"Hazudnak nekünk!" – szemtanúk szerint NEM NÉMET mészárolta le a kurdokat Hanauban - VIDEÓK


Több szemtanú beszámolója került nyilvánosságra, amelyek ellentmondanak a német hatóságok azon állításának, hogy egy német férfi, Tobias Rathjen követte volna el a vízipipa bárban történt, kilenc halálos áldozattal járó hanaui vérengzést. Ennek alapján felmerül a gyanú, hogy a Merkel-kormány újabb hamis zászlós hadművelete állhat a német férfi elleni vádak hátterében, mivel lehetséges, hogy a támadást valójában bevándorlók hajtották végre.

TARTALOM:

 1. EGY VIDEÓ, AMIT A MERKEL-KORMÁNY EL AKAR TÜNTETNI 
 2. "HAZUDNAK NEKÜNK!"
 3. SZEMTANÚK SZERINT NEM A NÉMET VOLT A GYILKOS - VIDEÓ
 4. HÍRHAMISÍTÁSSAL VÁDOLJÁK A MÉDIÁT HANAU KAPCSÁN
 5. A NÉMET "ELKÖVETŐ" HALÁLA UTÁN KÉSZÜLHETETT A HONLAPJA?
 6. A MERKEL-KORMÁNY ÚJABB HAMIS ZÁSZLÓS HADMŰVELETE?
 7. DEZINFORMÁCIÓS HADMŰVELET
 8. ÁLLAMI SZINTEN A MUZULMÁN TESTVÉRISÉG TERRORSZERVEZET STRATÉGIÁJA
 9. HANAU KÖVETKEZMÉNYE: AZ ISZLAMIZÁCIÓT ELLENZŐ AFD MEGGYENGÍTÉSE
 10. MEGERŐSÍTIK A MOHAMEDÁNOK RENDŐRI VÉDELMÉT AZ "ISZLAMOFÓBIÁRA" HIVATKOZVA

  

  I. EGY VIDEÓ, AMIT A MERKEL-KORMÁNY EL AKAR TÜNTETNI


  A Vlad Tepesblog Németország-szakértője szerint a hanaui vérengzés szemtanúinak videóit törlik a közösségi médiáról; az ilyen videót közzétevő németek teljes Twitter-csatornáját likvidálják. Bár a videók török nyelvű változatai fent maradnak, a német és angol feliratosak eltűnnek a közösségi médiából.


  Az alábbi riportban egy törökül beszélő szemtanú a barátjának nevezi a támadást elszenvedett hanaui Midnight vízipipa bár megölt tulajdonosát. A szemtanú egy közeli bolt tulajdonosa, amely szemben található azzal a hellyel, ahol a vérengzés történt. Elmeséli, hogy éppen a boltja ajtajától nem messze álldogáltak páran, amikor a lövések eldördültek. Odafutottak, de már csak halottakat találtak a vízipipabárban. És bár a tettes arcát nem láthatták, mert addigra már futva menekült, a szemtanú azt mondja, hogy elég jól meg tudta figyelni a gyilkost ahhoz, hogy tudja, semmiképpen sem a média által bemutatott német férfi volt az. A cikk a videó alatt folytatódik. A leiratot* a cikk alján közöljük.

  FOTÓK: HANAUI VÉRENGZÉS - A HIVATALOS NARRATÍVA. Siettek elítélni a "rasszizmust" és a "fasizmust". Nácinak és idegengyűlölőnek bélyegezték az iszlamizációt ellenző AfD-t. Az Antifa szélsőbaloldali terrorszervezet is részt vett a felvonulásokon és több városban is tüntettek az állítólagos "jobboldali terror" megállításáért. A képre kattintva galéria nyílik.

  II. "HAZUDNAK NEKÜNK!"

  A Vlad Tepesblog számol be a következőkről:


  Az alábbi Twitter-posztot egy közismert német pénzügyi tanácsadó, a Goetzpartners ügyvezető igazgatója, Markus Krall írta:

  A fenti posztban Krall csatolta a saját korábbi posztját, ami miatt a Twitter letiltotta:

  A feleségem, aki Törökországban született, lefordította nekem ezt a videót. Ez a szemtanú egyértelműen azt mondja:  „Hazudnak nekünk. Több, mint egy elkövető volt Hanauban. Ez NEM az a személy, akit nekünk a televízióban bemutattak. ” 

  Krall ehhez ezt a kommentárt fűzte egy új Twitter-profilról:

  Tehát a Twitter azon a véleményen van, hogy tilos olyan beszámolókat közölni Hanau-ról, amelyek nem illenek a hivatalos narratívába. A Twitter-fiókomat ezért felfüggesztették. Ez ellen fellebeztem. Ha ezt a döntést nem korrigálják, akkor az ügy elkerülhetetlenül bíróság elé kerül.


  Krall eredeti Twitter-fiókjának letiltását ezen bejelentését követően feloldották.

  (Az a rész, amelyikben a szemtanú azt mondja, hogy hazudnak, nincs benne a fenti videó magyar feliratos első 2 percében.)


  III. SZEMTANÚK SZERINT NEM A NÉMET VOLT A GYILKOS


  Az alábbi videó WhatsApp-ra feltöltött audioklipeket tartalmaz, amelyeket olyan emberek rögzítettek, akik azt állítják, hogy látták a támadásokat, vagy beszéltek olyanokkal, akik látták. 


  A több különböző forrásból származó személyes beszámolók egybehangzóan állítják, hogy nem felel meg a valóságnak az a vezető médiában megjelent hír, amely szerint a hatóságok által megnevezett Tobias Rathjen lett volna a támadás elkövetője; és a valódi tettesek még szabadlábon lehetnek.


  A kilenc halálos áldozattal járó támadást egyes szemtanúk szerint többen követhették el, és bevándorló klánok közötti leszámolásról lehet szó, amelynek valójában az állítólagos német elkövető is áldozata lehet. Szemtanúk szerint ez igazából egy orosz és egy kurd klán közötti háború.


  Az alábbi magyar feliratos videón megszólalók egy része valószínűleg nem sokkal a lövöldözés után beszél. A cikk a videó alatt folytatódik.


  IV.  HÍRHAMISÍTÁSSAL VÁDOLJÁK A MÉDIÁT HANAU KAPCSÁN


  Ebben az angol feliratos videóban pedig egy a németet arab akcentussal beszélő nő hírhamisítással vádolja az RTL-t és a BILD-et, és azt mondja, hogy tudomása van arról, hogy az állítólag öngyilkosságot elkövetett német tettes lépcsőházában is vért találtak.


  Ez azért érdekes, mert a vezető média hírei szerint a férfi a lakásában ölte meg az anyját és saját magát, miután hazament a vízipipa bárban elkövetett mészárlása után. Mellékesen az apja viszont életben maradt, pedig állítólag ő is otthon volt.


  A nő azt is kiemeli, hogy a hatóságok nem hozták nyilvánosságra a biztonsági kamerák felvételeit.

   
  Maga a német "tettes" a tanú szerint egy bevándorló bűnszövetkezet pénzmosójaként / pénztárosaként működhetett. Ez azt jelenti, hogy így keveredhetett bele a leszámolásba, aminek nem elkövetője, hanem áldozata lehetett.


  Ezzel ellentétben a széles körben terjesztett globalista propaganda arról szól, hogy a német férfi követte el a vérengzést, méghozzá "szélsőjobboldali", "idegengyűlölő" indítékből, és AfD-szimpatizáns lett volna.

  Érdekes módon az iszlám terroristák esetében ezeket az indítékokat általában "nem találják", és legfeljebb akkor sikerül "rátalálniuk", amikor a hírrel kapcsolatos média-dömping már lecsengett. 


  A félrevezetés célja az lehetett, hogy a klasszikus szabadságelvű AfD-t erőszakos "szélsőjobboldali" pártként állítsák be a választások előtt, agyonhallgatva a bevándorlók bandaháborúját; és elterelve a figyelmet a németek elleni iszlám dominancia-bűncselekményekről és dzsihádról. Az alábbiakból kiderül, hogy mindezt sikeresen elérték.

  V A NÉMET "ELKÖVETŐ" HALÁLA UTÁN KÉSZÜLHETETT A HONLAPJA?


  https://twitter.com/STheisohn/status/1231607965498707971

  A Wayback Machine szerint az oldalt a férfi halálát követő órákban készítették. Ha szüksége van a dokumentumokra vagy a használati útmutató rövid ismertetésére, kérjük, tudassa velünk."

  - áll a fenti Twitter-posztban.


  A hanaui vérengzés 2020. február 19-én történt, és ekkor az elkövető is meghalt, a hivatalos verzió szerint öngyilkos lett. 

  Rathjen honlapját, ahol az állítólagos "idegengyűlölő tartalmakat" közzétette, viszont február 20-án és 23-án megváltoztatták. Ezt bárki ellenőrizheti a Wayback Machine oldalán. Egyes vélemények  szerint Tobias Rathjen weboldalát eleve 20-án reggel 6.14h-kor hozhatták létre -- azaz órákkal a halála után.


  Az biztos, hogy maga Rathjen weboldala, amit a német rendőrség állítólag forrásként használt, már nem elérhető...


  VI. A MERKEL-KORMÁNY ÚJABB HAMIS ZÁSZLÓS HADMŰVELETE?


  Szemtanúk beszámolói szerint tehát valójában bevándorló klánok háborúja vezethetett a vízipipa-bárban történt lövöldözéshez, és nem a hatóságok által megnevezett "rasszista" Thobias Rathjen az elkövető.


  Ezért felmerül a gyanú, hogy a német férfi megvádolása a kurdok elleni vérengzés elkövetésével, a Merkel-kormány újabb hamis zászlós hadművelete lehetett, amely többek között az iszlamizációt ellenző AfD megsemmisítését célozhatta a hamburgi választások előtt.


  Ez nem az első eset lenne: már volt a közelmúltban egy ehhez hasonló hamis zászlós hadművelet Chemnitzben, amikor hamisan vádolták meg a németeket azzal, hogy migránsokra vadásznak. Majd amikor Hans-Georg Maasen akkori titkosszolgálati vezető leleplezte a hírhamisítást, Merkel leváltotta és áthelyezte. 

  VII.  DEZINFORMÁCIÓS HADMŰVELET


  Amennyiben mégis Rathjen követte volna el a vérengzést, az sem változtatna azon, hogy a Merkel-kormány és a globalista média gyökerestől kicsavarta tényeket. A PI News szerint ugyanis az elkövető pszichiátriai beteg volt, ennek ellenére igyekeznek az indítékát politikainak beállítani.

  Ez pont az ellentéte annak, amit az iszlám terroristák esetében csinálnak, amikor állandóan elmebetegnek nevezik őket, hogy elfedjék a dzsihádot, mint indítékot. Ha ezt a propagandát szó szerint vesszük, akkor  mára gyakorlatilag kitört a "globális elmebetegség-járvány" .


  A hanaui támadás után a média papagáj módjára ismételgette a burkolt vádat, hogy az AfD felelős a hanaui támadásért. A német médiát elárasztotta a globalista propaganda gyűlöletcunamija, amely az AfD-t démonizálja, sőt, a megbüntetésére szólít fel.


  A globalista világsajtó Merkel azon mondatát visszhangozta, hogy "a rasszizmus méreg".

  Merkel szerint mindent meg fognak tenni az ügy kinyomozásááért, azonban

  (...) sok bizonyíték utal arra, hogy az elkövető szélsőjobboldali és rasszista indítékkal, a más háttérű, vallású és külsejű emberek iránti gyűlölettel cselekedett."

  A nagy rasszistázás és iszlamofóbiázás közepette egy árva szó sem esik az Európát éppen megszálló iszlám felsőbbrendűségtudatáról és rasszizmusáról. Az iszlámban a nem-muszlimokra egy külön becsmérlő megnevezést használnak, a kafírt vagy kufárt. Ez nem egyszerűen hitetlent jelent, hanem a jelentése tartalmazza azt is, hogy "mocskos"; és a kafírok alsóbbrendűek a muzulmánoknál. Minden muszlim "tökéletes, követendő példaképe" (ld. Korán 33:21), Mohamed tartott fekete rabszolgát (is), akit Andzsasának (keresés: Anjasha) hívtak. (Bukhari 8.73.182), és a fekete embereket "mazsola fejűnek" nevezte (Bukhari 9.89.256). Ezért  a muszlimok mindig is lenézték a feketéket, és ennek megfelelően bántak velük.

  FOTÓ: DITIB MECSET, KÖLN - HARC AZ "ISZLAMOFÓBIA" ELLEN


  VIII ÁLLAMI SZINTEN A MUZULMÁN TESTVÉRISÉG TERRORSZERVEZET STRATÉGIÁJA 

  A hanaui támadásra adott német kormányzati reakciókból kiderül az is, hogy a Muzulmán Testvériség terrorszervezet hatalomátvételi stratégiája hivatalos kormánypolitika lett Németországban.


  Az "iszlamofóbiát" is a bajok okaként nevezik meg Hanau kapcsán:

  A német kormány integrációs biztosa, Annette Widmann-Mauz további állami fellépésre szólított fel az iszlamofóbia elleni küzdelem érdekében. Azt mondta, hogy az érintett miniszter kollégákkal szeretne beszélni arról, hogy "eleget teszünk-e azért, (hogy harcoljunk) a jobboldali szélsőségesség és gyűlölet-bűncselekmények ellen."


  - írja a DW.

  Ezzel csak annyi a gond, hogy az "iszlamofóbia" valójában a Muzulmán Testvériség terroszervezet által kitalált propaganda-kifejezés, amelynek célja a dzsihádot ellenzők elhallgattatása.


  Mint ismert, a néhai Sir Roger Scrutont többek között azért távolították el egy brit kormánybizottság éléről, mert ki merte mondani, hogy

  az iszlamofóbia egy propaganda kifejezés, amit a Muzulmán Testvériség talált ki".


  (Egyébként az is kiverte a biztosítékot, hogy Scruton nyilvánosan kimondta: "Soros György egy birodalmat irányít Magyarországon". Nem tudni, mi lett volna, ha Scruton beszél a Soros és a Muzulmán Testvériség közötti összefonódásokról is. Ugyanis a Soros-féle OSF az évek során legalább 1.4 millió dollárt adott a Muzulmán Testvériséggel szoros kapcsolatban álló szervezetek kampányaira.)

  FOTÓ: ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK KITÜNTETI SIR ROGER SCRUTONT -- SCRUTON MEGVÉDTE MAGYARORSZÁGOT AZ IGAZSÁGTALAN KRITIKÁK ELLEN


  Ezek alapján ki lehet jelenteni, hogy a német kormányban a hivatalos politika szintjére emelkedett egy világméretű muzulmán bűnszövetkezet stratégiája, amely a Nyugat megsemmisítésére törekszik az iszlám hatalomátvétel érdekében. 


  Ez más szavakkal állami szintre emelt dzsihád Németország ellen.

  IX.  HANAU KÖVETKEZMÉNYE: AZ ISZLAMIZÁCIÓT ELLENZŐ AFD MEGGYENGÍTÉSE


  Úgy tűnik, a dezinformációs hadműveletnek meg is lett az eredménye: Hamburgban tüntetéseket szerveztek a "szélsőjobboldali" és "rasszista" AfD ellen, és a párt támogatottsága valóban jelentősen visszaesett a február 23-án tartott választásokon. 

  Ráadásul az AfD hatósági megfigyelés (!) alá helyezését követelte az SPD egyik tisztviselője, Lars Klingbeil.


  Az üzenet világos: minden német, aki ellenzi a mohamedánok tömeges importját és a Németország elleni dzsihádot, az iszlamofób, rasszista, idegengyűlölő, szélsőjobboldali tömeggyilkos.


  Kimondható, hogy a német kormány és média reakciója Hanau kapcsán egy hosszú távú iszlamizációs stratégiába illeszkedik.


  X.  MEGERŐSÍTIK A MOHAMEDÁNOK RENDŐRI VÉDELMÉT AZ "ISZLAMOFÓBIÁRA" HIVATKOZVA 


  A hessenschau.de cikke szerint:

  A szövetségi belügyminiszter pénteken tájékoztatta a közvéleményt Hanau következményeiről: a népesség védelme érdekében a rendőrségi jelenlét növekszik Németországban - magyarázta Horst Seehofer (CSU) Berlinben. Ez magában foglalja az "érzékeny létesítmények", például a mecsetek fokozott megfigyelését, valamint a vasútállomásokon és a repülőtereken való fokozottabb jelenlétet. Mindez elsősorban a (hanaui - ford.) bűncselekmény másolásának megelőzése érdekében történik."


  Konkrétan ez annyit jelent, hogy "Hanau után" megerősítik a muszlimok védelmét az "iszlamofób" németekkel szemben. Nem vicc, ezt le is írja a Deutsche Welle - persze nem egy mondatban.

  Az "A hanaui támadás után Németország fokozza a muszlimok védelmét" című cikkben elmagyarázzák, hogy 

  A hanaui rasszista támadás megmutatta, milyen veszélyes körülmények vannak Németországban a muszlimok számára. A muzulmán intézmények fokozott biztonsága iránti igények egyre sürgetőbbé válnak."

  - írja a DW.

  És ugyanebben a cikkben, tehát a muszlimok biztonságának összefüggésében írják azt is, hogy 

  A német kormány integrációs biztosa, Annette Widmann-Mauz további állami fellépésre szólított fel az iszlamofóbia elleni küzdelem érdekében."

  Mindebből összeáll a kép, hogy az "iszlamofóbia" vádja a gyakorlatban összekapcsolódik a hatósági fellépéssel. 

  FOTÓ: RENDŐR EGY DUISBURGI MECSETNÉL A PÉNTEKI IMA IDEJÉN -- "A MUZULMÁNOK VÉDELME" -- KÉP FORRÁSA: SVZ.DE / DPA

  Eközben az igazság az, hogy a muszlimok elleni "rasszista" indítékú támadások igen ritkák. Feltehető, hogy Hanauban sem ez történt ... De a muszlimok mindig az áldozatok ... ez az iszlámizáció ismert trükkje. A mohamedán áldozati kártya ugyanis politikai hatalomra váltható.

  A valóságban a mecset, mint olyan, katonai támaszpont. Ezért ironikus, hogy a mecsetek most rendőri védelmet kapnak, de ez is a dzsihád része; és azt jelzi, hogy milyen komoly politikai hatalma van már az iszlámnak Németországban.

  És mialatt zavartalanul folyik például az őslakosok elleni tömeges nemi erőszak dzsihád és egyéb iszlám dominancia-bűncselekmények, a németek kontrollja tovább szigorodik. Ez az iszlám védelmét szolgálja, és megsemmisíti a véleménynyilvánítás szabadságát:

  A hessenschau.de Hanau kapcsán arról is ír, hogy 'az interneten igenis lehetséges azonosítani a rasszista hangokat és az azokra hallgatókat; noha nem lehet mindent megelőzni. És bár probléma, hogy nem lehet belenézni az emberek fejébe (ellentétben azzal, amit Rathjen állítólag hitt), azt viszont meg lehet mondani, ha készül valami'.


  Igen, szemmel láthatóan készül valami: egy totális iszlámfasiszta diktatúra Németországban. ♦


  *A videó leirata


  "Özkan Rütfinek hívnak, a másik oldalon lévő bolt tulajdonosa vagyok. Amikor a támadás történt, éppen egy barátom ajtajánál álltunk, a boltom előtt. A sógorom az utca másik oldalán dolgozott, az Iddia boltnál, ahol ki van írva, hogy Tipwin. A Midnight nevű vízipipa bár az egyik testvéremé volt. Aki meghalt, a barátom volt, nagyon kedveltem. Sedattin boltja volt.

  - Mit látott? Mi történt aznap este?

  Éppen a bejárati ajtónál álltunk. Miközben álltunk az ajtónál Fatihhal, miközben beszélgettünk, hirtelen meghallottuk az első lövéseket. Akkor jöttünk rá, hogy valami történik ott. Mi természetesen nem vagyunk idegenek abban az üzletben. Közbe akartunk avatkozni. Átfutottunk az úton. Ahogy már mondtam, a sógorom ott dolgozott. Így természetesen ismertük az ottani fiatalokat és a tulajdonost, Sedatot. Másodpercek alatt történt az egész. Mire odaértünk és bementünk, Sedatot már lelőtték. A padlón feküdt. Átmentünk oda, ahol a Tipwin van. Mindenki sokkban volt. A sógorom sokkban volt. Még beszélni sem tudott. Miközben még ott voltunk, a férfi elfutott ezen az utcán, a hátát láttuk.

  Azt is el akarom mondani, hogy az a személy, akit jelenleg Németországban bemutatnak, az egyén, akit a TV-ben mutatnak, egyértelműen nem az a személy, akit mi láttunk. Ebben teljesen biztos vagyok. Én is láttam a férfit, bár az arcát nem láttam. A dzsekijén a kapucnia hátra volt hajtva, úgyhogy kiderült a hajából, stb., hogy ez a személy itt egyértelműen nem az, akit mutatnak. Az nem az a férfi volt, aki rálőtt a barátainkra és testvéreinkre."


  Források:

  https://www.aa.com.tr/en/europe/eyewitnesses-recall-terror-attack-in-germany-s-hanau/1740969#

  https://heidenzorn.omasiso.de/stuff/wordpress/index.php/tag/tobias-rathjen/

  https://gatesofvienna.net/2020/02/testimony-of-eyewitnesses-to-the-massacre-in-hanau/

  https://vladtepesblog.com/2020/02/25/was-the-mass-shooting-at-midnight-shisha-bar-yet-another-german-false-flag/

  https://gatesofvienna.net/2020/02/who-really-committed-the-massacre-in-hanau/

  https://medforth.blog/2020/02/27/how-a-german-mass-shooting-shows-a-possible-deadly-future-for-america/

  https://medforth.blog/2020/02/25/was-the-mass-shooting-at-midnight-shisha-bar-yet-another-german-false-flag/

  https://gatesofvienna.net/2020/02/two-more-deviations-from-the-hanau-narrative/

  https://www.youtube.com/watch?v=Av4PrCjxaKw

  https://www.hessenschau.de/panorama/ermittler-nach-hanau-von-der-schwierigkeit-menschen-in-den-kopf-zu-gucken,hanau-praevention-attentate-100.html

  https://www.dw.com/en/after-hanau-attack-germany-steps-up-protection-of-muslims/a-52470189

  https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/91056/pics/lead_800x600.png
   
  Feliratkozás blogértesítőre

  Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

  Feliratkozom

  Hozzászólások

  Ezeket a cikkeket olvastad már?