Kommunista partizándalt énekeltek az Európai Bizottság tagjai - VIDEÓ


Az Európai Bizottság tagjait bírálta Salvini és Giorgia Meloni, miután a komisszárok a szélsőbaloldali marxista dalt, a Bella ciao-t énekelték az Európai Parlamentben, Strasbourgban - adta hírül a Breitbart. Többek között Frans Timmermans és Paolo Gentiloni is dalra fakadt.


MELONI: EURÓPAI SZOVJETUNIÓ

Az Olasz Testvérek (FdI) vezetője, Giorgia Meloni felháborodottan reagált a történtekre, és a biztosok éneke kapcsán „Európai Szovjetunióról” posztolt.

Csak én gondolom, hogy botrányos a legmagasabb szintű európai intézmények e nevetséges kis színháza? Nincs semmi fontosabb dolguk?”

- írta Meloni Twitteren, és a videót is csatolta:


Salvini pedig szarkasztikusan gratulált az olasz baloldali pártoknak, hogy Gentilonit juttatták ki Olaszország képviseletében. Hozzátette, hogy ezek után a Sanremói Dalfesztiválon is elénekelhetik akár a kommunista kötődésű „Bandiera Rossa-t" is, vagy nemzetközi turnéra is indulhatnak.


AZ ISZLÁM  GYARMATOSÍTÁST TÁMOGATÓK DALA IS

A Bella ciao az Európa elleni hidzsrát (bevándorlás általi dzsihádot) támogatók dala is.

A partizánként dalolászó Timmermans korábban kijelentette, hogy az iszlám Európa jövője. 

Migrációt elősegítő NGO emberei is énekelték már örömükben, egy sikeres hadművelet végén:

"Kikötött az Open Arms nevű migránshajó Lampedusa szigetén kedden késő este. (...) Amikor éjjel befutott a hajó, a migránsok üdvrivalgásban törtek ki, megölelték egymást, táncra perdültek és dalra fakadtak, a kikötőben sokan tapsoltak. A bevándorlók és az önkéntesek a Bella ciao olasz kommunista indulót elénekelték." - írta a 888. 

A bevándorlás- és iszlámpárti Soros-egyetem (CEU) mellett tüntetők is énekelték már Budapesten.

Egy új baloldali olasz miniszter, Roberto Gualteri pedig gitáron is előadta - ezt ITT lehet megnézni.

A Bella ciao az úgynevezett "antifasiszták" dala, azonban manapság azokat nevezik "fasisztának" és "nácinak", akik ellenzik, hogy leigázza őket az iszlám és az újkommunizmus szentségtelen szövetsége. Nemrég például Erfurt muszlim polgármester-helyettese jelentette ki, hogy a mecsetépítést ellenzők "nácik", és megfenyegette a németeket, hogy minden német faluban lesz mecset. 

A dal magyar változata:

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/87075/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?