Nagyon sok embert akart megölni az iszlámra áttért angol nő, székesegyházat is robbantott volna


Micsoda véletlen! Valaki áttér az iszlámra, majd hirtelen az az ötlete támad, hogy tömeggyilkosságot kellene elkövetni a nem-muszlimok ellen, és fel kellene robbantani a templomaikat... 

A 36 éves nő Londonban született Michelle Ramsden-ként, majd a Safiyya Shaikh nevet vette fel - számol be a PS.

A felvett iszlám személynév utal az elkövetés indítékára, amit a globalisták mindenáron szeretnének eltitkolni. Ez pedig nem más, mint hogy a terror az iszlám alaptanításaiban gyökerezik:

"A TERROR ÁLTAL GYŐZEDELMESKEDEM" -- Mohamed (Bukhari 4.52.220). Mohamed pedig a "tökéletes és követendő" példa minden mohamedán számára a Korán 33:21 szerint.

És a személyes indíték? Az "öngyilkos" robbantó mohamedánok a Paradicsomba akarnak kerülni, mert Allah megígérte nekik, hogy oda jutnak, akik "ölnek és megöletnek Allah útján". Korán (9:111) – „Allah megvásárolta a hívőktől a személyüket és a javaikat, azon az áron, hogy a Paradicsom az övék lesz. Harcolnak Allah Útján: ölnek és megöletnek!" - Ezt egy ritka videóban el is mesélik lebukott "öngyilkos" merénylők, érdemes megnézni.

Életfogytiglanra ítéltek egy angol nőt, aki fel akarta robbantani a londoni Szent Pál-székesegyházat

Életfogytiglani börtönre ítéltek pénteken egy angol nőt, aki az Iszlám Állam nevű dzsihadista terrorszervezet támogatója volt és a londoni Szent Pál-székesegyház felrobbantására szőtt terveket. A 36 éves, Londonban született Michelle Ramsdennek, aki a Safiyya Shaikh nevet vette fel, a londoni központi büntetőbíróság - utcája után közkeletű nevén az Old Bailey - pénteki végzése alapján legalább [...]

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/97171/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?