Soros-szervezet tartott "képzést" a magyar rendőröknek a 8. kerületben?


Kiképzést tartottak a rendőröknek, mit kell tenniük, ha valaki felháborodik egy LMBTQ esemény miatt.

A jozsefvaros.hu számol be róla, hogy július utolsó hetében az LMBTQ-témában érintett, a 8. kerületben is működő civil szervezeteknek és rendőröknek közös képzésen volt lehetőségük részt venni, ahol egyeztethettek arról, hogy a Budapest Pride-hoz kötődő rendezvényeken szélsőséges csoportok megjelenésekor kinek mi a mozgástere, mik a törvényes lehetőségei, miben számíthatnak egymásra, illetve mit várhatnak el a másiktól."

- írja a Vadhajtások.

E párbeszéd több ok miatt is aktuális: egyrészt az Országos Rendőr-főkapitányság tavaly nyáron beépítette a protokolljába, vagyis utasította a rendőrség állományát, hogy miként járjanak el “gyűlöletbűncselekmény” esetén, ám mindez csak betű marad, ha a rendőrség számára nem válik életszerűvé, vagyis nem tudják az eljárásrend szellemiségét a gyakorlati munkájukra vonatkoztatni, abba beépíteni.

(...)

A GYEM és az ORFK között egyébként meglepően jó a munkakapcsolat – mondta el Dombos – a fenti utasítás tartalmához a GYEM civilszervezetei tudásukkal hozzájárulhattak."

Igen ez tényleg meglepő, sőt, ami azt illeti, meghökkentő. Mi folyik itt? Az NGO-k már nemcsak a spájzban vannak, hanem a "fegyverraktárban" is? Úgy tűnik, megpróbálják tartalommal megtölteni és életre kelteni a még a Gyurcsány-kormány által elfogadott kommunista "gyűlölet-bűncselekmény törvényt". Ha ez sikerül nekik, akkor a szabadságunknak vége úgy, ahogy Nyugat-Európában: szájkosarat kapunk, és onnantól kezdve a liberálfasiszták diktálnak. Egyébként a rendőrök képzése nem a belügyminisztérium alá tartozik? Mit keresnek a rendőrök potenciálisan ellenséges, esetleg külföldről is pénzelt felforgató szervezetek agymosodáiban?

Ezek nem költői- hanem nemzetbiztonsági kérdések.

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/98626/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?