Szél és Hadházy lenyúlná a nemzeti konzultációt; elnémítva az iszlám inváziót ellenzőket


Szél Bernadett és Hadházy Ákos újra akcióba lendült: a két “demokrata” úgy döntött, hogy “meghekkelik” a választói akaratnyilvánítás egy fontos eszközét. - hívta fel a figyelmet a PS. A deep state eszelős tekintetű bohócai ezzel a Magyarország elleni bevándorlási dzsihádot segítik elő.


Mások nemzeti konzultációs íveinek begyűjtésére bujtanak fel:

Ez egy lehetőség arra, hogy begyűjtsük az íveket barátoktől, ismerősöktől, családtagoktól, és közben beszélgessünk velük a közéletről és a politikáról."

- agitál Szél egy Facebook-videóban kb. 2:55-nél.

Mondani sem kell, hogy Szél felhívása támadás a szólásszabadság és a közvetlen demokrácia ellen. Ráadásul gyengíti a nemzetbiztonságot is:

A kormány azt akarja, hogy azokról a témákról legyen szó, amiket ő fontosnak tart, és ebbe beletartozik a fő ellenségképek sora: úgy mint az EU, Soros és a migránsok."

- olvassa fel a kamerának Szél a globalista propagandát kissé küszködve, a videóban kb. 0:55-nél.

Szél az Európát támadó ellenséget "ellenségképnek" állítja be, amivel összezavarja a magyarokat a bevándorlási dzsiháddal kapcsolatban.

A nemzeti konzultációban egyébként valóban van szó az erőltetett bevándorlásról.

Mint ismert, a Szélhez közeli körök már korábban is magyarellenes iszlamizációs propagandát toltak:

LMP MUZULMÁN SZAKÉRTŐJE: HA A MAGYAROK MEGVÉDIK A NŐIKET, AZZAL FANATIZÁLJÁK A MUSZLIMOKAT │Dzsihádfigyelő a Minds-on│ Szél Bernadett muzulmán 'nemzetbiztonsági szakértője' szerint "az, hogy a köznyelv részévé vált, hogy ha Magyarországra jössz, nem veheted el asszonyainkat és nem veheted el kultúránkat iszonyatos károkat okozott ", és "csak az a nagy szerencséjük, hogy Magyarországon nincs viszonylag nagy muszlim kolónia, mert az ilyen kijelentések a muszlimokat, külföldieket - nagyon könnyen a vallás és a vallási fanatizmus felé tolhatják".

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/96187/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?