Svájc: vak paralimpikon sortolónőt zaklattak szexuálisan mohamedán migránsok egy vonaton


A vonaton támadtak rá Erika Kälin svájci paraatlétára, amikor Langenthalból Zürichbe utazott. A sportoló és barátja egy járaton utaztak, amikor a szinte üres fülkébe több migráns férfi ült melléjük. A férfiak ittak, hangoskodtak, majd egyikük szexuálisan zaklatta a szinte teljesen vak sportolónőt. A nőnek azóta rémálmai vannak, és rettegve gondol arra, hogy valaha is vonatra kell majd ülnie - írja az Origo. Szinte felfoghatatlan, de a nem-muszlim nők elleni szexuális erőszakot a Korán szentesíti.


A Jihad Watch kommentárja:

Miért történnek ilyenek újra meg újra? Ennek egyik oka az, hogy az ilyen viselkedést az iszlám szentesíti, ha az áldozat hitetlen (nem-muszlim) nő. Az Egyesült Királyságban egy muszlim nemi erőszak banda egyik túlélője elmesélte, hogy az őt erőszakolók a Koránból idéztek neki, és hittek benne, hogy az iszlám igazolja a tettüket.

A Korán azt tanítja, hogy a hitetlen nőket törvényesen foglyul lehet ejteni szexuális célú használatra (Ez egy juttatás a (muszlim) férfiak számára, hogy foglyul ejthetnek olyanokat, "akiket a jobb kezük birtokol" ( a Korán kifejezése a rabszolgákra) -- Korán 4: 3, 4:24, 23: 1-6, 33:50, 70:30). A Korán 33:59 azt mondja: “Ó, Próféta! Mondd meg a feleségeidnek és a lányaidnak és a hívők feleségeinek, hogy ruhájukkal, fátylaikkal takarják be a fejüket, és egész testüket. Ez így jobb, hogy felismerjék őket (tiszteletre méltó nőként), és ne zaklassák (molesztálják) őket. Allah Megbocsátó és Könyörületes.”

Ez célzás arra, hogy ha a nők nem fedik el magukat megfelelően a ruházatukkal, akkor lehet őket szexuálisan zaklatni, és az ilyen zaklatás igazolt."


Ha valaki azt hinné, hogy mindez csak elmélet, nézze meg ezt a videót, amin németországi mohamedánok utcai interjúk során elmondják, hogy a német nők hibája, ha megerőszakolják őket, amennyiben lengén öltöznek és nem takarják el a testüket (az iszlámnak) megfelelően.


Az Origo cikke:


"Migránsok támadtak meg egy svájci paralimpiai sportolót


A vonaton támadtak rá Erika Kälin svájci paraatlétára, amikor Langenthalból Zürichbe utazott. A sportoló és barátja egy járaton utaztak, amikor a szinte üres fülkébe több migráns férfi ült melléjük. A férfiak ittak, hangoskodtak, majd egyikük szexuálisan zaklatta a szinte teljesen vak sportolónőt. A rendőrség végül őrizetbe vette a zaklatót, egy 30 éves marokkói migránst - írja a V4NA nemzetközi hírügynökség a svájci Blick információira hivatkozva.

Erika Kälin, az 50 éves svájci sífutó gyakorlatilag vak, egyik szemére mindössze 3, másikra 8 százalékos a látása.

https://twitter.com/JvlJeannine/status/1206276323129167873


A paraatléta számos érmet nyert már sífutásban, a 2017-es osztrák Speciális Téli Olimpiai Játékokról arany- és ezüstérmet is hazavitt.

A svájci parasportoló barátjával vonattal utazott Langenthalból Zürichbe, ahol egy idő után egyedül maradtak a fülkében.

„Eleinte még voltak páran"- mesélte Kälin, de Olten állomása után megváltozott a helyzet. Akkor hirtelen férfiak törtek be a fülkébe, mint egy horda, randalíroztak a folyosókon, majd végül is leültek mögénk. Utólag nagyon úgy tűnik, mintha áldozatra vadásztak volna - tette hozzá Kälin.

A svájci sportoló és barátja számára teljesen érthetetlen nyelven beszélő migránsok inni kezdtek, sört, bort és tömény szeszes italokat is fogyasztottak, „csak úgy bűzlöttek a szesztől" - közölte a sportoló.

Ezt követően a migránsok kiloptak egy kulcscsomót Erika Kälin kabátzsebéből, ami a fülke fogasán lógott.

Keresni kezdte, majd amikor nem találta és sírni kezdett, az egyik migráns úgy tett, mintha segíteni akarna, de közben tapogatni kezdte és szexuálisan zaklatta. A barátja sietett segítségére, akinek sikerült elérni, hogy a helyzet ne durvuljon tovább.

Mindenütt megfogdosott, sokkot kaptam, szörnyű volt  - mondta el Kälin a zürichi pályaudvarra kiérkező rendőröknek, barátja ugyanis közben értesítette a közlekedési rendőrséget.


A zürichi kantoni rendőrség letartóztatta a 30 éves marokkói migránst.


Erich Wenzinger rendőrségi szóvivő azt is elmondta, hogy a marokkói migráns a cellába vezetés közben megköpködte a rendőröket.

Erika Kälinnak azóta rémálmai vannak, és rettegve gondol arra, hogy valaha is vonatra kell majd ülnie."Források:

https://www.blick.ch/news/blinde-erika-kaelin-50-im-zug-belaestigt-und-bestohlen-maenner-gaben-sich-als-helfer-aus-und-betatschten-sie-id15661993.html

https://www.jihadwatch.org/2019/12/switzerland-muslim-migrants-rob-and-sexually-assault-blind-woman

https://www.origo.hu/nagyvilag/20191216-migransok-tamadtak-meg-a-paralimpikont.html

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/87582/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?