Budapest: ököllel szedte be az iszlám védelmi pénzt egy migráns egy nőtől


A német menekültstátusszal rendelkező migráns beszállt a nő mellé az Andrássy úton parkoló autójába, megrúgta őt és azt mondta neki, hogy "muszlim vagyok, segíts". Majd amikor a nő kiszállt, hogy elmeneküljön, a mohamedán utolérte és ököllel többször arcon ütötte. Kulturális gazdagítás Budapesten.

"Muszlim vagyok, segíts" - a támadó a rablást összefüggésbe hozta azzal, hogy ő muszlim. Tehát csak beszedte a mocskos hitetlentől a dzsizját, az iszlám védelmi pénzt, vagy fejadót - a Korán előírása szerint:

  • Korán (9:29) – „Harcoljatok azok ellen, akik nem hisznek Allahban, sem az Utolsó Napban és nem tartják tilosnak azt, amit Allah és az Ó Küldötte tilalmasnak nyilvánított és nem az Igazság vallását vallják – azok közül, akiknek a Könyv adatott (keresztények és zsidók)! Mindaddig (tegyétek ezt), amíg meg nem adják, akarva akaratlanul, a fejadót. Megalázottak, megvetettek, kicsinyek (maradnak) ők!”

A hidzsra (bevándorlás általi iszlám gyarmatosítás) már nyugatról is fenyeget. A muzulmánok által elkövetett támadásokat relativizálóknak: a nem-muszlimok elleni mohamedán bűnözés és az erőszakos dzsihád között nincs éles határvonal. Nem lesz elég a déli határ védelme.  - DzsihádfigyelőAz Origo cikke:


"Rátámadt egy nőre egy migráns az Andrássy úton


Fél órán belül elfogták a terézvárosi rendőrök azt a 25 éves német menekültstátusszal rendelkező migránst, aki kirabolt egy nőt az Andrássy úton.

Szombat délután, vagyis december 21-én 16 óra 30 perc körül Budapest VI. kerületében, az Andrássy úton parkolt egy nő az autójával, amikor odament hozzá egy férfi.

A migráns feltépte az ajtót, megrúgta a nőt és beszállt mellé a járó motorú, éppen parkoló autó vezető melletti ülésére. A megalapozott gyanú szerint, a szír férfi angolul felszólította a nőt, hogy

muszlim vagyok, segíts nekem!"

Aztán arab nyelven kiabálni kezdett a nővel, aki az autóban épp párjával beszélt telefonon. A nő ijedtében kiszállt, megpróbált elszaladni és segítséget kérni,

de a férfi utána futott, visszarántotta, majd többször ököllel arcon ütötte.

Egy járókelő sietett az áldozat segítségére, akire szintén rátámadt a férfi.

Ököllel ütötte, aztán kivette a kezéből a telefonját.


Egy másik járókelő is észrevette, aki megpróbálta feltartóztatni a migránst, végül sikerült elmenekülnie a helyszínről.

A terézvárosi rendőröknek a nő párja szólt, mert a telefonon keresztül hallotta, hogy a nő bajban van. A rendőrök percek alatt a helyszínre értek. Az elkövetőről adott személyleírás alapján 17 órakor a Dózsa György út és az Andrássy út kereszteződésénél fogták el a férfit, akinél megtalálták a nő telefonját.

A 25 éves szír állampolgárságú férfit, aki a nála talált tartózkodási engedély és útlevél alapján

német menekültstátusszal rendelkezik,

a kerületi rendőrkapitányságra vitték.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a 25 éves férfit rablás megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

A sértettnek és a segítségére siető férfinak az elsődleges orvosi vélemény szerint

könnyű, nyolc napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek.


A nőnek visszaadták a telefonját.

A Fővárosi Főügyészség indítványozta a nyomozási bírónál a migráns letartóztatását."

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/87908/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?