Szexuálisan bántalmazott egy jemeni orvos egy nőt a budapesti rendelőjében


Egyelőre nincs megerősített információ arról, hogy a Budapesten praktizáló orvos mohamedán-e, de valószínűleg az, mivel Jemen 100% iszlám. Minden kultúrában történik nemi erőszak, de csak az iszlámban van erre isteni felhatalmazás.

Az eset rávilágít, hogy nem feltétlenül van különbség az illegálisan és a törvényesen érkező mohamedánok között a magyar nőkre és a nem-muszlim társadalomra való veszélyességük szempontjából. Az iszlám doktrína ugyanis mindegyiküknek ugyanazt írja elő: a nem-muszlimok leigázását. A jemeni orvosnak az Origo szerint nincs magyar állampolgársága -- vajon ki fogják utasítani az országból?

A Jihad Watch írja egy hasonló eset kapcsán:

Miért történnek ilyenek újra meg újra? Ennek egyik oka az, hogy az ilyen viselkedést az iszlám szentesíti, ha az áldozat hitetlen (nem-muszlim) nő. Az Egyesült Királyságban egy muszlim nemi erőszak banda egyik túlélője elmesélte, hogy az őt erőszakolók a Koránból idéztek neki, és hittek benne, hogy az iszlám igazolja a tettüket.

A Korán azt tanítja, hogy a hitetlen nőket törvényesen foglyul lehet ejteni szexuális célú használatra (Ez egy juttatás a (muszlim) férfiak számára, hogy foglyul ejthetnek olyanokat, "akiket a jobb kezük birtokol" ( a Korán kifejezése a rabszolgákra) -- Korán 4: 3, 4:24, 23: 1-6, 33:50, 70:30). A Korán 33:59 azt mondja: “Ó, Próféta! Mondd meg a feleségeidnek és a lányaidnak és a hívők feleségeinek, hogy ruhájukkal, fátylaikkal takarják be a fejüket, és egész testüket. Ez így jobb, hogy felismerjék őket (tiszteletre méltó nőként), és ne zaklassák (molesztálják) őket. Allah Megbocsátó és Könyörületes.”

Ez célzás arra, hogy ha a nők nem fedik el magukat megfelelően a ruházatukkal, akkor lehet őket szexuálisan zaklatni, és az ilyen zaklatás igazolt."


Márpedig a kafír (mocskos nem-muszlim) nők nem fedik el magukat "megfelelően". Ha valaki azt hinné, hogy mindez csak elmélet, nézze meg ezt a videót, amin németországi mohamedánok utcai interjúk során elmondják, hogy a német nők hibája, ha megerőszakolják őket, amennyiben lengén öltöznek és nem takarják el a testüket (az iszlámnak) megfelelően.

Egy szexuális kényszerítéssel gyanúsított jemeni orvost fogott el a rendőrség Budapesten

Csütörtök délelőtt a BRFK nyomozói Budapesten, egy rendelőintézetben elfogtak és előállítottak egy 71 éves jemeni állampolgárságú, több éve Magyarországon praktizáló orvost - tudta meg a PestiSrácok.hu. A BRFK portálunknak küldött válaszában tájékoztatta portálunkat, hogy az orvos szexuális cselekmény eltűrésére kényszerített egy hozzá orvosi vizsgálatra érkező nőt.

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/91379/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?