Németország: őrjöngő gorillaként tombolva fenyegeti a Mohamedet megsértőket egy muzulmán egy videóban


Így fenyegetőzik egy videóban a stuttgarti mohamedán: 'ha még egyszer megsérted a prófétámat, szétverem a majom képedet'. 

A Gates of Vienna nyomán

Dühödt gorilla módjára veri a mellét az alábbi videóban egy németországi mohamedán, veréssel fenyegetve azokat, akik "megsértik a prófétáját". Feltehetően egy mocskos nem-muszlim (kafír) mondhatott valamit előzőleg, ami szent haragra gerjesztette a "béke vallásának" követőjét. Mehmet K. videójának ügyében állítólag a német rendőrség is nyomoz - legalábbis ez derül ki a stuttgarti rendőrség alábbi, január 23-i Twitter-üzenetéből.

Egy AntiExtremistin nevű Twitter felhasználó értesítette a stuttgarti rendőrséget a fenti videóról. Persze a Twitteren közzétett válaszuk alapján kétséges, hogy mit fog tenni a rendőrség az ügyben. A legfőbb problémájuk ugyanis az, hogy a videót kiposztoló felhasználó nyilvánosan hívta fel a figyelmüket a fenyegetőző antiszemita mohamedánra:

Köszönjük a tippet, értesítettük a nyomozóinkat. Kérjük, a jövőben ügyeljen arra, hogy ne a Twitteren tegyen bejelentéseket. A legjobb, ha ilyen esetekben kapcsolatba lép az internet-figyelő oldalunkkal: //polizei-bw.de/internetwache"

- szól a stuttgarti rendőrség Twitter üzenete ...

1
https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/89642/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2020-01-31 17:13:08
Na, ott helyben kellett volna vasvillára hányni ezt a rohadék, muzulmán állatot !!!
A jó murva édesanyádat - aki bóraxporért kettyintget a sarkon, mert nem ismeri még az inggombot sem - fenyegessed, te vadbarom, de azt is csak otthon a saját putridba !!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?