Németország: Allahot üvöltő mohamedánok felgyújtottak egy középiskolát szilveszterkor - VIDEÓ


Tűzijáték rakétákkal belőttek egy középiskola ablakain Wolfsburgban és rátámadtak a kiérkező tűzoltókra is, miközben azt üvöltözték, hogy 'Allah'. A 'hitetlenek' vagyonának, lakosságának és hatóságainak támadása az iszlám tanainak része, és a nem-muszlimok meggyengítését szolgálja, az iszlám hatalomátvétel érdekében.


A Medforth Blog cikke

"Allahot üvöltve gyújtottak fel egy középiskolát Németországban


"Fiatal férfiak” bandája, akik a videó szerint túlnyomórészt török ​​vagy arab kultúrából származnak, betörte a Wolfsburg Westhagen kerületében található Albert Schweitzer Középiskola ablakait, és az osztálytermekben tűzijátékot gyújtottak, ezzel beindítva a tűzjelzőt.

Amikor a rendőrség és a tűzoltók megérkeztek, az elkövetők illegális petárdákat dobtak rájuk, valamint rakétákat és tűzijátékot lőttek riasztópisztolyokból az osztálytermekbe. A petárdák a betört ablakokon át bejutva az osztályterembe, a tűzoltók között robbantak fel. Szerencsére a tűzoltók nem sérültek meg.

Braunschweig és Gifhorn rendőrségét hívták segítségül, akik közreműködésével végül sikerült a helyzetet ellenőrzés alá vonni. A 18 és 23 év közötti lázadók közül négy ellenállt a letartóztatásnak, és meg kellett őket bilincselni. Három olyan riasztópisztolyt is lefoglaltak, amelyeket speciális alkatrészekkel alkalmassá tettek tűzijáték lövedékek kilövésére, és amelyeket nem szabad közterületen használni."

- írja a Medforth Blog

DZSIHÁD RAKÉTÁVAL, A "HITETLENEK" MEGGYENGÍTÉSÉRE

Szándékosan, vagy ösztönösen, de a hitetlenek középiskoláját támadók Mohamed tanításai szerint cselekedtek. A MEMRI videójában látható, hogy Muhammad Hammúd Al-Nadzsdi sejk, kuvaiti iszlám tudós a következőket mondta a Koránra és Mohamed tanaira hivatkozva 2019. júliusában:

az ellenséget nyilakkal, rakétákkal és hasonlókkal lőni annak a hatalmas erőnek a része, amelyet a muszlimoknak kötelességük előkészíteni azért, hogy harcoljanak Allah ellenségeivel szemben."

A videó leirata:

"Kezdjük azzal, hogy vannak, akik tagadják, hogy létezik támadó dzsihád, mondván, hogy az iszlámban csak az agresszió kivédése és az ellenünk irányuló elnyomás elhárítása érdekében lehet dzsihád.

De ez nem igaz, mert Allah a következőre utasította Mohamed prófétát:

„Harcolj ellenük, amíg nincs többé fitna, és amíg csakis Allah vallása marad.” (Korán 8:39 - szerk.)

Ez bizonyítja a támadó dzsihád, valamint az iszlám terjesztésének és a dávának [a megalapozottságát].

Ugyanez vonatkozik Allah szavaira:

„Harcoljatok azok ellen, akik nem hisznek Allahban és az Utolsó Napban, akik nem tartják jogellenesnek azt, amit Allah és Hírvivője jogellenessé tett, és akik nem veszik fel az igazság vallását azoktól, akiknek a Szentírás adatott. [Harcoljatok ellenük] mindaddig, amíg meg nem fizetik a dzsizját, és amíg teljesen be nem hódolnak.” (Korán 9:29 -szerk.)

Allah azt mondja: „Készítsetek fel ellenük minden erőt, ami rendelkezésetekre áll... amit csak tudtok ...” (Korán 8:60 - szerk.) (1)

Azt mondják, hogy miután Mohamed próféta a szószékről felolvasta ezt a verset, ezt mondta: 

„Az erő azt jelenti, hogy lőni, az erő azt jelenti, hogy lőni, az erő azt jelenti, hogy lőni.

Ez azt jelenti, hogy az ellenséget nyilakkal, rakétákkal és hasonlókkal lőni annak a hatalmas erőnek a része, amelyet a muszlimoknak kötelességük előkészíteni azért, hogy harcoljanak Allah ellenségeivel szemben.

Allah a hitetlenek ellen vívott dzsihádon keresztül gondoskodik az iszlám nemzetről; hadizsákmány: ingatlanok, földek, házak stb. szerzésén keresztül. 

Ezzel meggyengítjük a hitetleneket és a politeistákat, és megtörjük az erejüket. Ez a dzsihád egyik célja. Allah a dzsihádon keresztül alázza meg a hitetleneket és a politeistákat. Megtöri és megalázza őket. Allah az érte folytatott dzsihádon keresztül töri meg az erejüket, a büszkeségüket és az arroganciájukat.

Allah a hívők keze által kínozza őket." 


Jegyzet:

(1) (Korán 8:60)

"És készítsétek fel ellenük, amire csak képesek vagytok, az erőből, és a lovasságból, amit össze tudtok gyűjteni, hogy félelmet (terrort) keltsetek vele Allah ellenségeinek és a ti ellenségeiteknek szívében, és másokéban rajtuk kívül, akiket ti nem ismertek, de Allah ismeri őket. És bármit is költötök Allah útján, teljes mértékben vissza lesz az fizetve nektek, és nem fogtok semmiben igazságtalanságot szenvedni." 


Források:

https://searchlight-germany.blogspot.com/2020/01/germany-new-shocking-footage-of-attack.html

https://medforth.blog/2020/01/02/watch-high-school-set-on-fire-in-germany-by-shouting-allah/

http://www.pi-news.net/2020/01/mit-allah-rufen-boeller-und-raketen-ins-gymnasium-wolfsburg/

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/88434/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?