A Korán tanait alkalmazhatta a Pesten elfogott mohamedán, amikor lefejezett egy embert


"Hassan F. egy társával együtt, egy életlen késsel levágta a férfi fejét." - írja az Origo. A Pesten elfogott mohamedán az iszlám tanaival összhangban cselekedett, amikor lefejezett egy embert Szíriában, amire még büszke is volt.

Hasszán F tárgyalása Budapesten

BÜSZKE VOLT A LEFEJEZÉSRE 

Az Origo idézi egy tanú beszámolóját:

Szemtanúja volt annak, ahogy az utcán kivégeznek egy férfit, mert az a szír hadsereg tagja volt. Hassan F. egy társával együtt, egy életlen késsel levágták a férfi fejét. A fejet a magasba emelték, Allahu akbart kiabáltak, büszkék voltak arra, amit tettek – mondta a tanú, majd hozzátette, hogy az áldozatokat általában lelőtték vagy lefejezték."

- írja az Origo.

A büszkeséget az is indokolhatta, hogy Allahnak tetsző cselekedetet hajtott végre, ugyanis a lefejezést előíró Korán Allah utasításait tartalmazza.

AZ ISZLÁM TANAI SZERINT JÁRT EL

A lefejezést végző mohamedánok teljes mértékben az iszlám tanai és Mohamed példája alapján járnak el; a lefejezés az iszlám doktrína és történelem szerves része.

A nyakelvágást, lefejezést a Korán előírja:

Korán 47:4 “Amikor összetalálkoztok a hitetlenekkel, vágjátok el a torkukat…”

Korán 8:12 (Emlékezz) midőn Urad sugallta az angyaloknak: “Én veletek vagyok! Erősítsétek azokat, akik hisznek! És azok szívébe, akik hitetlenkednek a rettegést fogom elhinteni. Üssétek hát (őket) a nyakuk felett és minden ujjpercüket vágjátok le!”

Rengeteg embert végezhetett ki Hassan F., a szír terrorista

A szíriai Hassan F.-et 2018 decemberében fogták el a Liszt Ferenc reptéren, mert hamis iratokkal akarta igazolni magát és egy vele utazó nőt. Később kiderült, hogy az Iszlám Állam tagja, kivégzéseket vezényelt, és maga is gyilkolt. A férfi mindent tagad, állítása szerint analfabéta, és nem is volt Szíriában a kérdéses időszakban.

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/89399/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?