Belengette a mecsetépítést az Emirátusok magyarországi nagykövete egy budapesti konferencián


Az iszlámsimogató konferencián beszédet mondott Kiss-Rigó László szeged-csanádi püspök, és Hölvényi György, az Európai Néppárt Vallásközi Párbeszéd munkacsoportjának társelnöke, kereszténydemokrata politikus is. És amíg a magyarokat képviselő prominens kafírok szépségkirálynőkhöz illő lózungokat puffogtattak a világbékéről és az iszlámról, Abdulhamid Almulla, az Egyesült Arab Emirátusok budapesti nagykövete a "vallási párbeszéd" álcája alatt gyengéden megpendítette a mecsetépítés témáját.


"mert aki bekapja az ellenség horgát,
annak bizony elvágják a torkát" - Romhányi József, Hal-dal


Abdulhamid Abdulfattah Kazim Abdulfattah Almulla, az Egyesült Arab Emirátusok budapesti nagykövete

ISZLÁMSIMOGATÓ KONFERENCIA BUDAPESTEN

"Az Európai Néppárt európai parlamenti képviselőcsoportja és a Barankovics István Alapítvány pénteken rendezett konferenciáján emlékezett meg arról a nagy jelentőségű dokumentumról, amely a muszlim-keresztény megbékélés egyik alapvetése lehet." - írja a Pesti Srácok

A Sapientia Hittudományi Főiskolán megtartott rendezvény abszurd címe:

"Európa hozzájárulása az emberi testvériségről szóló Abu-Dzabi nyilatkozat megvalósításához". 

Ferenc pápa és az al-Azhar nagyimámja, Sheikh Ahmed al-Tayeb szenvedélyesen csókolózik Abu-Dzabiban a vallásközi találkozón, 2019 február 4-én. (ABS-CBN)

A konferencia valójában az iszlám pápája és az Azhar egyetem nagyimámja által aláírt “Dokumentum az emberi testvériségről a világbéke és a békés együttélés érdekében” című iszlamizációs propaganda kritika nélküli dicsőítéséről szólt:

Kiss-Rigó László szeged-csanádi püspök arról beszélt, hogy hiteles tanúságtétel a dokumentum, amelyet két vallási vezető írt alá, akiket összeköt az egyistenhit. A nyilatkozat egyik célja, hogy nyilvánvalóvá váljon, nem lehet a vallásokat okolni a világban jelenlévő konfliktusokért - mutatott rá."

- írja a kdnp.hu.

A "vallásokat" úgy általában tényleg nem lehet okolni, de az iszlámot annál inkább.

Kiss-Rigó László szeged-csanádi püspök megtartja iszlámsimogató előadását

Úgy tűnik, a püspök úr figyelmét valahogy elkerülte a globális dzsihád.

Pedig "az erőszakos dzsihád az iszlám történelem folyamatos jellemzője és az iszlám teológia központi alkotóeleme. A dzsihád harcosok Mohamed próféta mondásait és a Korán számos versét a mai napig arra használják, hogy igazolják cselekedeteiket és újoncokat toborozzanak." - mondja Robert Spencer, a Jihad Watch főszerkesztője. 

Ezt persze nem akarják, hogy tudja a közvélemény ...

MECSETÉPÍTÉSRŐL BESZÉLT AZ EMIRÁTUSOK NAGYKÖVETE 

Általánosan jellemző, hogy az ilyen "vallásközi" találkozókon a keresztények csak jóindulatúak akarnak lenni, míg a muszlimok előnyök kicsikarására, az iszlám ügyének előmozdítására használják fel a helyzetet.

Ez történhetett Budapesten is: míg a nem-muszlim magyarok a világbékéről és az iszlám ártatlanságáról puffogtattak szépségkirálynőkhöz illő naiv lózungokat, addig Abdulhamid Almulla az Egyesült Arab Emirátusok budapesti nagykövete kihasználta a "párbeszéd" adta lehetőséget, és diszkréten belengette a mecsetépítést:

(Abdulhamid Almulla) kiemelte, országa közös központot hozott létre a vallásközi párbeszéd erősítésére, és reményét fejezte ki, hogy a jövőben egymás mellett épülhetnek mecsetek és keresztény templomok. Nyomatékosította, a mérsékelt iszlámnak fontos a tolerancia és a vallási béke megteremtése."

Igazán multikulturálisan hangzik. 

De mi is állhat ténylegesen a nagykövet szavai mögött? 

TAKÍJJÁT A MAGYAROKNAK !

Mivel a valóság köszönőviszonyban sincs a nagykövet által elmondottakkal, felmerül, hogy Abdulhamid Almulla a takíjját alkalmazhatta, ami a hitetlenek megtévesztése az iszlám terjesztése érdekében.

A saría által uralt területeken ugyanis a keresztény templomok építése, felújítása tiltott vagy korlátozott:

Részletek az Utazó támasza című saría-kézikönyvből:

(A keresztény dimmiknek a saría hatálya alatt:)

o11.5

- 6 - tilos nyilvánosan bort vagy disznóhúst árulniuk. A templomi harangot kongatniuk vagy keresztet viselniük/ kihelyezniük, hangosan recitálni az Evangéliumot, vagy nyilvános temetést és ünnepeket tartaniuk;

-7- tilos új templomokat építeniük

Fentieket egyes iszlám országok eltérő mértékben érvényesíthetik, de ez az alapelv.

Harangozni azért sem lehet iszlám területeken a keresztény templomokban, mert Mohamed azt mondta, hogy "a harang a sátán hangszere". (Sahih Muslim 24:5279). 

Továbbá nincs olyan, hogy mérsékelt iszlám, amiről a nagykövet beszélt. A mecsetek pedig katonai támaszpontok Gavin Boby angol ügyvéd szerint, akit "mecsetirtó" néven is ismernek.

Ne legyenek illúzióink: a mecset nem a béke helye. Ez a fizikai és politikai dominanciát, a politikai hatalmat előmozdító hely. A mecset, mint olyan, katonai támaszpont egy elhúzódó, fasiszta jellegű háborúban."

- mondja Gavin Boby.

Magyarul az a cél, hogy Európában is a saría uralkodjon, és az iszlám a vallási toleranciát hírből sem ismeri.

Úgyhogy a huncut nagykövet bolondját járatta a konferencia közönségével, amikor arról beszélt, hogy reméli, hogy "egymás mellett épülhetnek mecsetek és keresztény templomok" - mivel ez rendkívül félrevezető párhuzam. Hiszen ez a gyakorlatban jórészt csak úgy valósulhat meg, ha Nyugaton épülnek mecsetek -- úgy nemigen, hogy iszlám területen épülnek templomok. 

Szóval a nagykövet idézett mondata egy nagyon előnytelen "szerződés", ami Magyarország iszlamizációjáról szól ... mégis "aláírták":

HALLGATÓLAGOSAN ELFOGADTÁK A MECSETÉPÍTÉS FELVETÉSÉT

Ez egy érdekes mohamedán játszma - amelyben a magyar fél veszített:

Mivel a konferencián a mecsetépítésre vonatkozó felvetésre semmilyen válasz nem érkezett, a "hallgatás-beleegyezés" elve alapján azt a magyar fél lényegében elfogadta. Így egy következő tárgyaláson vagy találkozón már ez lehet a mohamedánok induló pozíciója: "múltkor nem tiltakoztak, amikor mecsetépítésről volt szó".

Miközben az egyetlen megfelelő válasz a mecsetépítés felvetésére a határozott tiltakozás lett volna, a magyarok még azt sem vették észre, hogy a "párbeszéd" - azaz a játszma - máris folyik, sőt már vesztésre is állnak benne ...

És ha még ez sem lenne elég:

FELHÍVÁS A MAGYAROKAT ISZLAMIZÁLÓ AGYMOSÁSRA

A konferencián még egy felhívás is elhangzott a magyar lakosság iszlamizációs célzatú agymosására:

Michael A. Blume apostoli nuncius kiemelte: Ferenc pápa régóta ismert arról, hogy milyen jelentőséget tulajdonít a vallásközi párbeszédnek. (...) Azt kérik a világ vezetőitől a dokumentumon keresztül, hogy vállalják a tolerancia és a béke kultúrájának terjesztését - jelezte a nuncius, aki egyúttal kulturális párbeszédet sürgetett minden szinten."

Michael A. Blume, a vatikáni agymosoda magyarországi kirendeltségének vezetője

Mivel azonban az iszlám intoleráns és erőszakos, a "tolerancia és a béke kultúrájának terjesztése" teljes mértékben a nem-muszlimokra hárul. Ez természetesen magában foglalja azt is, hogy a nem-muszlimok a felelősek azért, ha a mohamedánok agresszívek. Ez egy társadalmi túszhelyzetet eredményez, ahol a kafírnak mindent meg kell tennie, hogy békítgesse a dühös muszlimot -- és máris a muszlimok diktálnak.

NEM VETTÉK BE A KOMMENTELŐK A PROPAGANDÁT

A Pesti Srácok cikke alatt kommentelők egyáltalán nem vették be a konferencián közzétett maszlagot. 

Többen is megjegyezték, hogy ez a konferencia az iszlám részéről takíjja, azaz "szent" hazugság, amely a dzsihádot szolgálja. Érdemes elolvasni a kommenteket a PS cikke alatt.

Viszont ha Magyarországon is elterjed ez az álszent és ostoba jóemberkedés, amely arra a hazugságra alapul, hogy az iszlám a "béke vallása", akkor hamarosan a saját bőrünkön fogjuk tapasztalni, hogy mekkorát tévedtünk.

Aki hallja, adja át.

---

Utóirat:

Romhányi József: HAL-DAL

Egy pontyporonty s egy kiscsuka kiúszott a nádhoz,
hátha e kis kaland finom vacsorát hoz.
Meg is láttak ott egy ingerlő csalétket,
mely a parton ülő horgászban ért véget.
- Bekapom! Ez finom falat!
- mondta volna a víz alatt
a ponty, hogyha
a pongyola
természet nem teszi némává a halat.
- Csak kapd! - biztatta volna menten
a közismerten
rosszmájú csuka.
- Csak a végén meg ne bánd,
mert a horgász veleránt!
- És ha kiránt?
Kis hal iránt
irgalmas a rendes pecás,
s még nem vagyok negyvendekás.
- Sületlenség! - szólt a márna.
- Ki lenyelné, pórul járna,
mert aki bekapja az ellenség horgát,
annak bizony elvágják a torkát.
- Ugyan menj a víz alá! - förmedt rá a ponty -,
ilyen olcsó közhelyeket nekem ne is mondj!
Be is kapta a csalétket sebtiben,
aztán kisült az igazság. Tepsiben.


Források:


https://pestisracok.hu/muszlim-kereszteny-megbekeles-valodi-parbeszed-csak-az-identitasukat-vallalok-kozott-alakulhat-ki/

https://gondola.hu/hirek/247503-A_Barankovics_Alapitvany_konferenciaja_a_vallasok_kozotti_parbeszedrol.html

https://www.facebook.com/events/976756472706353/

https://hirado.hu/kulfold/cikk/2019/12/12/a-vallaskozi-parbeszedrol-rendezett-talalkozot-az-europai-neppart

https://kdnp.hu/hirek/holvenyi-gyorgy-kozos-cselekves-lehetoseget-keresi-bekes-egyuttelesrol-szolo-nyilatkozat

https://www.magyarkurir.hu/hirek/a-vallaskozi-parbeszed-merfoldkove-konferenciat-rendeztek-budapesten-az-abu-dzabi-nyilatkozatrol

https://www.express.co.uk/news/world/684623/Islamist-extremists-hide-huge-stockpile-of-weapons-near-German-mosque

2
https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/87504/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Zsolt 2019-12-18 08:33:31
Most jöttünk meg szentföldi zarándoklatról. A Templom-hegyre csak úgy engednek fel a muszlimok, ha nincs nálad semmilyen kereszténységre utaló tárgy pl: kereszt a nyakadban, és nincs nálad keresztény Biblia, vagy bármilyen imakönyv. Ezt az izraeli hatóságok ellenőrzik a konfliktus elkerülése érdekében. Amikor végre feljutsz, a mecseteket csak kívülről nézheted meg, be nem engednek a muszlimok!
Válaszolok
Nándor 2019-12-17 20:01:30
Megbolondult a világ! Keresztény vagyok az is maradok, minden iszlámmal kapcsolatos engedményt elutasítok! Maximálisan tiltakozom, hogy iszlám tárgyalások, vagy mecsetek építéséről legyen szó! Azt a keresztény főpapot, aki tárgyal velük, legyen Katolikus vagy más keresztény, elutasítom, nem fogadom el!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?