Ezért vetik meg a muszlimok a német rendőröket


Fotó: fiatal muzulmán férfiak zavargása Stuttgartban. Forrás: PI News

A Medforth blog nyomán 

Az a feltételezés, hogy a fiatal muzulmán férfiak sehol nem tartják tiszteletben a rendőrséget, természetesen téves.

Algériában, Marokkóban, Szaúd-Arábiában és Egyiptomban rendkívüli tiszteletben tartják a rendőröket. Mert ha valami rosszat csinálnak egy rendőrrel folytatott interakciójuk során, akkor gumibottal verik meg, vagy lábon lövik őket.

Ezt a nyelvet értik a muszlimok. Ez tolmács nélkül is érthető, határokon átnyúlóan. Ezzel szemben a megértő, kommunikáció-orientált német rendőrt nevetségesnek tartják. Így keletkeznek a kulturális félreértések, amelyek időről időre kitörnek, nem csak tegnap óta, mint a közelmúltban Stuttgartban és Frankfurtban.

„Az afgánok kinyírnak ha egyedül leszel!" - Germanisztáni életképek

Michael Stürzenberger német blogger és politikai aktivista.

Ilyen bölcs megközelítések még a német újságokban is olvashatók, például a Die Welt fizetős fala mögött, ahol a 79 éves Észak-Afrika szakértő, Samuel Schirmbeck osztja meg velünk tapasztalatait a fiatal muszlim férfiakkal kapcsolatban:

A zavargásokban részt vevő fiatal muzulmánok a közterületet nem a sajátjuknak tekintik, nem is a köztulajdon részének, hanem a hitetlenek ellenséges területének. Ezért a közrend vonatkozó szabályainak nincs értelme számukra, és a rendőrség nem érdemel tiszteletet, különösen mivel itt nem alkalmaznak félkatonai brutalitást, mint a migránsok diktatórikus származási országaiban. Ezért a rendőrséget nem veszik komolyan.”

Fotó: Samuel Schirmbeck egyik előadásának posztere. "Veszélyes tolerancia: a baloldal végzetes kapcsolata az iszlámmal"

"Ez a föld Allahé!" - őrjöngés Münchenben

Az alábbi videó éppen azért fontos, mert jól jelzi az iszlám bevándorlók fejében meglévő, a gyerekkoruk óta naponta megerősített és a hetedik századból származó tanításokat. A Münchenben őrjöngő muszlim semmi mást nem tesz, mint aziszlám tanításai szerint beszél. A Korán szerint (24:64) „Nem kérdés, hogy minden Allahé, ami csak van a mennyekben és a Földön."

Schirmbeck szerint az erőszak kérdésétől függetlenül az iszlám kultúrában alapvetően olyan megvetéssel viszonyulnak a nem muszlimokhoz, amit a legtöbb európai el sem tud képzelni:

Németországban az embereknek fogalmuk sincs, hogy a muszlim világ számára milyen alapvető különbség van a „hívők ” és a „nem hívők ”, az „iszlám ” és a „nem iszlám” között. Ez uralja a viselkedést és a gondolkodást. A „hívők” egekbe magasztalása és a „hitetlenek” pokolra ítélése a Korán vezető motívuma. A „hívő” mindenekelőtt muszlim, a mindenkori „legjobb közösség” tagja -- függetlenül attól, hogy e közösség tagja milyen engedelmesen tartja be az isteni parancsolatokat a mindennapi életben. Muszlimként mindig jobb vagy, mint a „hitetlenek”, akkor is, ha bűncselekményeket követsz el, mert akkor is muszlim maradsz.

A német rendőrség ezt még mindig nem érti. A „hitetlenek” Korán általi folyamatos elítélése pedig elvégzi a munka többi részét, ami a nyugati társadalomba való integráció megnehezítését illeti. Ez a hozzáállás nem tűnt el az iszlám világban a Megvilágosodás korában sem: még mindig él és virul.”

Ezeket a felvilágosító szavakat kőbe kellene vésni és felragasztani azon jóemberkedők homlokára, akik még mindig azt hiszik, hogy a multikulturális társadalom megvalósítható és minden világok legjobbika. 

- teszi hozzá a PI News.


Források:

http://www.pi-news.net/2020/07/warum-muslime-die-deutsche-polizei-verachten/
https://medforth.blog/2020/07/30/why-muslims-despise-the-german-police/

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/98447/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?