ÜDV A PROGRESSZÍV UTÓPIÁBAN, TE IDEGENGYŰLÖLŐ FASISZTA!


"Eltűnődtél már azon, miért érzed azt, hogy a társadalmat, amelyben egész életedben éltél, kihúzzák a lábad alól, mint egy szőnyeget?

Mert miközben másfelé néztél, az egészséges értékrendedet fű alatt átminősítették „ocsmány előítéletre”, és most már TE VAGY A PROBLÉMA.

Hiszel a szólásszabadságban? 

NEM, te a gyűlöletbeszédben hiszel. És ezzel bűnöző lettél.

A demokratikus hatalomgyakorlás mellett állsz?

Akkor idegengyűlölő és fasiszta vagy! Nem kapsz nyilvánosságot!

Az állam és egyház szétválasztása mellett vagy?

Te iszlamofób rasszista, gyűlöletet terjesztesz!

És jobb, ha a megfelelő névmásokat használod, ha nem akarod, hogy kiközösítsenek a befogadás kedvéért!

Röviden: nincs hely sem neked, sem a fajtádnak a ragyogó jövőben, amit építünk.

Miközben egy egész generáció agyát alaposan átmosták a progresszív oktatási rendszerben, amely gyűlöli a nyugati kultúrát és mindent, amit az jelent - és mindent, ami neked értékes -, történt egy „klímaváltozás”, amit nem vettél észre. A klíma ellened és az „előjogaid” ellen változott.

És bár nem kívánják ezt udvariatlanul a szemedbe mondani, a jelenléted többé már nem kívánatos.

A legjobb módszer egy társadalom alapjainak lerombolására az, ha megtanítják a fiataloknak, hogy ne tiszteljék azokat. És mostanra egy teljes generációt tanítottak be sikeresen arra, hogy ne értékeljék a szólásszabadságot, amely a civilizációnk alapja, hanem nézzék le, féljenek tőle, fussanak el előle, és „érzelmi menedékhelyeken” bújjanak el mások elképzelései elől; és hogy valaki érzéseit megsérteni olyan súlyú cselekmény, mint betörni a fejét.

Az érzések zsarnokságát egy ideje gondosan építgetik, hogy kineveljék az „érzelmi sérültek”, áldozatok és bőgőmasinák infantilis generációját. Az erkölcsi és politikai idióták jelen generációját. Akik alig várják, hogy aláírhassanak egy újabb petíciót valakinek az elnémítására vagy letiltására. És egy pillanatra sem fordul meg a fejükben, hogy ez velük is megtörténhet!

Ez a generáció oly békésen és boldogan vágja maga alatt a fát, amin ül, mintha erre lennének beprogramozva.
Tehát hogyha azt gondolod, hogy az igazság a te oldaladon áll, akkor fogalmad sincs, hogy mivel állsz szemben. Az igazság „nem korrekt” és ezért elfogadhatatlan.

Felejtsd el, hogy a törvény a te oldaladon áll: a törvény már az érzéseket védi. De nem a te érzéseidet. Amit te érzel, az „gyűlölet”.

És mi van a kifejezés szabadságához való jogoddal az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata alapján? - Kérdezed derűlátóan.

Szép próbálkozás, de mindketten tudjuk, hogy a való világban az emberi jogok nem vonatkoznak a „helytelen véleményekre”. Megőrültél?! A helytelen vélemény az gyűlölet! Meg kell értened, hogy amikor éppen kitenyésztik a pitiáner öncenzúrázók tökéletes rabtársadalmát, nem lehet megengedni, hogy csak úgy jöjjön valaki és az egészet értelmes érvekkel aláássa.

Ezért aztán az érzések már az értelmes érvek fölött állnak, amit valószínűleg észrevettél, amikor kitiltottak a közösségi médiáról.

És az értelmes érv, ha sérti valakinek az érzéseit, akkor ... jól gondolod: gyűlölet. Mert a „haladó erkölcsi igazságosság” menet közben alkotja a szabályokat, és mivel a saját pártján áll, neked semmi esélyed a győzelemre.

Meg sem akarják hallgatni az érveidet, inkább lebunkóznak a hamis divatszavaikkal.

Itt már nem érvekről vagy gondolatokról van szó: ez a vita „nem is legitim”.

Már rólad van szó, a rasszista szörnyetegről, aki „viszályt kelt és gyűlöletet terjeszt”.

Már arról van szó, hogy az olyan veszélyes, retardált fasisztáktól, mint te vagy, erőszakkal meg kell tisztítani a társadalmunkat, mint egy rákos daganattól.

Csak, hogy tudd, mivel is van dolgod. Üdvözlet a progresszív utópiában!"

Pat Condell

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/97642/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?