Irán muszlim szentet csinált George Floydból és támogatja az amerikai "forradalmat"


Floyd tökéletes szimbóluma az Iráni Iszlám Köztársaság gyakran ismételt törekvésének: 'halál Amerikára' - írja Robert Spencer. Az iráni törvényhozók egy júniusi parlamenti ülésen azt kántálták, hogy "halál Amerikára", és azt mondták, hogy támogatják az Egyesült Államokban zajló "rasszizmus elleni" tiltakozásokat. Az iráni Risalat Intézet igazgatója pedig forradalomra szólított fel az Egyesült Államokban, és iráni segítséget ajánlott fel, hogy "végezzenek az oligarchákkal".


"Irán síita muszlim szentet csinált George Floydból

BY ROBERT SPENCER JUN 20, 2020 2:25 PM EST, PJ MEDIA


Dr. Reza Parchizadeh politikai teoretikus és elemző a közelmúltban a Twitteren megjegyezte, hogy „az iráni rezsim a néhai #George_Floydot síita stílusú Szent Györggyé avatta!” Parchizadeh egy Floydról festett lépet is közzétett, amely úgy ábrázolja a férfit, ahogyan a síita muszlimok gyakran ábrázolják szent alakjaikat: zöld köntösben és a szent fény aurájával körülvéve.


Bármilyen ellentmondásos is a kép, tökéletesen illeszkedik a helyzethez: Floyd, akinek a megölése felkorbácsolta az Amerikát sújtó pusztítás dühét, a tökéletes szimbóluma az iráni iszlám rezsim gyakran ismételt törekvésének: „halál Amerikára”.


Floyd bűnügyi előélete amely erőszakos magatartást és kábítószer-használatot is magában foglal, első pillantásra összeegyeztethetetlennek tűnik a szentséggel; még azzal is, ahogy a szentséget az iráni mullahok értelmezik, de a mai Irán kontextusában Floyd szentté avatása valójában teljesen észszerű.

Az iráni rezsim már akkor szent cselekedetté nyilvánította Amerika megsemmisítését, amikor elrendelte az iráni nép számára, hogy minden pénteken azt üvöltözzék a mecsetekben, hogy "halál Amerikára". Az Egyesült Államokban zajló folyamatos, pusztító zavargások, amelyek Floyd meggyilkolásával kezdődtek, vallásos síita szemmel tekinthetők Allah a Nagy Sátán elleni ítélete megnyilvánulásainak. Tehát ez a lázadás szent, és ezért központi alakja, Floyd is szent. Mi más is lehetne?

Kevés amerikai van tudatában, de a „halál Amerikára” nem csak üres szlogen vagy hencegés. Ez a teljes iráni rezsimet irányító egyik alapelv. Már akkor is, amikor megkötötték Iránnal Barack Obama katasztrofális nukleáris megállapodását, az iráni parlament döntő többsége kijelentette: „Irán mártírokat nevelő nemzete semmiképpen sem hajlandó feladni a "halál Amerikára" jelmondatot egy nukleáris megállapodás ürügyén.”

Ne felejtsük el, hogy iszlám kontextusban a „mártír” nem egyszerűen olyan személy, aki meghal a hitéért. Hanem olyan ember, beteljesíti a Korán Paradicsomba jutásra szóló ígéretét azok számára, akik "ölnek és megöletnek " (9:111). Az, hogy az iráni nemzet „mártírok nevelője”, azt jelenti, hogy gyilkosok generációját neveli ki.

Az összegyűlt parlamenti képviselők hozzáfűzték, hogy a „halál Amerikára” szlogen - amelyet az Agence France Presse szerint „a heti pénteki imákon a mecsetekben és a tiltakozásokon is kántálnak” - „az Iszlám Köztársaság és minden küzdő nemzet szimbólumává vált”.

A „halál Amerikára” kántálása az „Iszlám Köztársaság szimbóluma”. Az Iráni Iszlám Köztársaság létének értelme a közös vágy az Egyesült Államok elpusztítására és állampolgárainak tömeges meggyilkolására.
Irán egyik támogatója ezt újból bebizonyította, amikor közzétett egy Twitter posztot, miközben a baloldali fasiszták az Egyesült Államok egész területén szobrokat döntögetnek: „Amerika 52 iráni kulturális helyszínt akart a földdel egyenlővé tenni, és erre válaszul a sajátjaik semmisültek meg. Allahu Akbar.”

Az Al Arabiya június 8-án azt írta, hogy "az iráni törvényhozók a vasárnap tartott parlamenti ülésen azt kántálták, hogy "halál Amerikára", és azt mondták, hogy 'támogatják' az Egyesült Államokban a rasszizmus elleni tiltakozásokat." Egy iráni törvényhozó azt mondta az iráni parlamentben: "Annak érdekében, hogy kimutassuk a tiszteletünket az Egyesült Államok elnyomottjainak mozgalma iránt, kérem Önöket, hogy álljanak fel néhány másodpercre, és kántáljuk, hogy "halál Amerikára", hogy kimutassuk a tiszteletünket." Ezt az összegyűlt parlamenti képviselők boldogan teljesítették:

Videó:

Iráni törvényhozók kántálják, hogy "halál Amerikára", hogy 'kimutassák a tiszteletüket' a George Floyd halála után kitört 'tiltakozások' iránt:

A videó közvetlen linkje


Egy május 30-án, az iráni tévében készült interjúban Dr. Sam Mehdi Torabi, az iráni Risalat Stratégiai Tanulmányok Intézete igazgatója pedig forradalomra szólított fel az Egyesült Államokban, és iráni segítséget ajánlott fel:

A valóság az, hogy Amerikában oligarchia van. Nincs demokrácia. A meglévő jogi eljárásrendnek és az amerikai alkotmánynak nem célja Amerika megreformálása. Az amerikai jogi eljárásokra ne alapozzák a reformokkal kapcsolatos reményeiket! Mindaddig, amíg a hatalmat és a vagyont a társadalom egy százaléka birtokolja, Amerika változatlan marad. Ha azt akarjuk, hogy Amerika megváltozzon, akkor ezekkel az emberekkel kell elbánnunk - nem legális módon, hanem egy forradalom révén. Korábban már mondtam, hogy nem sok reményt fűzök a forradalmat végrehajtó amerikaiakhoz, de Khomeini imám szavaival élve az egyetlen megoldás, amely végez ezzel a Sátánnal, azoknak az oligarcháknak a megsemmisítése. Ha az amerikaiaknak megvan a bátorsága, akkor mindenképpen. Mi is segíteni fogunk nekik. Ha nekik nincs meg a szükséges bátorságuk, akkor kívülről kell valakinek végeznie ezekkel [az oligarchákkal]."

Ki is lehetne jobb arca ennek a forradalomnak, mint George Floyd?" 

Robert Spencer a Jihad Watch igazgatója és a David Horowitz Freedom Center munkatársa, 19 iszlám dzsiháddal kapcsolatos könyv szerzője.


Kapcsolódó videó:

Gerilla-hadviselésre és társadalmi térfoglalásra kell fiatal muszlimok ezreit kiküldeni nyugati országokba egy iráni politikus szerint | MEMRI

Ez is érdekelheti:

A TRUMP ELLENI HARC DZSIHÁD, A MUSZLIMOK NE ASSZIMILÁLÓDJANAK | LINDA SARSOUR

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/96620/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?