Nem vicc: felavatták Greta Thunberg viaszszobrát - VIDEÓ


A libbant őrület kora: egy német múzeumban felavatták Gréta viaszfiguráját.  És mindeközben Nobel-békedíjra is jelölték az eredetit. (Az alábbi képen a viaszfigura látható.)


Egy másik hír szerint ugyanakkor jelölték Nobel-békedíjra is. 

Klassz lesz majd látni Grétát Arafat mellett a Nobel-békedíjasok sorában -- remélhetőleg, ez majd kicsinálja ezt a hamis díjat. - kommentálja a hírt a Vlad Tepesblog.

Kapcsolódó, alább: a németek bevetik a klímafegyvert Kelet-Európa ellen. (Úgy tűnik, van tervük arra az esetre, ha besül a migránsfegyver Magyarország ellen, többek között.)


Tipp: Gates of Vienna 

Energiewunderwaffe a klímabajnokságban

A hírek szerint a fejlettebb európai magországok, vagyis a Németország vezette tengelyhatalmak a hetes cikkely szerinti eljárás mellett egy másik megoldást is találtak a később csatlakozott közép-európai országok kirablására: a kohéziós és mezőgazdasági források egy részét a klímavédelemre fordítják, és ezeket a pénzeket - mivel ők a kontinens legnagyobb szennyezői - maguknak dedikálják.

1
https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/89962/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2020-02-05 14:11:36
Az emberi állatságnak tényleg nincs határa !!!!
• Én, mint fehér, keresztény, heteroszexuális patkány, sőt rémisztő, maradék képződmény azt mondom, hogy nem ezt a szerencsétlen bábot kellene forró viaszba önteni (mártani), hanem azt a sok barmot, aki "kitalálta a figurát", rendszeresen szájába adja az elszajkózandó marhaságokat, magyarul az aljas liberálbolsevik bandát, a mocskos sorossal az élen !!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?