Megvédte Orbán Viktor veszélyhelyzeti jogköreit a sárdobáló globalista propaganda ellen Éric Zemmour - VIDEÓ


Az egyik legjelentősebb francia politikai gondolkodó, Éric Zemmour szerint Orbán Viktor demokratikus választásokból eredő veszélyhelyzeti jogköre legitim; és a miniszterelnök jogosan védi Magyarországot a bevándorlástól, az iszlámtól, valamint a Soros-féléktől is, akik multikulturális társadalommá akarják átalakítani a nemzeteket.


A Gates of Vienna összefoglalója:

Az alábbi videóban a népszerű francia kommentátor, Éric Zemmour megvédi azokat a veszélyhelyzeti hatásköröket, amelyeket a Parlament nemrég adott Orbán Viktor magyar miniszterelnöknek. Orbán új hatásköreit szükségesnek tartják ahhoz, hogy képes legyen megvédeni az országot a wuhani koronavírus ellen, különös tekintettel az illegális bevándorlásból adódó fenyegetésre.


A videó leirata:


Éric Zemmour : - Éppen ön mondta azt, hogy Orbán választásokat nyer. Demokratikusan. Éppen ön mondta, hogy (Orbánnak) parlamenti többsége van.

Műsorvezető: - Igen, pontosan.

É.Z.: Így megvan a joga arra, hogy alkotmányos reformokat hajtson végre. Ez pontosan az, amit Sarkozy csinált 2007-ben. Nagy reformokat. Nagy reformokat hajtott végre az alkotmányon, mert többsége volt a parlament mindkét házában.

Úgyhogy nincs itt semmi botrányos dolog.

Másodszor, ha a mai Orbánt hasonlítja össze a 15 évvel ezelőttivel, mindez teljesen legitim. A 15 évvel ezelőtti Orbán az antikommunizmus terméke. Harcolt a kommunisták ellen.

Ma mindennek ahhoz semmi köze.

Ma a bevándorlás ellen, az iszlám ellen védi a nemzetét, és az olyan emberek ellen, mint Soros, akik minden nemzetet multikulturális társadalommá akarnak átalakítani.

Orbán szemszögéből nézve teljes joga van arra, hogy harcoljon ez ellen.

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/92894/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?