Péppé vert rendőrök, lángoló autók: iszlám dzsihád Franciaország ellen


"Franciaországban egyre bátrabbak az integrációra vágyó migránsok (...) mintha háborús zónában készült felvételeket látnánk, pedig ez csak a szilveszteri mulatság Macron Franciaországában." - írja a Pesti Srácok, és több videót is csatol a cikkéhez.

Valóban háború van, aminek az iszlám dzsihád az egyik legfőbb eleme. Alábbiakban Dzsihádfigyelő cikkekkel és videókkal alátámasztott összeállítása olvasható a franciaországi erőszakos cselekmények iszlám hátteréről, a PS cikke kapcsán.

Strasbourg - Kép forrása: Pesti Srácok

DZSIHÁD FRANCIAORSZÁG ELLEN

- Összeállítás Dzsihádfigyelő által fordított cikkekből  -

Ha valaki átolvassa az alábbi cikkben hivatkozott háttéranyagokat is, akkor viszonylag átfogó képet kaphat a Franciaország és Európa ellen folyó iszlám háború természetéről.

Mintha háborús zónában készült felvételeket látnánk - írja a Pesti Srácok. A PS cikkében ténylegesen háborús zónában készült felvételeket látni, és ez a háború részben dzsihád -- amit a globalista baloldal is támogat.

Franciaországban már polgárháború van. És ez a polgárháború vallási különbségeken alapul. Ahogy az iszlám gyarmatosítók és a világi francia kormány közötti vallási szakadék mélyül, az erőszak fel fog erősödni. A háború kimenetele meghatározza majd, hogy Franciaország világi állam lesz-e, vagy iszlám állam."

- írta  Daniel Greenfield, már 2017-ben.

Régóta készülnek a háborúra Franciaországban (is) a muszlimok, méghozzá imámok útmutatásával. Egy "palesztin" imám pedig 2019-ben kijelentette, hogy a dzsihád által Franciaország iszlám ország lesz és célzott arra, hogy az ország úgy fog járni, mint Magyarország Mohácsnál:

  • Abu Taqi Al-Din Al-Dari palesztin imám egy 2019. március 12-én, az internetre feltöltött videóban (ld. fent) azt mondta a jeruzsálemi Al-Aksza mecsetben, hogy a fiatalok Németországban és Franciaországban nem értékelik annyira a házasságot, mint a muszlimok, de nem ez az oka annak, hogy Franciaország iszlám ország lesz. Inkább a dzsihádon keresztül lesz Franciaország iszlám ország, hiszen a muszlimoknak olyan országgal kell rendelkezniük, amely az iszlám útmutatását és üzenetét elhozza Nyugatra. Példákat mondott a történelemből arra, amikor a nyugati és ázsiai országokat az oszmán birodalom irányította, amelyet iszlám államként ír le, és azt mondta, hogy az iszlám nemzet képes „visszatérni korábbi önmagához” és ugyanúgy elterjeszteni az iszlámot. Sheik Taqi Al-Din hozzátette, hogy az egész világ az iszlám uralma alá fog esni, mindezt három módon: az emberek vagy át fognak térni az iszlámra, vagy rákényszerítik őket dzsizja fejadó fizetésére, vagy harcolni fognak ellenük, Allahért.

Az imám a Korán alapján beszélt: 

Korán (9:29) – „Harcoljatok azok ellen, akik nem hisznek Allahban, sem az Utolsó Napban és nem tartják tilosnak azt, amit Allah és az Ó Küldötte tilalmasnak nyilvánított és nem az Igazság vallását vallják – azok közül, akiknek a Könyv adatott (zsidók és keresztények)! Mindaddig (tegyétek ezt), amíg meg nem adják, akarva akaratlanul, a fejadót. Megalázottak, megvetettek, kicsinyek (maradnak) ők!” 

Megalázottak, megvetettek, kicsinyek - zsidó fiatalt aláznak muszlimok Ausztráliában

A kép forrása: news.com.au

Megalázottak, megvetettek, kicsinyek - dzsizját fizető hitetlen

És mindezt Abu Taqi Al-Din Al-Dari nem alaptalanul állította, hiszen az ország iszlamizációja régóta folyamatban van. Már 2012-ben felmerült, hogy Franciaország megpróbálja visszafoglalni a „no-go” övezeteket, amelyek valójában saría-zónák. Azonban ez nem lesz könnyű, hiszen már korábban is az volt a muszlimok első reakciója például az utcai imák betiltására, hogy “fegyvert fogunk ragadni!”:

(Ezen a videón kivételesen nincs magyar felirat, de Dzsihádfigyelő videóinak 99%-án van)

Ez nem véletlen: egy francia TV-riport szerint maga a mohamedán utcai ima is területfoglaló hatalmi játszma, amelynek célja a közterületek kisajátítása és az iszlám felsőbbrendűség hirdetése.

És amit minden magyarnak ismernie kellene:

A franciaországi iszlám zavargások máshol fel nem tárt összefüggéseiről lehet olvasni Kiss Álmos Péter: A 2005. ÉVI FRANCIA INTIFÁDA RENDÉSZETI TAPASZTALATAI c. elképesztően érdekes, mégis tárgyszerű elemzésében. Mivel ez a jelenlegi és a jövőbeni Európa (elhallgatott) realitása, Kiss Álmos Péter írását - némi túlzással - kötelező olvasmánnyá kellene tenni Magyarországon.

Mert mindez nem csak Franciaországban zajlik: Paul Weston szerint az európai polgárháború már elkezdődött

2
https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/88387/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2020-01-04 11:51:32
Bocsánat, természetesen helyesen: >>>>> ...... naponta dögölődnek.
Válaszolok
Hát, így van ez 2020-01-04 11:49:28
Na, ökör franciák, és persze a többi, begyepesedett agyú un. nyugati értelmiségi ország, akikhez a honi liberálbolsevik barmok - köztük kurcsány, meg a kurcsányné - is a még több zsozsó, meg a várt hatalom érdekében naponta dörgődnek!!!
Ugye, hogy mennyire kellenek - sőt, tulajdonképpen hiányoznak is - ezek a rohadék migránsok ?! Remélem, hogy még van (lesz) alkalmatok megköszönni annak a hülye, nyamvadt "murvának", akinek elsősorban mindez köszönhető !!!!
MEGÉRDEMLI, VAGY MÉGSEM ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?