Aki muszlim volt, azt életben hagyta, a többieket megölte a párizsi dzsihadista


Az iszlámra áttért francia késes dzsihadista megkímélte egy férfi életét, mert az muszlim volt. A célpontnak azzal kellett bizonyítania, hogy mohamedán, hogy fel tud mondani egy iszlám imát. A "hitetleneknek" viszont nem volt kegyelem: mint ismert, a késes támadás során egy ember meghalt, két nő pedig megsebesült.

Az iszlámra áttért Nathan C. a küldetés teljesítése után


A Vlad Tepesblog kommentárja: nehéz mentális betegségre fogni, amikor a támadó megkülönböztetési képessége ennyire nyilvánvaló.


A videó leirata:

A támadó az Hautes-Bruyeres parknál tűnt fel, amely Villejuif-nál taláható; megszólította az első embert, fenyegetően szólt hozzá, ahogy már beszéltem az Allahu akbár üvöltésekről. A személy elmagyarázta, hogy ő muszlim. A támadó megszakította a férfire csapást mérő mozdulatát, és megkérte a férfit, hogy mondjon fel egy imát arabul, amit a férfi megtett. Így ekkor a támadó otthagyta a férfit, és a támadást egy pár ellen folytatta, akikről már volt szó az előző riportban."

A La Plume Libre Twitter posztja szerint egyébként ez lehetett az iszlámra áttért francia támadó, Nathan C.:

  • Vajon felteszik-e a hatóságok és a média azt a kérdést, hogy hogy lehet, hogy valaki áttér a "béke vallására", majd hirtelen az a meggyőződése támad, hogy új hite szerint vérengzést kell végrehajtania a nem-muszlimok között, de a muszlimokat meg kell kímélnie? ... És hogy lehet, hogy sok iszlámra áttért ugyanígy "érti félre" az új vallása tanait? ...


Források:

https://vladtepesblog.com/2020/01/04/knife-jihadi-in-paris-spared-target-for-reading-a-muslim-prayer/

https://vladtepesblog.com/2020/01/03/this-may-be-the-paris-jihadi-from-villejuif/

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/88483/pics/lead_800x600.jpeg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?