Egy rejtélyes videó a London Bridge-en történt késes dzsihádról


"Ez egy érdekes videó. Úgy tűnik, hogy valaki "Allah"-ot üvölt, de észrevehető vágás van az audio fájlban pontosan ott, ahol ezt hallani" - írja az iszlámkritikus Vlad Tepesblog a London Bridge-en történt késes dzsihád-támadásról készült videóról.

A Rair Foundation alábbi videójában elmosódottan hallható, mintha valaki a dzsihadista lelövése után azt üvöltené, hogy "Allahu akbar ... Takbir".

Robert Spencer szerint az Allahu akbar az iszlám felsőbbrendűség kinyilvánítása -- Allah a leghatalmasabb, azaz hatalmasabb, mint a te kormányod, vallásod, istened:

Az Allahu akbar az agresszív kinyilvánítása annak, hogy Allah és az iszlám dominál minden más kormányzati-, vallási-, jogi- vagy erkölcsi formáció felett - ezért szokták olyan gyakran ezt üvölteni az iszlám dzsihádisták a hitetlenek megölése közepette."

A videót sok helyre feltöltötték, a nagyobb lapok is lehozták.

Manapság óriási erőfeszítéseket tesz az iszlámmal szövetséges globalista baloldal, hogy elfedjék, hogy az iszlám és az erőszakos dzsihád elválaszthatatlan -- ezért lesz például rögtön "pszichológiai beteg" sok muszlim terrorista.

Dr. Bill Warner kifejti, hogy van egyfajta mintázat a médiában az iszlám erőszakos természetének eltitkolásával kapcsolatban, a dzsihád-támadásokkal összefüggésben. Ezért lehet jelentősége ennek a feltehetően manipulált videónak.

Hogy pontosan mit vághattak ki belőle, illetve miért hagyták benne fentiek ellenére -- ha nagyon halkan is -- az "Allahu akbart" arról nincs információ. Sőt, az sem bizonyítható, hogy a hangfájl a videóhoz tartozik. Az azonban tény, hogy eredetileg ez videó a nagy közösségi oldalakra vagy hang nélkül került fel, vagy nagyon halk hanggal. Ezen viszont már szoftveresen fel van erősítva a hang: 

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/86814/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?