Új iszlám párt alakult Svédországban, céljuk a hatalomátvétel


Nüansz néven egy új iszlám párt alakult Svédországban. Céljuk, hogy minél több saját képviselőt juttassanak be az önkormányzatokba valamint a parlamentbe, és fokozatosan átvegyék a hatalmat. - hangzik el az M1 tudósításában. Ebben semmi meglepő nincs, mivel az iszlám tanai előírják a mohamedán hatalomátvételt, aminek megvannak a bevált módszerei is.

Mikail Yüksel, a Nüansz alapítója

KIJÁTSSZÁK A MOHAMEDÁN ÁLDOZATI KÁRTYÁT

"A párt leglényegesebb irányvonala, hogy nem fogadják el azokat a muszlimellenes tetteket, amiket az elmúlt években tapasztalnak Svédországban." - írja az M1.

Természetesen ezt nem szabad névértéken venni, mert a muszlimok elleni erőszakos cselekmények hamisítása a dzsihád része. Ugyanúgy, mint a nem létező "muszlimellenes elnyomásról" való panaszáradat. A mohamedán "áldozati kártyán" ugyanis politikai hatalmat lehet vásárolni.

Kitalált támadások muszlimok ellen: az iszlamofóbia iparág │ Ezra Levant

A Toronto Metro újságírója azt mondta, hogy az [iszlamofóbia] hoaxok ritkák. Ez nem igaz. Legalábbis a médiában több esetben vannak iszlamofóbia hoaxok, mint valódi „iszlamofóbia". Hadd olvassak fel néhány főcímet, az elmúlt néhány évből. Washington Post, 2016 november 10.: „A rendőrség szerint kitaláció egy louisianai tanuló megtámadása, amiért hidzsábot viselt."

Szüksége is van a hatalomra Mikail Yükselnek, mivel 2018-ban kizárták a Centerpartiet nevű pártból, miután gyanúba keveredett, hogy titkos kapcsolatokat tart fenn a Szürke Farkasok nevű török ultranacionalista terrorszervezettel. (Ők szervezték meg például a II. János Pál pápa elleni merényletkísérletet 1981-ben.)

AZ ISZLAMOFÓBIA BLÖFFEL NYOMNÁK LE A SVÉDEKET

Sputnik News cikkéből az is kiderül, hogy mire megy ki az áldozati játék: a Nüansz párt kriminalizálni akarja az "iszlamofóbiát" Svédországban.

Más szóval el akarják érni, hogy az iszlámot és a dzsihádot ne lehessen kritizálni és bűncselekmény legyen, ha valaki ezt megteszi. 

Az iszlám alapjai 1.) Iszlamofóbia: fegyver a szólásszabadság ellen

Az "iszlamofóbia" terminust fegyverként találták ki arra, hogy megbélyegezzenek és elnémítsanak mindenkit, aki szembeszáll a dzsihád terrorral. Az "iszlamofóbia" vádjának célja az, hogy megbélyegezze, démonizálja, marginalizálja és végső soron kriminalizálja az iszlám kritizálását. Mindezt azért, hogy a dzsihád terrortevékenység szabadon, ellenállás nélkül folytatódhasson.

Ez nem más, mint az iszlám istenkáromlási törvényeinek alkalmazása. Erre egész Nyugaton törekszenek a muszlimok, aminek első lépése, hogy panaszkodnak az "iszlamofóbiára", és megpróbálják betiltatni azt. Ez a folyamat már Magyarországon is elindult. Amint ez megvalósul, az felülírja a jogrendet, és biztosítja a nem-muszlim őslakosság brutális elnyomását, ami egyébként a saría egyik alapvetése.

Egy ilyen törvény például teljesen eltávolíthatja az akadályokat a nem-muszlim nők elleni tömeges szexuális erőszak, a már most is zajló nemi erőszak dzsihád útjából, hiszen akár bűncselekmény is lehet rámutatni, ha az elkövetők muszlimok és az iszlám doktrína a nemi erőszak indítéka.

AZ ISZLÁM HATALOMÁTVÉTEL MOHAMED PROGRAMJA

A muszlimok csak az iszlám alaptanításait és 1400 éves történelmét követik, amikor át akarják venni a hatalmat a nem-muszlim országokban. Mohamed mondta:

Arra kaptam utasítást, hogy harcoljak az emberiség ellen, amíg azt nem mondják: 'Nincs más, akit jogosan lehet imádni, mint Allah'. Ha így tesznek és úgy imádkoznak, ahogy azt mi tesszük, a Kibla felé fordulnak, és úgy öldökölnek, ahogy mi öldöklünk, akkor a vérük és vagyonuk szent lesz számunkra és nem fogunk megütközni velük, kivéve ha a jog úgy kívánja.” - Szahih Bukhári (8:387)

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/89548/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?