Már testőrökre van szükségük a rendőröknek (!) Stockholm egyik iszlamizált külvárosában


A Gates of Vienna nyomán

A Modern Multikulturális Svédország legfrissebb hírei szerint a rendőröknek „különleges járőrökre” lesz szükségük, hogy éjjel hazakísérjék őket, amikor elhagyják a Stockholm kulturálisan gazdagított külvárosában, Rinkeby-ben megnyíló új rendőrőrsöt.

A rendőröket ebben a körzetben ugyanis gyakran fenyegetik meg "szélsőségesen erőszakos személyek", ezért aggódnak a saját biztonságuk miatt és félnek egyedül, tömegközlekedéssel hazamenni.

Az is előfordul, hogy megrongálják a rendőrök autóit.

A régi rendőrőrsöt még 2014-ben zárták be, és már akkor is nagyon rossz volt a közbiztonság. Az új építése azért tartott ennyire sokáig, mert nem volt olyan építő cég, amely hajlandó lett volna folytatni a projektet, mivel az építőmunkásokat erőszakkal fenyegették.

A videó angol feliratos. A második, magyar feliratos videó (alább), amely az iszlám területi hódításról szóló korábbi dán dokumentumfilm, megvilágítja a jelenség hátterét.

(Az alábbi videó beágyazva nem működik teljes képernyős üzemmódban, ha valaki nagyítani akarja, akkor a közvetlen linkre kattintva megteheti.)

Michael Hansen betiltott dokumentumfilmjéből kiderül, hogy a no-go zónák valójában saría-zónák; és nem spontán módon jönnek létre, hanem kimunkált iszlám stratégia áll a területi hódítások mögött:

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/98920/pics/15973111057451184_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?