Szinetár Dóra antiszemitizmussal vádolja Apáti Bencét, pedig Apáti óvja a zsidókat a muszlim bevándorlástól


Minden alap nélkül antiszemitizmussal vádolta meg Apáti Bencét egy tegnapi lapinterjúban Szinetár Dóra. - adott hírt a PS. Apáti Bence viszont megalapozottan vádolja az iszlámot antiszemitizmussal. 

Kép forrása: Pesti Srácok

Nem tudni, pontosan miért vádolja Szinetár Dóra antiszemitizmussal Apáti Bencét, de a PS szerint

tény, hogy Apáti számtalanszor fölidézte, milyen üldöztetések, támadások érik a nyugat-európai (elsősorban franciaországi, hollandiai) zsidó embereket pusztán a származásuk, vallásuk miatt a muszlim bevándorlók részéről. Szerinte ebből okulva, zsidó honfitársaink védelmében is fontos, hogy gátat szabjunk az illegális bevándorlásnak."

Apátinak ebben igaza van: az iszlám mélyen gyökerező antiszemitizmusának köszönhetően a zsidók már sok európai országban veszélyben vannak.

Amit elhallgatnak: a muszlim zsidóüldözés Európában a Korán előírása; a keresztények is sorra kerülnek

Még Magyarországon sem nagyon mondják ki nyíltan, hogy a zsidókat a Korán előírásai alapján üldözik a muszlimok Európában. A Magyar Hírlap egyébként szókimondó cikke is "iszlám szélsőségeseknek" tulajdonítja a zsidóüldözést, pedig az egyszerűen az iszlám alapvető tanainak része. Ezért várhatóan az európai keresztények és más nem-muszlimok is sorra kerülnek.

És íme, Magyarországra is megérkezett az őrület: a regresszív baloldal a muzulmán bevándorlással rászabadítja Európára a fasisztoid iszlámot, de hogy erről eltereljék a figyelmet, a nemzeti jobboldalt bélyegzik antiszemitának, szélsőjobboldalinak, sőt nácinak.

Allah akbar über alles: a nácizó "liberálisok" rászabadítják Európára a fasisztoid iszlámot

A regresszív baloldal a muzulmán bevándorlással rászabadítja Európára a fasisztoid iszlámot, de hogy erről eltereljék a figyelmet, a nemzeti jobboldalt bélyegzik szélsőjobboldalinak, sőt nácinak. Azonban az iszlám és a nácizmus kölcsönös vonzalma rávilágít, hogy a valódi szélsőjobb a mai Európában az iszlám. HITLER SOK MUZULMÁN ORSZÁGBAN NÉPSZERŰ Az iszlám mélyen gyökerező antiszemitizmusának köszönhetően Hitler sok muszlim országban népszerű.

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/97178/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?