„Állj, ne érints meg ott!” - szánalmas videóval "védik" a finn nőket a tömeges mohamedán nemi erőszaktól


Állj, ne érints meg ott!” – ezt éneklik ebben a figyelemfelhívó videóban, amit a finnországi Oulu kisvárosban készítettek. „Szánalmas nemierőszak-ellenes videóval kérleli a finn kormány a migránsokat, hogy ne a finn nőkön éljék ki vágyaikat ”– így számolt be az akcióról a pestisrácok.hu. 

Amit szinte senki nem mond ki: mohamedán nemi erőszak járvány van Európában. Ennek egyik alapja, hogy az iszlám tanai szerint a muzulmánok jogszerűen erőszakolhatják a nem-muszlim nőket -- ahogy az Azhar egyetem teológia professzora, Suad Saleh is elmagyarázza.

Maga az iszlám prófétája, Mohamed is ejtett és tartott "hitetlen" szexrabszolgákat; és a Korán 33:21 szerint Mohamed a minden muszlim által "követendő, tökéletes példakép".

És hogy ezeket a tényeket elfedjék, a hatalmon lévő finn globalisták ilyen ostoba videókat gyártanak az adófizetők pénzén, ami világosan jelzi, hogy nem védik meg a nőket a nemi erőszak dzsihádtól, miközben továbbra is tömegesen hordják be a mohamedánokat.

Ugyanez várna a magyar nőkre, ha az iszlám bevándorlást pártoló globalista ellenzék itthon is hatalomra jutna. A többi kiderül az M1 riportjából.

Bírálatok érik a nők elleni erőszakra felhívó, migránsoknak szóló finn videót

A legmodernebb eszközöket próbálják bevetni Finnországban, hogy tájékoztassák a bevándorlókat arról, hogy nem szabad nőket megerőszakolni. A TikTok nevű, főleg a fiatalok között népszerű internetes felületen is terjesztenek már zenés, táncos, közép-európai szemmel meglehetősen bugyuta videókat arról, hogy „senki ne érintse meg a nőket a tiltott területeken" - hangzott el az M1 Híradójában.

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/91492/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?