~a5aeea43/

https://www.ad.nl/rivierenland/al-vijf-aangiften-van-mishandeling-door-groep-jongeren-in-gorinchem-politie-heeft-verdachten-in-beeld~a7cda10b/

https://twitter.com/jovannakosta/status/1197188354963623946

https://www.skoften.net/skft/415201/video-groep-marokkaanse-jongeren-mishandelt-leeftijdsgenoten-in-gorinchem

https://twitter.com/geertwilderspvv/status/1197426257627172864

https://barenakedislam.com/2019/11/21/netherlands-moroccan-muslim-thugs-chase-down-and-savagely-beat-up-a-dutch-youth-for-the-fun-of-it/

1
https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/86431/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-11-23 15:20:05
Vadbarom hollandok, - és a többi agyalágyult, un, fejlett nyugati országok - ugye, ez kell nektek ?!
Az kell, hogy a rohadék, ingyenélő, koszos migráns agyonverje a saját országbeli fiatalokat ?! Az kell, hogy az állat, mocsok migráns a földön tehetetlenül fekvő ember fejére többször, lendületből ráugorjon, és a szerencsétlen, védekezni már nem tudó fiatalt agyonrugdossa ?!
Nem kéne már elzavarni a 3,14csába az aljas, a spekuláns soros által lefizetett, korrupt, hülye vezetőiteket ?!
MEDDIG TŰRITEK MÉG A ROHADÉKOK URALKODÁSÁT ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?