Németország: egy mohamedán összetörte a borosüvegeket egy boltban és megpróbálta meggyújtani az alkoholt - VIDEÓ


A németországi Nordhausenben egy mohamedán migráns randalírozott egy élelmiszer boltban: leverte a szeszesital-polcról az üvegeket, amit a bolt biztonsági kamerája is rögzített. Az afgán a kiömlött alkoholt meg is akarta gyújtani. Dübörög a németek integrációja az iszlámba.

A Jihad Watch kommentárja:

"Egy hadísz leírja, hogy Mohamed ezt mondta: „Bizony, Allah, a Magasztos, betiltotta a bort. Ezért aki hallja ezt a verset, és van nála bármennyi, nem szabad sem meginnia, sem eladnia. ” (Sahih Muslim 3835) 

Az elv mindig és mindenütt ugyanaz: a muszlim országokban az ember viselkedését hozzá kell igazítani a muszlim érzékenységhez. A nem muszlim országokban az ember viselkedését hozzá kell igazítani a muszlim érzékenységhez."

A bolt biztonsági kamerájának felvétele:

A Searchlight Germany cikke :


"Letartóztattak egy afgán állampolgárt egy német boltban történt incidens után -- megpróbálta meggyújtani a kifolyt alkoholt

2019. november 23., szombat

Letartóztattak egy férfit, miután egy élelmiszer üzletben tombolt csütörtök délután a Pferdemarkt utcában. A 24 éves afgán különféle szeszes italokat lökött le a bolt polcairól, aminek következtében a palackok összetörtek a padlón. Kb. 1000 euró kárt okozott. A Nordhäuser Kriminalpolizei kiterjedt nyomozása megállapította, hogy a férfi megpróbálta meggyújtani a kiömlött alkoholt. Gyújtogatási kísérlet gyanúja miatt is folyik ellene nyomozás. Pénteken jelent meg a bíró előtt, aki elrendelte a letartóztatását."https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/86511/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?