Németország: 8 muszlim támadt egy egyházi karácsonyi ünnepségre és megkéselték a plébánia alkalmazottját


December 24., Aue-Bad Schlema: egy szír migránst megkértek, hogy hagyja el az evangélikus gyülekezet szentestén tartott karácsonyi ünnepségét, miután veszekedni kezdett az ajándékosztáson. A férfi 8 arab ismerősével tért vissza, és végül hasba szúrták a plébánia egyik dolgozóját, aki súlyosan megsérült. 


A Geller Report kommentárja

A hírekben semmi. Egy hang se; de képzeljük el, mi lenne, ha keresztények támadnának meg egy ramadán-ünnepséget (bár ilyen soha nem történik). #Christchurch #SanBernadino -- Tiszteletet, iszlamofóbok!"A Geller Report és a Searchlight Germany nyomán:

Németország: nyolc arab támadt egy keresztény karácsonyi ünnepségre, és megkéselték az egyházközösség dolgozóját


Két ember sérült meg abban a késelésben, ami karácsony este történt Aue-Bad Schlema-ban, egy plébánián. A St. Nicolai evangélikus-luteránus gyülekezet december 24-én a plébánia épületében látta vendégül a szükséget szenvedőket és magányosokat.


A chemnitzi rendőrség közlése szerint a rendezvényen vita keletkezett egy 53 éves szír férfivel az ajándékosztás során. Miután a férfit többször is rendre utasították, elhagyta a plébánián tartott rendezvényt.


Nem sokkal később több arab származású férfi tért vissza a plébánia hivatal épületéhez. Megint vita keletkezett, amelynek során megtámadtak egy 34 éves iráni származású férfit, aki vendég volt az ünnepségen.


Amikor a gyülekezet egy 51 éves német tagja megpróbált közbenjárni a vita rendezésében, késsel hasba szúrták. (A Searchlight Germany szerint a megkéselt férfi a plébánia dolgozója.) A férfi súlyosan megsérült, még aznap este meg is kellett műteni - mondta az MDR-nek a chemnitzi rendőrfőkapitány.


Az iráni férfi könnyebb sérüléseket szenvedett. A rendőrség keresi a helyszínről elmenekült tetteseket.


Források:

https://www.bild.de/regional/chemnitz/chemnitz-news/streit-an-heiligabend-mann-51-in-pfarramt-niedergestochen-66918444.bild.html

https://gellerreport.com/2019/12/germany-eight-muslims-attack-christmas-party-at-st-nicolai-and-stab-parish-employees.html/

https://www.jihadwatch.org/2019/12/germany-muslim-migrants-attack-church-christmas-party-on-christmas-eve-and-stab-parishioner

https://www.mittelrhein-tageblatt.de/aue-bad-schlema-ot-aue-51-jaehriger-bei-weihnachtsfeier-fuer-beduerftige-im-pfarrhaus-schwer-verletzt-38335/?cli_action=1577440152.176

https://searchlight-germany.blogspot.com/2019/12/germany-eight-arabs-attack-christian.html

https://www.mdr.de/sachsen/chemnitz/annaberg-aue-schwarzenberg/messerstecherei-pfarrhaus-aue-heiligabend-100.html

https://www.mdr.de/sachsen/chemnitz/annaberg-aue-schwarzenberg/video-368450.html

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/88066/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?