Neszeneked klímahiszti: 2020-ig bekövetkező klímakatasztrófát jósolt a Pentagon 2004-ben


A klíma-armageddon 2020-ig, azaz legkésőbb szilveszterig le fog sújtani ránk! A Pentagon "előrejelzését" többek között a Guardian, és a függetlenobjektív Index is lehozta 2004-ben. 

>> A legkésőbb szilveszterkor bekövetkező klímakatasztrófára Paul Joseph Watson hívta fel a figyelmet.


A klíma-propaganda jégkorszakkal, 2020-ig bekövetkező nukleáris háborúval, nagyvárosokat elöntő tengerekkel riogatott 16 éve

A globalista Guardian főcíme 2004. február 22-én:

A Pentagon azt mondja Bush-nak, hogy a klímaváltozás meg fog minket semmisíteni"

Az amerikai védelmi vezetők által elhallgatott, azonban a The Observer által megszerzett titkos jelentés arra figyelmeztet, hogy a nagyobb európai városokat el fogják borítani az emelkedő tengerek, míg Nagy-Britanniában 2020-ra "szibériai" éghajlat fog uralkodni. Nukleáris konfliktus, mega-aszály, éhínség és kiterjedt zavargások fognak kitörni az egész világon.”

- riogatott a Guardian. De itt még nincs vége:

A dokumentum előrejelzése szerint a hirtelen éghajlatváltozás a bolygót az anarchia szélére sodorhatja, mivel az országok nukleáris fenyegetést fognak kifejleszteni az élelmiszer-, víz- és energiaellátás fogyatkozó forrásainak védelme érdekében. A globális stabilitás fenyegetése nagymértékben elhomályosítja a terrorizmus veszélyét."

- mosdatta a globális dzsihádot már akkor is a Guardian. 

Az Index is megírta a ZSÉ-kategóriás klímahorrort 2004-ben:

A Pentagon forgatókönyve szerint affelől nincs kétség, hogy 2020-ig valamilyen drasztikus környezeti változás történik, emiatt földrészenként konkrét jóslásokba is bocsátkoznak."

-- fecskendezte intravénásan az adrenalint az Index 2004-ben, és a hihetőség kedvéért részletezte is a katasztrófa jellemzőit:

Nemzetbiztonsági ügy lett a klíma radikális és gyors változásából - írja a Fortune.com. A Pentagon stratégájának előrejelzése szerint a globális felmelegedés káros hatásainak következtében tíz év múlva jégkori éghajlati viszonyok uralják el a Földet. A meglehetősen gyorsan lezajló változások eredményeként a termőföldek kiszáradnak, az atomhatalmak viszonyai átrendeződnek, egész Európában szibériai hőmérséklet uralkodik majd, és óriás nemzetszövetségek alakulnak ki a túlélés érdekében."

... Tehát 2010 körülre drasztikus lehűlést, "jégkorszakot" jósoltak a globális felmelegedés főpapjai. Ha ez sem elég egy klímahisztivel felheccelt középiskolásnak, hogy gyanút fogjon a kommunista klímaszekta mesterkedéseivel kapcsolatban, akkor semmi.

Mindenesetre 2004-ben kaptunk némi időt a katasztrófa elhárítására, de azóta sem sikerült eltörölnünk a kapitalizmust, és nem hagytunk fel a fosszilis tüzelőanyagok használatával sem, amelyek gazdaságilag fenntarthatóvá teszik a jelenlegi népességet. Úgyhogy most eljő a végzet, ahogy azt nekünk előre megmondták.

Persze az is előfordulhat, hogy elmúlik szilveszter, és a Föld forog tovább a tengelye körül. Erre az eshetőségre a klímakatasztrófa-hívők úgy készülnek, hogy az előrejelzéseket néhány évvel későbbre dátumozzák át.

A VILÁGNAK VÉGE LESZ: 2010-BEN, 2020-BAN, 2030-BAN, 2040-BEN:

"Meglepő módon vannak, akik továbbra is komolyan veszik őket."

- írja a Searchlight Germany.


Boldog Új Évet!

www.dzsihadfigyelo.com

1
https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/88212/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2020-01-01 11:09:58
Ezért zseniális a magyar közmondások tárháza, miszerint:
" A hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát. "
Teszem hozzá: pláne, ha kommunistáról van szó !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?