Black Lives Matter társalapítója: "kiképzett marxisták vagyunk" - VIDEÓ


A nyugati társadalmakat felforgató BLM társalapítója egy friss interjúban elmeséli, hogy ő és a társa "kiképzett szervezők és kiképzett marxisták". Ez eddig is sejthető volt, de a baloldal hasznos idiótái nem árt, ha értesülnek erről az önleleplezésről. Videó magyar felirattal.

A Gateway Pundit nyomán

Azt eddig is tudtuk, hogy a Black Lives Matter tagjai radikális újmarxisták, de a szervezet társalapítója ezt meg is erősítette egy a héten készült interjú során.  

Patrisse Cullors, a Black Lives Matter társalapítója büszkén elismerte, hogy radikális, fehérellenes marxista. "Mi valójában rendelkezünk egy ideológiai vázzal" -- mondta Cullors, azokra a baráti, aggódó kritikákra reagálva, hogy a BLM-nek nincs ideológiai irányvonala, ami miatt könnyen felmorzsolódhat.

Én és Alicia kiképzett szervezők vagyunk; és kiképzett marxisták vagyunk. És mi szuper járatosak vagyunk bizonyos ideológiai elméletekben.

- tette hozzá Cullors.

A Black Lives Matter arra törekszik, hogy átalakítsa Amerikát és más társadalmakat a rendőrség felszámolása, a kapitalizmus lebontása, a „patriarchátus megsemmisítése”, a család egységének megbontása, a börtönök kiürítése által; valamint a vagyon újraelosztása által, amikor "kárpótlás" formájában osztják szét a közvagyont a baloldali célcsoportok között.

A Black Lives Matter és az Antifa lázadói tönkretesznek kisvállalkozásokat, megtámadnak templomokat, földig rombolnak épületeket, ledöntik a nyugat szobrait és szimbólumait.

Céljuk, hogy káoszt teremtsenek ott, ahol rend van, felszítva az osztályharc tüzét, démonizálva a keresztényeket és a konzervatívokat.

A globalista média pedig felmagasztalja a Black Lives Matter ügyét és mindenkit eltörölnek, aki nem hódol be nekik. ♦

A videó közvetlen linkje: BitchuteVidea

A videó leirata:

"... azt is gondolom, hogy ez lehet ... sok mindenre gondolok. Az első, amire gondolok, hogy mi valójában rendelkezünk egy ideológiai vázzal, én és Alicia kiképzett szervezők vagyunk, és kiképzett marxisták vagyunk. Mi szuper járatosak vagyunk bizonyos ideológiai elméletekben, és úgy gondolom, hogy mi meg fogunk próbálni kiépíteni egy olyan mozgalmat, amit nagyon-nagyon sok fekete fel fog tudni használni."


Források:

https://djhjmedia.com/eric/1310/

https://www.thegatewaypundit.com/2020/06/black-lives-matter-co-founder-patrisse-cullors-confirms-trained-organizers-marxists-video/

https://en-volve.com/2020/06/19/watch-black-lives-matter-founder-proudly-admits-blm-is-a-radical-marxist-organization/

https://www.youtube.com/watch?v=HgEUbSzOTZ8

https://twitter.com/Bollocks_Dogz/status/1273572124196851713

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/96575/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?