Orbán Viktor szerint a liberálisok azért erőltetnék ránk a muszlimokat, mert nem szeretik a keresztény társadalmat


Orbán Viktor az iszlamizációval kapcsolatban is kifejtette véleményét a római konzervatív konferencián. Az iszlám doktrína alátámasztja a miniszterelnök meglátásait.

Orbán Viktor római konzervatív konferencián tett felszólalásában a migrációs krízissel kapcsolatban elmondta, hogy

Magyarországon egyetlen muszlim migráns sincs, ezzel teljesen különbözik a nyugat-európai országoktól, ahol a muszlim közösség aránya nő, a keresztény közösség pedig csökken. A liberálisok szerint ez helyes, ők ugyanis nem szeretik a keresztény társadalmat – tette hozzá, megjegyezve, hogy ez az ő dolguk, de azt kérte, ne akarjanak ráerőltetni Közép-Európára egy ilyen folyamatot. Azt is jelezte ugyanakkor: a migrációs válság lehetőséget teremtett arra, hogy az identitásról beszéljenek, arról, “kik vagyunk”.

- írja a PS


Hogy mi az összefüggés a muszlimok arányának növekedése és a kereszténység iránti "liberális" ellenérzés között?

Valószínűleg a keresztények elnyomott státusza az iszlám jogban, ami hatékonyan képes megsemmisíteni a keresztény társadalmakat. Robert Spencer szerint a felszólítás a nem muszlimok leigázására, ahogy azt a Korán parancsolja, és ennek kidolgozása Omár egyezményében, a mai napig az iszlám jog része.

A 20. században élt pakisztáni dzsihádista író és aktivista, Sajed Abul A’la Maududi ezt mondta:

(...) [a hitetlenek] számára teljesen jogtalan, hogy Allah földjének bármely részén birtokolják a hatalmat, vagy hogy az emberiség közös ügyeit a saját téves tanaik szerint irányítsák. Mivel ha megkapják ennek lehetőségét, abból züllöttség és baj származik. Egy ilyen helyzetben a hívők kötelessége megtenni a tőlük telhető legtöbbet, hogy elűzzék őket a politikai hatalomból és rákényszerítsék őket arra, hogy az iszlám életmódnak behódolva éljenek.”

A fenti elvek egy iszlám államra vonatkoznak, de annál jobban érvényesíthetők, minél több mohamedán él egy adott területen. Erre is van megoldás, a bevándorláson kívül is: a népesedés általi dzsihád előírás az iszlámban. Az iszlám prófétája, Mohamed mondta:

Olyan nőket vegyetek feleségül, akik szeretetteljesek és nagyon termékenyek, mert általatok fogok számbeli fölényt elérni más népekkel szemben."

- Ma'qil ibn Yasar elbeszélése, AbuDawud, 11. könyv, 2045.

Valami új kell, liberalizmus helyett kereszténydemokrácia! - mondta Rómában Orbán Viktor, aki Salvinivel is találkozott

A liberális kormányok kétszer is kudarcot vallottak egy évtizeden belül. Először 2008-ban, amikor nem tudták kezelni a gazdasági válságot, majd 2015-ben a migrációs válságkor, amikor kudarcot vallottak az állampolgáraik és az országhatáraik megvédésében. A liberális demokráciának ebben az értelemben vége, mivel a liberális kormányok elvi alapja ez a liberális demokrácia volt - mondta Orbán Viktor [...]

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/90002/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?